Multi Platform Cronos : The New Dawn

سازنده
Bloober team
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Bloober
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
20241017_220422.jpg
IMG_20241017_212630_397.jpg
IMG_20241017_212630_018.jpg
IMG_20241017_212629_876.jpg
IMG_20241017_212630_127.jpg
طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.

▫️بازی در دنیای غم انگیزی جریان دارد که در آن بی رحمی را در اروپای شرقی با فناوری های آینده نگرانه، خواهید دید

▪️داستان بازی، مرز بین گذشته و آینده را در بر می‌گیرد جایی که بشریت، در رویدادی فاجعه بار به نام The Change، برای همیشه تغییر کرد و به موجوداتی کابوس وار، تبدیل شدند.

▫️بازیکنان باید در جستجوی شکاف های زمانی خاص (که وار لهستان سال ۱۹۸۰ خواهند شد) به جستجوی افراد کلیدی از گذشته روند، که طی آن رویداد از بین رفتند و با پیدا کردن اسانس این افراد، باعث شوند که آنها در آینده، بازیکنان را همراهی کنند.

▪️بقا به توانایی شما در استراتژی و برنامه‌ریزی بستگی دارد، باید از تجهیرات خود به طور کامل استفاده کنید زیرا تصمیمات سریع ممکن است تفاوت بین مرگ و زندگی را رقم بزند.

بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.

در مورد پلت کردن که دمش گرم این دوستمون کارش درسته و فیلمم فرستاد خود من اصلا تلاشی برای پلات کردنش نکردم چون باید هارد میرفتی واقعا سخت بود.ولی خب خیلیا ۴ تایی زیاد میان مثلا یادمه سر یکی از این بازیای سولزبورن میازاکی دقیق یادم نیست کدوم عنوان بود تو تاپیکش ۲ روز از ریلیز بازی نگذشته بود طرف اومد گفت پلاتش کردم یعنی از اون لحظه که بازی عرضه شده بود هم ۲۴ ساعت پاش بوده باشه از نظر ریاضی اصلا امکان پذیر نبود چون بالای ۵۰ ساعت طول میکشید :D
حالا تو بحث پلت که نه ولی نسل هفت اینطوری بود که بعضی از بچه ها با رقیب فرضی مسابقه میدادن که کی زودتر بازیها رو تموم میکنه.

یادمه بازی هنوز منتشر نشده بود ملت بدو بدو میمودن میگفتن اول :D
نه که دروغ بگن، بازیها زودتر پخش میشد و نسخه فیزیکیش زودتر از انتشار اصلیش فروش میرفت.

ولی خب کاملا جو مسابقه رو بین تعدادی حس میکردی :))

اقا بلوبر واقعا داره میشه بازی ساز مورد علاقم . واقعا دارم عشق میکنم با این بازی. محیط هاش خیلی خفنه , اتمسفر دپرس اروپای شرقی آدم رو میگیره :D بازی خیلی اهسته هست
و میزاره از محیطش لذت ببری و حس بگیری. هنوز خیلی نرفتم جلو ولی تا اینجا که واقعا عالیه.

آخرین ویرایش:
بازی رو 2 روز هست شروع کردم و واقعا دارم لذت میبرم
گرافیک عالی,گان پلی خوب,جو اخرالزمانی رو هم خیلی خوب درآوردن
کلا کسانی مثل من که با دد اسپیس ریمیک و کالیستو حال کردن اینم براشون لذتبخش هست
ببینم میشه پلتش کرد :D

آخرین ویرایش:
عجب این کرونوس تریلر خفن و جو سنگینی داشت.
بلوبر بعد Medium دوره جدیدی از روند ساخت بازیهاش رو شروع کرده.
این احتمالا میوه همون هدف گذاریه که چندسال پیش گفته بودن بازیهای آینده ما بیشتر تم اکشن خواهند داشت.

یعنی باور کنیم داشتن سایلنت هیل 2 و این بازی رو همزمان توسعه میدادن؟
بلوبر یه پا کپکام شده برای خودش.

خودشه.
سلام داداش وقت بخیر ببخشید این سوال میپرسم میدونید این ارور برای چی هست الان روی دو تا بازی ارور دارم وقتی رو بازی میزنم این میاد

Attachments

• ۲۰۲۵۱۱۲۳_۰۱۴۳۱۶.jpg
    ۲۰۲۵۱۱۲۳_۰۱۴۳۱۶.jpg
    811.4 KB · مشاهده: 18
  • Like
Reactions: Thundersky
سلام داداش وقت بخیر ببخشید این سوال میپرسم میدونید این ارور برای چی هست الان روی دو تا بازی ارور دارم وقتی رو بازی میزنم این میاد
ببین این فایل Cronos-Win64-Shipping.exe تو همین مسیری که نشون میده وجود داره؟
اگه نداره یعنی اینکه آنتی ویروست پاکش کرده.

ممنون داداش آره همچین فایلی اینجا نیست ولی من اصلا آنتی ویروس ندارم و آنتی ویروس ویندوز ۱۰ هم کلا پاکش کردم روز اول الان باید چیکار کنم

• Like
سلام داداش درست بود حرفتون فایل سر جاش نبود دوباره نصب کردم رفت تو بازی ولی باز دوباره فایل پاک شده چیکار باید بکنم پاک نشه ممنون

• Like
سلام داداش درست بود حرفتون فایل سر جاش نبود دوباره نصب کردم رفت تو بازی ولی باز دوباره فایل پاک شده چیکار باید بکنم پاک نشه ممنون
خب خود به خود که پاک نمیشه.
باید windows security/defender پاکش کرده باشه.
این رو ببین:
آموزش اعتماد سازی فایل‌ها در ویندوز دیفندر - زومیت

اگه واقعا آنتی ویروسی روی ویندوزت نصب نیست در اسرع وقت یه ویندوز جدید نصب کن و ایندفعه آنتی ویروس رو غیر فعال نکن.
چون این حتما کار ویروس و... باید باشه.

اصلا هیچ توجیهی برای غیر فعال کردنش وجود نداره.

حدودا 3~4 ساعت بازی کردم، داستان اصلا درگیر کننده و جذاب نیست. گیم پلی هم خوبه و آدمو ناخودآگاه یاد dead space میندازه ولی اندازه اون جزئیات و سرگرم کنندگی نداره. Inventory بازی + سیستم ارتقا خیلی بد و ناشیانه طراحی شده. درست که کمبود مهمات و آیتم ها بخشی از ترس و بقاس، ولی اینجا خیلی اذیت کننده شده دیگه! :D

نکته جالب اتمسفر خیلی سنگین بازیه که به لطف طراحی دقیق و صدا گذاری شاهکار از همون ساعت اول تجربه، استودیو بلوبر به روح و روان مخاطب تزریق میکنه. یجوریه که سنگینی محیط، فضا و شخصیت اصلی رو باهم حس میکنی! :D

حدودا 3~4 ساعت بازی کردم، داستان اصلا درگیر کننده و جذاب نیست. گیم پلی هم خوبه و آدمو ناخودآگاه یاد dead space میندازه ولی اندازه اون جزئیات و سرگرم کنندگی نداره. Inventory بازی + سیستم ارتقا خیلی بد و ناشیانه طراحی شده. درست که کمبود مهمات و آیتم ها بخشی از ترس و بقاس، ولی اینجا خیلی اذیت کننده شده دیگه! :D

نکته جالب اتمسفر خیلی سنگین بازیه که به لطف طراحی دقیق و صدا گذاری شاهکار از همون ساعت اول تجربه، استودیو بلوبر به روح و روان مخاطب تزریق میکنه. یجوریه که سنگینی محیط، فضا و شخصیت اصلی رو باهم حس میکنی! :D
داستان بازی سطحیه ولی ایده اش خفنه

بقیه موارد مثل اتمسفر و گیم پلی و گرافیک عالیه

• Like
Reactions: Iman Shadow
کیفیت کلی بازی بالاس. ولی قشنگ معلومه از اون بازی‌هایی ه که متاسفانه خوب نمیفروشه.
این بازی تقریباً سه ماه پس از انتشار، حالا به ۵۰۰ هزار نسخه فروش رسیده و استودیو Bloober Team در پیامی از بازیکنان «از صمیم قلب» تشکر کرده است.

هرچند این رقم نسبت به ۲۰۰ هزار نسخه فروش روز اول پیشرفت محسوب می‌شود، اما فاصله آن با انتظارها چندان زیاد نیست. یکی از دلایل احتمالی، انتشار تنها دو روز پیش از Hollow Knight: Silksong است؛ موضوعی که به‌طور طنزآمیز، بلوبر تیم قبلاً تأکید کرده بود نگران آن نیست.
در مورد آینده نیز، بلوبر تیم تأیید کرده که هیچ دنباله‌ای برای بازی Cronos: The New Dawn ساخته نخواهد شد

به سرنوشت Callisto Protocol دچار شد ولی خب کالیستو ۷ میلیون و خورده ای نسخه فروش داشت .

• Like
Reactions: Iman Shadow
به سرنوشت Callisto Protocol دچار شد ولی خب کالیستو ۷ میلیون و خورده ای نسخه فروش داشت .
100 برابر از کالیستو بهتره.اواسط بازی هستم و بازی به شدت خوبه.در حد dead space remake داره بهم حال میده.بر خلاف نظر دوستان هم بازی سختی غیر منطقی نداره.فقط باید از مکانیزمهای بازی استفاده کنی خصوصا بشکه های سوخت و آتیش.فقط یه مورد انتقادی داره اونم اینکه من هنوز نفهمیدم این لگد زدن با کف پا به چه دردی میخوره ؟!!!!!!!!!!!!

درود. بازی پلات کردم . این بازی سورپرایز امسال من بود. به طور عجیبی باهاش حال کردم. متاسفانه زمان خیلی بدی عرضه شد و بین یه سری بازی های دیگه گم شد. چون ناشرش هم خود
بلوبر بود مارکتینگ خاصی هم نداشت سر همین ترند انچنانی نشد. ولی واقعا یه هیدن جم واقعی هست. بازی مخلوطی از دد اسپیس , کالیستو + اویل های کلاسیک , یه کوچولو هم SH2 ریمیک.
به طور کل خیلی بازی تمیزیه از نظر گیم پلی . موسیقی و صداگذاری به شدت خوبی داره. لور و دنیای جالبی داره ولی روایت داستانش گنگ هست من خودم بعد اینکه تمام کردم کلی ویدیو دیدم
تا داستان برام باز شه. امیدوارم نسخه بعدی در کار باشه چون به شدت بازی خوبیه و پتانسیل داره.

چند تا ایراد هم بخوام بگیرم میشه به melee اشاره کرد به نظرم زیاد استفاده ای ازش نشد. ضرابتش واقعا تاثیر زیادی نداره.میشد melee هم مثل گان ها اپگرید تاثیرگذار کرد عالی میشد.
تو نیگم پلاس بازی خیلی اسون میشه عملا هیچ نیازی به تیر جمع کردن نداری راحت میتونی هر چی خواستی رو بخری.

8.5/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or