Multi Platform Prince of Persia The Sands of Time Remake

ci3t_ehk4qvkwkae-spx.jpg

Title: Prince of Persia The Sands of Time Remake
Developer: Ubisoft Mumbai & Pune
Publisher: Ubisoft
Release Date: 21 Jan 2021
Platforms: PC, Xbox1, PS4
System Requirements: NA
Meta Score: TBD

خوب باز هم یوبی دست رَد به شایعات نزد و اولین ریمیک توی پرونده کاری یوبیسافت معرفی شد. این بازسازی فقط شامل نسخه اول سه‌گانه خواهد بود و با قیمت 40 دلار (!!!) در تاریخ 21 ژانویه سال 2021 عرضه خواهد شد. ساخت بازی 2 سال هست که شروع شده و توسط 2 تا از استودیوهایی کوچک یوبی در کشور هند در حال ساخت هست که تا قبل از این به عنوان کمک با تیم‌های سازنده بازی‌هایی همچون Steep و Just Dance همکاری کردن! (واقعا ممنون از یوبی بابت اینهمه اهمیتی که به این IP و این شخصیت داده)

• برای ساخت بازی از خالق سری آقای Jordan Mechner هم نظرخواهی شده و ایشون در مراحل اولیه ساخت نقش داشتن.
  • سینماتیک‌های بازی مجددا با Motion Capture بازسازی شده‌اند
  • از صداپیشه اصلی Prince مجددا برای صداگذاری استفاده شده است.
  • تغییراتی در سیستم دوربین و مبارزات داده شده تا به استانداردهای امروزی نزدیک‌تر بشه
  • این بازسازی از موتور بازی سازی Anvil استفاده می‌کنه
تصاویر منتشر شده:

آخرین ویرایش:
مرسی معماری ایرانی😑 بیخیال 😐
مسلما کاملا معماری تاریخی ایرانی نیست ولی درش نقش و نگار ایرانی اسلامی داره ها.
و این از عمد اینطور طراحی شده.
برای تیم طراحی کار سختی نیست که یه سرچ کوچیک کنی و ببینی که معماری ایرانی تو فلان دوره چی بوده.

دنیای بازی فانتزیه و حتما طوری کار کردن که همون اندازه که ایرانی اسلامی باشه مثلا گاتیک و... که من آشنایی ندارم هم باشه.

POP همون اندازه که ایرانیه ، به همون اندازه هم هندیه و...

به نظرم تو این بازیهای فانتزی خیلی نباید به معماری حساس بود.
چرا که تیمهای طراحی از رنج وسیعی از فرهنگها و معماریها ایده میگیرن که بازیکنها از فرهنگهای متفاوتی بتونن باهاش ارتباط برقرار کنن ، حتی اروپایی ها.
این رو که دارم تایپ میکنم دوتا خانواده از سمت ما به اتفاق برادر بزرگترم و خانوادش از تهران دارن میان شمال پیش ما.
چندنفری از اونها امروز کلا تو پارک بودن تا برنامه هاشون جفت و جور بشه و بتونن هماهنگ کنن بیان.
تا برسن اینجا به خاطر ترافیک دم دمهای صبح میشه.
امیدوارم این روزها و شبهایی که گذروندن و گذروندیم دیگه هیچوقت برای هیچ خانواده ای تکرار نشه.

آخرین ویرایش:
📆 رسمی: ریمیک Prince of Persia: The Sands of Time تا پایان امسال منتشر خواهد شد

شرکت یوبیسافت بار دیگر اعلام کرده است که Prince of Persia: The Sands of Time Remake در سه ماهه چهارم سال مالی جاری (پایان مارس ۲۰۲۶) عرضه خواهد شد. این در حالی است که تاکنون جزئیات زیادی از پروژه منتشر نشده و تنها یک تیزر چند ثانیه‌ای از آن دریافت کرده‌ایم. سه‌ماهه چهارم سال مالی یوبیسافت تا پایان مارس ۲۰۲۶ (اسفند ۱۴۰۴) ادامه دارد، بنابراین هنوز زمان باقی مانده تا اطلاعات بیشتری از Prince of Persia: The Sands of Time Remake منتشر و تاریخ عرضه دقیق آن مشخص شود.

اتفاقا دلم براش تنگ شده بود میخواستم دوباره بازی کنم (اخرین پلی ترو (بار nام از سال 2003) همین 2 سال پیش رفتم و اخرین تروفیش که مونده بود رو گرفتم و پلت شد رو پی اس 3) دیگه ولی میمونم تا ریمیک بیاد،

الان باید انتخاب کنم اول این رو بگیرم بعد ساروس، یا اول ساروس بعد این :دی

اینقدر این بازی رو دوست دارم که هر 1-2 سال باید بازیش کنم از همون سال اول که اومد، اوایل که سالی چند بار تمومش میکردم، یعنی نمیتونم توصیف کنم چقدر این بازی رو دوست دارم...

اتفاقا دلم براش تنگ شده بود میخواستم دوباره بازی کنم (اخرین پلی ترو (بار nام از سال 2003) همین 2 سال پیش رفتم و اخرین تروفیش که مونده بود رو گرفتم و پلت شد رو پی اس 3) دیگه ولی میمونم تا ریمیک بیاد،

الان باید انتخاب کنم اول این رو بگیرم بعد ساروس، یا اول ساروس بعد این :دی

اینقدر این بازی رو دوست دارم که هر 1-2 سال باید بازیش کنم از همون سال اول که اومد، اوایل که سالی چند بار تمومش میکردم، یعنی نمیتونم توصیف کنم چقدر این بازی رو دوست دارم...
ساروس چیه بابا اول این رو بگیر
امیدوارم موفق باشه بعدش برن سراغ ریمیک warrior within

1000010098.jpg
.
.
.
تام هندرسون می گه بازی تقریبا دو ماه دیگه میاد!!!(چه بسا کمتر)

حالا اینکه تا الان تریلری نشون ندادن... امیدوارم علتش این نباشه که با اون نسخه اولیه تفاوت چندانی نداشته باشه...

به هر حال خیلی شخصا دوست دارم یه پرنس نسل نهمی ببینم...

به امید موفقیت بازی...

View attachment 401557
.
.
.
تام هندرسون می گه بازی تقریبا دو ماه دیگه میاد!!!(چه بسا کمتر)

حالا اینکه تا الان تریلری نشون ندادن... امیدوارم علتش این نباشه که با اون نسخه اولیه تفاوت چندانی نداشته باشه...

به هر حال خیلی شخصا دوست دارم یه پرنس نسل نهمی ببینم...

به امید موفقیت بازی...
با توجه به اینکه 6 سال از رونمایی از بازی میگذره و سازنده عوض شده بعیده با چیزی شبیه به اون نسخه اولیه مواجه بشیم . بازی به استدیوی منترال انتقال پیدا کرد و پروسه ساختش ۴ سال طول کشیده .
احتمالا دو سه ماه قبل از عرضه بازی نمایش داشته باشه ولی بعید دو ماه دیگه عرضه بشه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: blak and dark souls
@armin_shadow خیلی وقته پیداش نیست، ولی تگ ناظم هنوز داره این رو همیشه دیدم امیدوار شدم که هست ولی خودش رو نشون نمیده، یادمه سوپر فن یوبی سافت بود خیلی هم منطقی بود ناظم خوش اخلاق و متینی بود ای کاش دوباره برگرده و فعال باشه ببینیمش حال کنیم...

از همون اول نباید بازی رو میدادن دست استدیوی هندی . اگر استدیوی مونترال بازی میساخت تا حالا عرضه شده بود .

امکیدوارم موفق بشه تا سه گانه کامل ریمیک بشه .

با توجه به اینکه بازی به زودی عرضه میشه هنوز هیچ بازریابی انجام نشده و هیچ نمایشی نداشته .

احتمالا یه نمایشی در tga داشته باشه و همینطور نمایش گیمپلی هم بعد از اون داره .

عرضه بازی هم برای دی تا بهمن برنامه ریزی شده .

این تصویر جدید بنظرم جزئیاتش که خیلی خوب دقیق همون نسخه ارجینال رو بازسازی کردن، از استاندارد های Ubisoft بالاتره!

یعنی میشه دوباره برای این سری هایپ شد!؟ خدااااع
دوباره کارت گرافیک ارتقا بدیم برای Shader Model 3.0 :)
هجرت دسته جمعی از Radeon 7000 به سری 8 و 5 Geforce ..

یه زمانی به تنهایی ارزش ارتقا سیستم داشت.
اون دوران یوبی سافت خیلی وقته که گذشته .
در زمینه معماری هم همیشه حول هزارو یک شب (Arabian Nights) و معماری عربستان و بعضا هند چرخیده ، اتفاقا چیز جدید نیست عدم هماهنگی با معماری ایرانی که توذهنتونه مگر امپراطوری رو در نظر بگیرید که همش واس خودمونه ;)
همیشه نهایتا به چند کلمه فارسی اکتفا می کردند . فقط نسخه Lost Crown سعی کرد بیشتر ایرانیزه کنه و قبل تر نسخه انحصاری Wii
Prince of Persia: Rival Swords (The two Thrones with motion control) که با شعری از خیام هم شروع میشد .
خواستم بگم خیلی هم دنبال ایرانی بودنش نباشید منبع اقتباس هم به زبان عربیه و عراق با فرهنگ عربی و ولیعهدی با چشمان آبی :)

یوبیسافت خیلی در حق این آی پی جفا کرد. به نظرم Warrior Within نسبت به GOW1 بازی بهتری بود مخصوصا اینکه داستان خیلی قوی تری داشت. ولی بعد اون دیگه یکی مثل بارلوگ رو نداشتن که آی پی رو بکشه بالا. کاش اون زمانا پاتریک دسیله یه شماره دیگه هم از این آی پی میساخت. کاملا پتانسیل اینو داشت که هم سطح GOW باشه الان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or