BatmanGame
کاربر سایت
مشکل من با وان پانچ از فصل ۲ شروع شد که تمرکز افتاد رو گارو
اگه فصل اول رو ندیده باشی ، فکر می کنی شخصیت اصلی گارو هست نه سایتاما
واقعا بقیه داستان هم گارو بهترین کرکتر داستان بود. آخر این این آرک مانگا جدا بهترین قسمت های کل مانگا بود.مشکل من با وان پانچ از فصل ۲ شروع شد که تمرکز افتاد رو گارو

من تنها کسی ام که معتقدم فصل دو آرکین پیسینگ افتضاحی داشت؟یه سال پیش همین روز ها بود که فصل دوم آرکین رو تموم کردیم
موزیک ویدئوهای فن مید که هر از گاهی بهشون گوش میدم
افتضاح کلمه ی بهتریه.من تنها کسی ام که معتقدم فصل دو آرکین پیسینگ افتضاحی داشت؟
مخصوصا سه قسمت آخر. هرچقدر میگذره بیشتر ناراضی میشم از فصل دومش با اینکه چند قسمت اولش رو واقعا لذت بردم. خراب کردن خلاصه.من تنها کسی ام که معتقدم فصل دو آرکین پیسینگ افتضاحی داشت؟
اون انیمه وان پیس نتفلیکس کی میاد پس
آخرین بار فکر کنم تیر ماه بود یکی از طراحای استودیوی Wit گقته بود که روند تولید ریمیک One Piece نتفلیکس به دلیل پیچیدگی های زیاد (که نگفته بود هم که چیه اون پیچیدگی ها) ، فرایندی نسبتاً کندی رو پشت سر میذاره و گفته بود تیم سازنده تحت فشار برای سرعتی کار کردن نیست و نتفلیکس قصد نداره پروژهی بازسازی رو با عجله پیش ببره ، تا الانم خبر جدیدی نیومدهاون انیمه وان پیس نتفلیکس کی میاد پس
اصلا واقعا رندوم شت میندازه ببینه چی میگیره...دقیقا حس جوجوتسو کایسن رو دارم.این چپترای جدید چین ساو جدا از بریک دو هفته یکبارش کوتاه بودن چپترا بجای اینکه جذاب باشه وا د فازه واقعا هیچ حس جذابیتی نمیده این فایتی که الان توشیم احساس میکنم المایت hero academia داره میجنگه با چینساو من![]()