سلام
دستگاه من فایو اسلیمه درایوش هم اکتیوه اگه بکاپ بگیرم رو فلش هر وقت این بکاپ رو برگردونم درایوم مجدد اکتیو میشه؟
تو شرایطی ممکنه یه روش bdjb بیاد که نیاز به دیسک بلوری باشه بخوام برگردم به حالت فعلی که درایو اکتیو باشه بدون اینکه نیاز به اپدیت داشته باشم
ببین اینو بطور قطع بهت نمیگم چون اصلا کنسول مورد نظر اسلیم با شرایط شما یا حالا دوستانی ک این موقعیتو دارن , ندارم..
همینم هنوز تستش نکردم تا این پروسه ش ب یه جایی برسه ک روتین ب اصطلاح و پایدار بشه اونوقت میرم پیش برادرم اونجا بطور کامل تستش میکنیم ک دستگاه فت استاندارد داره..اما اموزشش رو همینجا تو پستای قبل گذاشتم و روشش همونه , فرقو مشکلی هم نداره..
اما کلا روش y2jb احتمالا ماهیتش ربطی ب اکتیو یا غیر اکتیو شدن درایوت نداره!
شما الان اکتیوه درایوت خب ,,طبیعتا ماهیت این هک y2jb اینه ک میاد یک ریستور از اپ حاوی هک با فریمور فعلیتو ایجاد میکنه برای استفاده...ب عبارتی روش backup و بعدش restore از اپ هکشده یوتیوب معمولاً NAND/NOR flash رو دستکاری نمیکنه و بیشتر روی اپها و homebrew تمرکز داره
اون بکاپ اولیه از کنسول چرا مهمه , اون واسه کسانی هست ک از قبل اکانتو بازی داشتن مثلا بازیهای مهم اصلا قانونی خریداری کرده طرف یا رفته از این هکیا ریخته کلی پول داده
حالا مثلا میخواد اونا پاک نشن چ میدونم سیوا تروفی ها ک صد البته اینا واسه کسیکه قبلا اورج ااستفاده میکرده و عرض کردم خرید قانونی داشته ب مراتب مهمتره وگرنه ک کنسول خام اصلا نیازی ب بکاپم نداره ب نظرم
فقط ظاهرا اگه factory reset یا restore بکاپ کامل کنی، ممکنه درایو unpaired بشه (چون کلید encryption از سرور سونی میآد و reset اونو از دست میده)، اما خود Y2JB همونطور ک عرض کردم مستقیماً غیرفعالش نمیکنه..
در اخر ب نظرم ی ریزه دیگه صبر کن اینگونه ابهاماتم همگی برطرف میشن و بعدش اگر مشکلی نباشه با خیال راحت همه میتونن استفاده کنن..