اموزش هک برای کنسول PS5

چجوریاس فایلی که شما گذاشتید حدودا 3 مگ هست
فایلی که برای دانلود ریلیز شد
  • Y2JB_backup_1.2.1.zip
    sha256:986ca687e223dd19ebb33f21d897d4b894c8785142ba5c19b646c9e00ae3e6b8

481 MBin 1 hour
  • Y2JB_download0_1.2.1.zip
    sha256:168a1b1f4a20d4059859d290d7bc04a2afdb09367b83fe93cebb0236a0c90965

321 MBin 1 hour
    الان که تو کنسول هیچی نصب نیست
    پاک پاک
    از کدام روش استفاده میشه

• Y2JB_backup_1.2.1.zip

481 MBin 1 hour

321 MBin 1 hour
    پاک پاک
    از کدام روش استفاده میشه
اگه مسکل دانلود کردن نداری بیخیال این شو و اون فایل اتولود ۳ گیگی که گذاشتم رو ریستور کن رو کنسولت
بدون دردسر همه چی اتوماتیک لود میشه برات
این فایل خامی که گزین میرازه خیلی داستانه تمام پیلود هارو دستی از پی سی ت باید بفرستی

بزودی مراحل هک به فریمور ۱۰.۴۰ ام میرسه
فعلا poc ش رو‌ دادن بیرون

Attachments

• IMG_20251113_153931.jpg
    IMG_20251113_153931.jpg
    155.2 KB · مشاهده: 20
  • Y2JB_backup_1.2.1.zip

481 MBin 1 hour

321 MBin 1 hour
    پاک پاک
    از کدام روش استفاده میشه
اگر ب هر نحو نمیتونی از روش اموزشی بعدش از طریق PC پیلود بفرستی
صبر کن تا دولوپرهایی ک معتبر هستن از قبیل مستر یا Mouuu میان اینارو تکمیل ترو ب قول معروف روال تر برای استفاده راحت تر همه میکنن
ن اینایی ک تو فضای مختلف دارن فایل کلی میزارن مگر اینکه همینجا رفقا کسی بیاد ریسک کنه یا اصلا ب اون منبع اعتماد داره و دان کرده بعدش استفاده داشته و بیاد اینجا توضیحاتشو بصورت کامل بزاره تا همه بتونن استفاده کنن...

آخرین ویرایش:
صبر کن تا دولوپرهایی ک معتبر هستن از قبیل مستر یا Mouuu میان اینارو تکمیل ترو ب قول معروف روال تر برای استفاده راحت تر همه میکنن
ن اینایی ک تو فضای مختلف دارن فایل کلی میزارن مگر اینکه همینجا رفقا کسی بیاد ریسک کنه یا اصلا ب اون منبع اعتماد داره و دان کرده بعدش استفاده داشته و بیاد اینجا توضیحاتشو بصورت کامل بزاره تا همه بتونن استفاده کنن...
اون اوتولود رو من خودم نصب کردم رو کنسولم اوکی بود

دوستان یه سوال خیلی مهم برام پیش اومده .اگه روند هک تکمیل بشه، کلیه بازی های ps4 fpkg روی هک جدید قابل نصبه؟ یه آرشیو زیاد بازی ps4 دارم میخوام دوباره رو ps5 بازی کنم

• Like
Reactions: شوکی
سلام
دستگاه من فایو اسلیمه درایوش هم اکتیوه اگه بکاپ بگیرم رو فلش هر وقت این بکاپ رو برگردونم درایوم مجدد اکتیو میشه؟

تو شرایطی ممکنه یه روش bdjb بیاد که نیاز به دیسک بلوری باشه بخوام برگردم به حالت فعلی که درایو اکتیو باشه بدون اینکه نیاز به اپدیت داشته باشم

• Like
Reactions: rezagoli
سلام
دستگاه من فایو اسلیمه درایوش هم اکتیوه اگه بکاپ بگیرم رو فلش هر وقت این بکاپ رو برگردونم درایوم مجدد اکتیو میشه؟

تو شرایطی ممکنه یه روش bdjb بیاد که نیاز به دیسک بلوری باشه بخوام برگردم به حالت فعلی که درایو اکتیو باشه بدون اینکه نیاز به اپدیت داشته باشم
ببین اینو بطور قطع بهت نمیگم چون اصلا کنسول مورد نظر اسلیم با شرایط شما یا حالا دوستانی ک این موقعیتو دارن , ندارم..
همینم هنوز تستش نکردم تا این پروسه ش ب یه جایی برسه ک روتین ب اصطلاح و پایدار بشه اونوقت میرم پیش برادرم اونجا بطور کامل تستش میکنیم ک دستگاه فت استاندارد داره..اما اموزشش رو همینجا تو پستای قبل گذاشتم و روشش همونه , فرقو مشکلی هم نداره..
اما کلا روش y2jb احتمالا ماهیتش ربطی ب اکتیو یا غیر اکتیو شدن درایوت نداره!
شما الان اکتیوه درایوت خب ,,طبیعتا ماهیت این هک y2jb اینه ک میاد یک ریستور از اپ حاوی هک با فریمور فعلیتو ایجاد میکنه برای استفاده...ب عبارتی روش backup و بعدش restore از اپ هک‌شده یوتیوب معمولاً NAND/NOR flash رو دستکاری نمی‌کنه و بیشتر روی اپ‌ها و homebrew تمرکز داره
اون بکاپ اولیه از کنسول چرا مهمه , اون واسه کسانی هست ک از قبل اکانتو بازی داشتن مثلا بازیهای مهم اصلا قانونی خریداری کرده طرف یا رفته از این هکیا ریخته کلی پول داده
حالا مثلا میخواد اونا پاک نشن چ میدونم سیوا تروفی ها ک صد البته اینا واسه کسیکه قبلا اورج ااستفاده میکرده و عرض کردم خرید قانونی داشته ب مراتب مهمتره وگرنه ک کنسول خام اصلا نیازی ب بکاپم نداره ب نظرم
فقط ظاهرا اگه factory reset یا restore بکاپ کامل کنی، ممکنه درایو unpaired بشه (چون کلید encryption از سرور سونی می‌آد و reset اونو از دست می‌ده)، اما خود Y2JB همونطور ک عرض کردم مستقیماً غیرفعالش نمی‌کنه..
در اخر ب نظرم ی ریزه دیگه صبر کن اینگونه ابهاماتم همگی برطرف میشن و بعدش اگر مشکلی نباشه با خیال راحت همه میتونن استفاده کنن..

آخرین ویرایش:
سلام میشه لطفا شما که واردی یه آموزش فارسی بزاری که چجوری درست کردی من بکاپ بزنم سیوام میره دردسر داره
ببین من هیچی رو کنسولم نداشتم برا همین اهمیت نداشت واسم اطلاعاتش بپره
ولی شما که سیو و این چیزا داری میخای نپره از این اقای علیرضا باید بپرسی چیکار کنی
کلیت رو من میدونم ولی خودم اجرا نکردم ایشون بهتر میتونه راهنماییت کنه

اینم بگم تهیه اموزش های فارسی تو این سطح و اونم همچین موضوعاتی که کمتر کسی روش دست میزاره ساعتها بلکه روزها زمان میبره برای همین باید قدردان این اقای علیرضا باشید که اینهمه وقت میزاره
من خودم وقت نمیزارم ترجیح میدم پای گیم بشینم تا اموزش تولید کنم
یه لایک پای پست های ایشون کمترین کاریه که میتونید براشون بکنید ✅

آخرین ویرایش:
صد درصد دقیقا اوایل صبح بود که ایشون بلافاصله بعد از خود گزین اطلاع رسانی کرد و اگر منظورتون با منه قطعا من خودم اکثر سوالایی که دارم از ایشون میپرسم و بیشتر پست هایی هم که گذاشتم قبلش از ایشون بابت زحماتشون تشکر کردم واز لایک خیلی فراتر تشکر کردم

صد درصد دقیقا اوایل صبح بود که ایشون بلافاصله بعد از خود گزین اطلاع رسانی کرد و اگر منظورتون با منه قطعا من خودم اکثر سوالایی که دارم از ایشون میپرسم و بیشتر پست هایی هم که گذاشتم قبلش از ایشون بابت زحماتشون تشکر کردم واز لایک خیلی فراتر تشکر کردم
نه با شما نبودم با کل کسایی که تو این تاپیک رفت امد دارن بودم

• Like
Reactions: rezagoli
همه ما گاهی نظرات خاص خودمونو داریم و این طبیعیه، به خصوص تو بحث‌های اینچنین بنابراین هر کی تجربه خودشو داره. از ۲۰۲۱ تا حالا که فعالیت خودمو تو تاپیکای PS4 و سال بعدش برای دو تاپیک PS5 در این سایت شروع کردم هر مقدار اطلاعات رو ک میشد share کردم (از کپی پست‌ها ب قول دوستان گرفته تا جواب سوال‌ها)
واقعا سخته مطلبی گذاشته بشه اونم از این طریق ک هم مدیریت صحیح جملات بشه طوریکه اصل موضوع رو با معنی و مفهومش توضیح بدی از یک سمت دیگه باید مواظب ادبیات نوشتاری باشی ک خدایی نکرده اگر با کسی بحثی رو شروع میکنی منجر ب ناراحتی یا دلخوری در اخرش نشه!!
واقعاً ممنون از رفیقمون ک لطف داشت همینم برام باارزشه + رفقای دیگری ک همه رو اسمشون یادم نیس از قبیل امین ۲۰۲۰ ک واقعا نسبت ب بنده ارادت داشتنو منم متقابل ازشون ممنونم؛ امیدوارم هیچ‌کس ازم دلخور نباشه و این تاپیک استارتش ظاهرا تغییر کرده ک فرقی ام نداره و با هومن عزیزه ک اینم مورد توجه قرار بگیره , ویرایش بشه البته نمیدونم برسه یا نه ,, همینطور رفقای دیگم با اطلاع رسانی هر چن کوتاه با هر زمانی ک در اختیار دارین میتونید خیلی بهم کمک کنین تا همگی ب نتیجه مطلوب برسین..خلاصه ک شراایط سختیه و اینکه بتونیم بهم کمک کنیم, راهی دوری نمیره..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or