Multi Platform Prince of Persia The Sands of Time Remake

ci3t_ehk4qvkwkae-spx.jpg

Title: Prince of Persia The Sands of Time Remake
Developer: Ubisoft Mumbai & Pune
Publisher: Ubisoft
Release Date: 21 Jan 2021
Platforms: PC, Xbox1, PS4
System Requirements: NA
Meta Score: TBD

خوب باز هم یوبی دست رَد به شایعات نزد و اولین ریمیک توی پرونده کاری یوبیسافت معرفی شد. این بازسازی فقط شامل نسخه اول سه‌گانه خواهد بود و با قیمت 40 دلار (!!!) در تاریخ 21 ژانویه سال 2021 عرضه خواهد شد. ساخت بازی 2 سال هست که شروع شده و توسط 2 تا از استودیوهایی کوچک یوبی در کشور هند در حال ساخت هست که تا قبل از این به عنوان کمک با تیم‌های سازنده بازی‌هایی همچون Steep و Just Dance همکاری کردن! (واقعا ممنون از یوبی بابت اینهمه اهمیتی که به این IP و این شخصیت داده)

• برای ساخت بازی از خالق سری آقای Jordan Mechner هم نظرخواهی شده و ایشون در مراحل اولیه ساخت نقش داشتن.
  • سینماتیک‌های بازی مجددا با Motion Capture بازسازی شده‌اند
  • از صداپیشه اصلی Prince مجددا برای صداگذاری استفاده شده است.
  • تغییراتی در سیستم دوربین و مبارزات داده شده تا به استانداردهای امروزی نزدیک‌تر بشه
  • این بازسازی از موتور بازی سازی Anvil استفاده می‌کنه
تصاویر منتشر شده:

آخرین ویرایش:
حالا اینکه تا الان تریلری نشون ندادن... امیدوارم علتش این نباشه که با اون نسخه اولیه تفاوت چندانی نداشته باشه...

یکی از اینسایدرها قبلا گفته بود ریمیک وضعیت خوبی داره و پروژه خفنی شده. کلا کار اون هندی هارو هم ریختن رفته از اول ساختن همه چیزو. ویس اکتور پرینس هم ظاهرا ایرانیه. امیدوارم واقعا درست باشه و بازی خوبی ببینیم.

اینکه معرفی تا عرضه نزدیک باشه چیز عجیبی نیست. من خیلی امیدوارم به کیفیت بازی و دوست دارم موفق هم باشه که WW رو ریمیک کنن:دی

مگه قراره چیزی اضافه بشه بهش؟ ریمیک نیست این یعنی؟
نمی دونم.
من دیدم دوستان از یه تصویر کف و خون قاطی کردن گفتم عجله نکنید اگه فقط ارتقای گرافیک هم باشه باز ممکنه تو زرد از آب در بیاد! :D

یه عکسی که INGAME هم حتی نبوده نمیدونم چطوری ملاک شده

اصولا عکس رندر ملاک گرافیک بازی نیست خو
ولی به هر صورت کیفیت مدل های رندر خودش یه دورنمایی از کیفیت بازی هست. وقتی رندر و متریال تبلیغاتی بازی تو در و دیوار باشه، عموما نمیشه به خود بازی هم امیدی بست

و خب هیچی کلاسیک تر و نوستالژیک تر از کف و خون قاطی کردن پای رندرهای خفن و پرجزئیات بازی ها نیست :دی

این بیلد لیک شده از چند نظر فاجعه است، که مهم ترینش همین موشن اکتور هندیشه. اونچه من دیدم ترسناک بود. علل حساب بترسید از بازی.

photo_5843788664389962845_y-1254x720.jpg

این رفیقمون چقدر شبیه یه سری از دوستانه. یعنی دست اونا هم یه شمشیر بدیم عین این میشن. یه مقدار فقط ترسناک تر. چون این بدون شمشیر کاری از دستش بر نمیاد، اما اونا بدون شمشیر حتا خطرناک ترن.

یعنی ده ساله دارن ریمیک میسازن یه بار کلا ریبوت کردن ساخت بازی رو. هنوز توجیه نشدن آقا فقط داستان این شماره تو هند اتفاق میفته نه اینکه خود کاراکتر اصلی هندی باشه!

• Like
Reactions: dark souls
این بیلد لیک شده از چند نظر فاجعه است، که مهم ترینش همین موشن اکتور هندیشه. اونچه من دیدم ترسناک بود. علل حساب بترسید از بازی.

View attachment 401934

این رفیقمون چقدر شبیه یه سری از دوستانه. یعنی دست اونا هم یه شمشیر بدیم عین این میشن. یه مقدار فقط ترسناک تر. چون این بدون شمشیر کاری از دستش بر نمیاد، اما اونا بدون شمشیر حتا خطرناک ترن.
الان که گفتی جای ایشون رو یه هندی تصور کردم که با شمشیر میاد جلو و بعد از اینکه پرنس شکستش میده طلب بخشش میکنه و جهت عذرخواهی حرکت سر معروف هندی ها رو میره :))

الان که گفتی جای ایشون رو یه هندی تصور کردم که با شمشیر میاد جلو و بعد از اینکه پرنس شکستش میده طلب بخشش میکنه و جهت عذرخواهی حرکت سر معروف هندی ها رو میره :))

میاد جلو میگه: "داداش، این لگدی که زدی اینجا درد نگرفت (اشاره به محل برخورد)، اینجا درد گرفت (اشاره به قلب)" ضمن ادای دیالوگ همین حرکت سر رو هم میره. بعد ضمن شنیدن یه موسیقی کرینج غمگین هندی میره دامن لباس فرح رو میگیره، میگه: "زن داداش، تو یه چیزی بگو!" و بعد دوربین هم با سرعت یهو از لانگ شات میرسه به مدیوم کلوز رو صورت مغرور و بی توجه شاهزاده و بعد اشک های فرح.

یعنی ده ساله دارن ریمیک میسازن یه بار کلا ریبوت کردن ساخت بازی رو. هنوز توجیه نشدن آقا فقط داستان این شماره تو هند اتفاق میفته نه اینکه خود کاراکتر اصلی هندی باشه!

باز خوبه اون زنه که اسمش عباس بود دیگه تو پروژه دخالتی نداره. من هر دفعه تریلر ریمیک رو میبینم به این صحنه که میرسم از خنده پاره میشم:

1764083094055.png

یعنی عباس و دار و دسته اش حتا نفهمیده بودن یه NPC با یه قیافه سه بار تو این صحنه حضور داره که دوتاشون حتا انیمیشن های یکسان دارن! تازه در نظر بگیرید برای تریلر میان کلی گلچین میکنن و حواسشون هست بهترین فوتیج هارو جمع کنن و این خوبش بوده!

Farah's new Death Animation

آخرین ویرایش:
یعنی عباس و دار و دسته اش حتا نفهمیده بودن یه NPC با یه قیافه سه بار تو این صحنه حضور داره که دوتاشون حتا انیمیشن های یکسان دارن! تازه در نظر بگیرید برای تریلر میان کلی گلچین میکنن و حواسشون هست بهترین فوتیج هارو جمع کنن و این خوبش بوده!
اونوقت همینا تریگر می شن... می گن AI پیف پیف پیف... ما ارتیستیم، شغلمون در خطره:دی
.
.
.
AI به عنوان یه ابزار کمکی حتما تاثیر مثبتی می زاره... مخصوصا اگه پشتش اپراتور های انسانی خفن و با استعداد به عنوان ناظر باشن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or