Multi Platform Silent Hill f

سازنده
NeoBards Entertainment Limited
تاریخ انتشار
September 25, 2025
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Silent-Hill-f.jpg

تاپیک به ز.دی آپدیت میشه

تریلر 1
تریلر 2
ویدئو 40 دقیقه معرفی بازی در silent hill transmission 2025 : لینک
بازی رو از امروز در ps و xbox و steam و epic به whishlist خودتون اضافه کنید

1ble7k629joe1.jpeg

آخرین ویرایش:
خب پایان دوم هم تموم کردم و میشه گفت ۹۰ درصد داستان همون مسیر اول بود و فقط چند تا کات سین جدید داشت با یه سلاح و باس فایت جدید که اگه اینا هم نبودن واقعا نمیشد گفت ارزش تکرار داشت. برای پایان های بعدی دیگه همون یوتیوب فکر کنم کفایت کنه، توی این شلوغی بازی ها بیشتر از این آخر هفته رو حروم نکنیم :D

از وسط های دور دوم هم که تمام پیش بینی هام در مورد داستان درست از آب در اومد، تازه متوجه شدم که چرا بازی ترسناک نیست، دیگه وقتی تم داستان از کالت شیطان پرستی و عذاب وجدان قتل و قاتل سریالی و غیره تقلیل پیدا می‌کنه به ترس دختران نوجوان از ازدواج، معلومه که بازی ترسناک در نمیاد :D

در کل انتظاراتم برآورده نشد :D

من دیشب بازی رو استارت زدم یک ساعتی بازیش کردم حالا زیاد که نمیشه نتیجه گیری کرد اما دو تا نکته که همون اول به چشم میاد یکی گرافیک بازیه که چقدر خوبه فکر کنم سازنده ش یه استدیو تقریبا گمنام تایوانی باشن خیلی خوب در اوردن تازه من بعد از yotei اومدم سر این.
اما نکته دوم چقدر کمبت بازی بده به معنای واقعی کلمه افتضاحه هم کاراکتر عین این ادمای .... ضربه میزنه هم دشمنان ریکشنی که به ضربه نشون میدن بد و مصنوعیه .فعلا یه لوله فلزی گرفتم بازی هم که سلاح گرم نداره امیدوارم در ادامه کمبتش بهتر بشه ولی امیدی نیست.

من دیشب بازی رو استارت زدم یک ساعتی بازیش کردم حالا زیاد که نمیشه نتیجه گیری کرد اما دو تا نکته که همون اول به چشم میاد یکی گرافیک بازیه که چقدر خوبه فکر کنم سازنده ش یه استدیو تقریبا گمنام تایوانی باشن خیلی خوب در اوردن تازه من بعد از yotei اومدم سر این.
اما نکته دوم چقدر کمبت بازی بده به معنای واقعی کلمه افتضاحه هم کاراکتر عین این ادمای .... ضربه میزنه هم دشمنان ریکشنی که به ضربه نشون میدن بد و مصنوعیه .فعلا یه لوله فلزی گرفتم بازی هم که سلاح گرم نداره امیدوارم در ادامه کمبتش بهتر بشه ولی امیدی نیست.
کمبت بازی در ادامه خیلی خوب میشه! اصن از یه جایی به بعد سبک بازی عوض میشه!

• Like
Reactions: Thundersky and ashe
فکر کنم تنها کسی هستم که از کامبت بازی خوشم آمده نمیگم عالی یا خیلی خوب ولی میشه گفت تقریبا خوب هست و با داستان و مابقی گیم پلی هم خونی داره تا حد زیادی منو یاد سایلنت هیل ۴ میندازه اونجا هم به خاطر محدودیت اینونتوری اسلحه سرد بیشتر به کار میومد و خیلی دشمنها رو باید از دستشون فرار میکردی بیشترین مشکل کامبت سایلنت هیل f به نظرم دور شدن از فضای ترس بازیه

من با اکثر چیزاش حال میکنم، از گرافیک، طراحی محیط، صداگذاری و موزیک معرکه و ...
اما واقعا کامبت و گیمپلی جذبم نمیکنه، اوایل خوب بود ولی زود تکراری شد برام.

خیلی پیش اومده گیمپلی برام اهمیتی نداشته چون با بقیه چیزا حال میکردم اما اینجا چون تاثیر مستقیم روی ایجاد ترس داره خیلی بنظرم ضربه زده بهش.

من با اکثر چیزاش حال میکنم، از گرافیک، طراحی محیط، صداگذاری و موزیک معرکه و ...
اما واقعا کامبت و گیمپلی جذبم نمیکنه، اوایل خوب بود ولی زود تکراری شد برام.

خیلی پیش اومده گیمپلی برام اهمیتی نداشته چون با بقیه چیزا حال میکردم اما اینجا چون تاثیر مستقیم روی ایجاد ترس داره خیلی بنظرم ضربه زده بهش.
من با کامبت حال کردم و به خاطر چلنجی که در درجه هارد داشت برام تکراری نشد ولی درست میگی نوع مبارزاتش روی ترس بازی اثر منفی گزاشته بود و ضربه زده بود

آخرین ویرایش:
منم کامبتشو خیلی دوست داشتم مخصوصا احساس سنگینی و تاخیری که داشت و ری اکشن موجودات بازی وقتی اتک میخوردن و یه حالت SLOW پیش میومد خیلی برام جذاب بود.SILENT HILL 2 رو تا الان دوبار رفتم سیر نشدم.منتظرم هم SH2 هم SHF رو سویچ بیان یه دست هم هندهلد دراز کش بازی کنم. :x

این گیم پلی بازی که دوستان میگن بده . در چه حد بده ؟ مثلا یه زمانی کالیستوپروتکل که اومده بود ضعف اصلیش همین گیم پلی بود . در حد اون بده یا فرا تر از اون ؟

• Poker Face
Reactions: Thundersky
این گیم پلی بازی که دوستان میگن بده . در چه حد بده ؟ مثلا یه زمانی کالیستوپروتکل که اومده بود ضعف اصلیش همین گیم پلی بود . در حد اون بده یا فرا تر از اون ؟
من جزو کسانی هستم که با مبارزاتش حال کردم ولی گیم پلی صرفا به مبارزاتش نیست اتفاقا توی بحث معما ها خیلی خوب عمل کردن مشکل گیم پلی برای اکثر دوستان نداشتن سلاح گرم و خراب شدن سلاح های سرد بعد از چند بار استفاده هست البته این خراب شدن سلاح ها با استفاده از آیتم و مدیریت استفاده از سلاح ها میشه کنترلش کرد چون می تونی سه سلاح سرد داشته باشی و بینش سوییچ بکنی از طرفی با پیشرفت در بازی سلاح های سرد قویتر از لوله مثل پتک یا تبر در دسترس قرار می گیرند که مبارزات راحتر و آسونتر میکنه. همینطور ابزار تعمیر سلاح داری.سازنده ریسک کرده و سیستم مبارزات سولز رو با گیم پلی بازی مخلوط کرده مثل داشتن استامینا و جا خالی دادن ضربه ها تا بازی از حالت گیم پلی روال این سبک جدا بکنه که باعث میشه خیلی از طرفدارها نتونند از مبارزات سبکی که دوست دارن لذت ببرند ولی از طرفی مبارزاتش سخت وچالشی هست البته روی درجه هارد و بالاتر.البته همین نوع مبارزات نتونسته اون حالت اکشن و ترس بازی بالانس نگه داره . با اینکه بازی لول دیزاین و فضای ترسناک خوبی داره ولی مبارزات اجازه نمیده وارد اون جو بشی. در کل گیم پلی بازی خاص هست ولی میشه گفت بازی در بخش موسیقی و داستان و لول دیزاین و معماها خیلی خوب عمل کرده . خیلی سعی شده روایت جدیدی برای سری درست بکنه که لزوما نیازی به شهر سایلنت هیل نیست تا بازی اسم سایلنت هیل داشته باشه .ولی باز هم ممکنه به جز بخشهایی اون حس سری نداشته باشه

کالیستو خوب بود

این از اون بهتره و سلاح و .... بیشتر داره با معماهای خوب و Exploration جالب محیطی

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
کمبت بازی خوبه نیاز به حساب کتاب داره ولی تا وقتی که یک به یک هستی همین که دو به یک میشی پاره میشی
گرافیک بازی زیباست
اتمسفر بازی واقعا مریضه...
داستان هم بنظرم چیز جالبیه
متاسفانه اتمسفر و محیط بازی برام عذاب اور شده، حس میکنم دقیقا دارم ذهنی اذیت میشم
از ابتدا روی درجه سختی fog رفتم و حالا بعد از زنگ تلفن توی محیط هایی میچرخم که واقعا حس میکنم داره مریضم میکنه، روم تاثیر میزاره و ذهنمو خسته میکنه از اینهمه استرس، مجبور میشم ادامه ندم
منم فکر میکنم در دراز مدت این بازی جزو تاپ 5 سایلنت هیل میشه
انتخاب اسم f هم برام معنی پیدا کرده حالا، میتونی به همه چیز ربطش بدی و بهشم میاد
Fear, fog. Flower, feudal, fox یا هرچیزی که به تم بازی بخوره
احتمالا بعد از این بازی تا مدتی سمت بازی های ترسناک نمیرم
خدا مغزم درد میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or