خبر رسمی سارا باند (رئیس اکس باکس ) : نسل بعدی ایکس باکس با همکاری amd در دست ساخت است

• Thread starter Thread starter 3DO
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

3DO

کاربر سایت
r8UFPGz5AdYiNjew72xfe5.jpg

Xbox President Reconfirms Next-Gen Console Plans, Denies Going Third-Party With Hardware

• Xbox President Sarah Bond has reconfirmed that development for the next-gen Xbox console is currently underway.
  • It is in active development at Xbox in collaboration with AMD instead of being a third-party product like ROG Ally handhelds.
  • She assures that as long as there is demand for innovation in the industry, Xbox will keep building hardware.
سارا باند ( رییس اکس باکس ) گفته
نسل بعدی ایکس باکس درحال ساخته شدن است و میگه مثل ROG XBOX Ally نیست که توسط کمپانی دیگه ساخته بشه و تو کمپانی مایکروسافت و با همکاری AMD ساخته میشه، سارا باند در ادامه اطمینان داد که تا زمانی که تقاضا برای نوآوری در صنعت وجود داشته باشد، ایکس‌باکس به ساخت سخت‌افزار ادامه خواهد داد.

Xbox President Reconfirms Next-Gen Console Plans, Denies Going Third-Party With Hardware.

باطری قلمی کلا روی مخه مخصوصا کسانی که از دلشون بر نمیاد دست توی جیب مبارک کنن .البته ادمی که دست توی جیبش نمیکنه حتی توی بازی هم همینجوره حیفش میاد فلان پول بازی رو توی بازی خرج کنه . حتی من دیدم یه آدم trash که از قضا ادمین یه چنل و گپ التیمیتی بود این ادم توی کانادا بود بعد از دلش نمیومد خرج کنه رفته بود دسته خریده بود بهش گفته بودن ۱۵ دلار بدی دسته ۳ سال گارانتی تعمیر داره (ps5 داره ) ولی از دلش برنیامده بود بده این هزینه رو دسته ش هم دریفت گرفته بود میگفت عجب غلطی کردم ۱۵ دلار رو ندادم برم هویه بخرم خودم درستش کنم یا رفته بود آزمایشگاه ۱۰۰۰ دلار داده بود انگار ۱۰۰ میلیون داده . خلاصه ادمی که از دلش برنمیاد خرج کنه در تمام موقعیت ها حتی داخل گیم اینجوریه .
بگذریم داشتم میگفتم باطری قلمی روی مخ هست و من خوب نمیدونم فقط راه حلش رو گفتم. حالا دوباره نبینیم وای از باطری قلمی دفاع میکنن :))
دوباره کاری میکنن بهرام رو تگ کنم اعتراض خودمو. از نبودن باطری شارژی داخل دسته اعلام کنم :D
راستی یه سری از مدل‌های دسته های مایکروسافت باطری شارژی دارن . مثل یه مدل بخاطر محیط زیست دادن سبز رنگه قبلا قیمتش خیلی معقول بود الان نایاب شده

باتری قابل تعویض اگه یک خوبی داشته باشه اینه که اگه بازدهیش کم بشه یا خراب بشه ، راحت حل می شه و نیاز به خرید کنترلر جدید و یا سر کردن با باطری یک ربعه و یا استفاده مستقیم با سیم نیست ، حداقل برای ما تو ایران که قطعات اورجینال گیر نمیاد

View attachment 396958
نام کاربریمو کراپ نمی خواست بکنی پیگرد قانونی نداره :D

باتری کم اهمیت ترین قطعه است. هرچند کسایی که هم با قلمی و هم با لیتیوم کار کردن، قطعن ترجیحشون باتری قلمیه. مخصوصن تو ایران که بعد از دو سال که باتری لیتیوم خراب شد، امکان نداره بتونید یه باتری با کیفیت پیدا کنید.
مهم کیفیت ساخت و طول عمر و ارگونومیکه که دسته های ایکس باکس با اختلاف زیاد همیشه بهترین بودند.

باتری قلمی یه آپشن و مزیته نه اجبار.
حالا خوبه خود سونی بعد ۳-۴ نسل فهمید مخاطبها بزرگ شدن و بطبع دستِشون هم رشد کرده، استیلای ارگونومی دسته xbox رو پذیرفت
وگرنه به فنها بود هنوز رو اون ریموت پافشاری میکردن

• Smile
Reactions: IMANOKA
حالا خوبه خود سونی بعد ۳-۴ نسل فهمید مخاطبها بزرگ شدن و بطبع دستِشون هم رشد کرده، استیلای ارگونومی دسته xbox رو پذیرفت
منبعی برای این حرف داری یا طبق معمول همیشگیت باز یه چیزی پروندی؟ دی:
مطمئنم دوال سنس رو از نزدیک ندیدی. دی:

• Like
Reactions: SiminSecret
اینجا هنوز یه عده از باتری قلمی دفاع میکنن... بعد انتظارم داریم ایران هم درست شه:دی
یکی دیگه قراردادش رو بسته، یکی دیگه داره سودش رو در میاره.
بعد اونی که تمام ضرر ها داره میره در پاچه اش داره دفاع میکنه. اتفاقا خوب شد ایکسباکس ترکید. کمپانی اینقدر ارزش برای خریدار قائل نیست که برای راحتی اون دسته رو شارژی کنه به درد لای جرز هم نمیخوره.

کی فکرش رو میکرد این عزیزان دل تا ۲۰۲۵ دووم بیارن
View attachment 396962
حالا یه یه جوری میگی انگار تکنوژی لیتیوم با ایسگاه بازی متولد شده.
عزیزم لیتیوم جدید نیست. بی عیب هم نیست. تکنولوژی برای بیش از 30 سال پیشه.
هیچ تغییر و بهبود خاصی هم پیدا نکرده.

مایکروسافت حق انتخاب داده که برید هر باتری که دلتون میخاد بخرید و استفاده کنید. از قلمی های یک بار مصرف تا لیتیوم های به دید شما هایتک lol
واقعن چی باید پیش بیاد که یه عده از داشتن حق انتخاب انقدر آشفته بشن. عجیبه

حالا یه یه جوری میگی انگار تکنوژی لیتیوم با ایسگاه بازی متولد شده.
عزیزم لیتیوم جدید نیست. بی عیب هم نیست. تکنولوژی برای بیش از 30 سال پیشه.
هیچ تغییر و بهبود خاصی هم پیدا نکرده.

مایکروسافت حق انتخاب داده که برید هر باتری که دلتون میخاد بخرید و استفاده کنید. از قلمی های یک بار مصرف تا لیتیوم های به دید شما هایتک lol
همین شما نبودی توی بحث کلاود و استریم و کنسول سنتی میگفتی دوره کنسول سنتی به سر اومده و کلاود آینده گیمه؟ چطور اینجا حق انتخاب رو قبول نداری ولی بحث باتری که میشه یه تکنولوژی مال ۸۰ سال پیش مشکلی نداره و حق انتخاب داره؟ مگه نباید اگر باتری قابل شارژ هم بخری اخرش باید از دسته جدا کنی و بذاری تو شارژر جداگانه؟
من نمیدونم از اون همه اکسباکس فن تو این فروم فقط همین دو سه نفر باقی موندید که مایکروسافت هر غلطی تاکید میکنم هر غلطی میکنه بازم ازش حمایت میکنید و خوبشو میگین. شک ندارم اگر قضیه برعکس بود و دسته پلی استیشن باتری قلمی میخورد همین رو پیرهن عثمون میکردید و صبح تا شب هیتش را میدادین دی:

یکی دیگه قراردادش رو بسته، یکی دیگه داره سودش رو در میاره.
بعد اونی که تمام ضرر ها داره میره در پاچه اش داره دفاع میکنه. اتفاقا خوب شد ایکسباکس ترکید. کمپانی اینقدر ارزش برای خریدار قائل نیست که برای راحتی اون دسته رو شارژی کنه به درد لای جرز هم نمیخوره.
طرف کنسول ۸۰۰ دلاری رو میخواد عمودی بذاره رو میز باید پول اضافه بده بعد فاژ حمایت از حقوق مشتری میگیره

داشتن توهم حق انتخاب.

کاری که مایکروسافت میکنه زدن از امکانات بدیهی برای کاهش هزینه هاست. حذف باطری از دسته زمانی حق انتخاب محسوب میشه که بیاد یه باطری قابل شارژ هم داخل کنسول بزاره، یا موقع خرید بگه میتونید انتخاب کنید دسته هاتون با باطری قابل شارژ باشه یا قابل تعویض. بعد من مخاطب انتخاب میکنم چی بگیرم و چی به نفعمه و اگه باز کسی ترجیح داد هر دفعه کلی پول باطری بده چون فکر میکنه اینجوری راحت تره دیگه انتخاب خودش بوده.

در حال حاضر رفتار مایکروسافت تحمیل مستقیم یه چیز خیلی غیرمعقول و زورگویی مشتریه تا هزینه های تولیدش رو پایین نگه داره. اینکه فکر کنیم چون باطری نداره پس انتخاب با ماست که با صرف هزینه بیشتر (که تو کنسول های دیگه لازم به پرداختش نیست) میتونیم هر چی دلمون خواست رو بخریم و این یعنی آزادی عمل دیگه واقعا منتهای برداشت اشتباهه. وگرنه که اصلا چه کاریه، اصلا دسته نزاره رو کنسول بگه دارم بهتون حق انتخاب میدم هرچی دوست دارید خودتون بخرید! کابل برق رو در راستای همین مشتری مداری حذف کنه بگه دارم بهتون فرصت میدم یه چیز بهتر بخرید بزارید یا از سیم های اضافه تون استفاده کنید که به طبیعت هم ضرر نخوره. کنسول رو هم تو جعبه نمیزارم تا حق انتخاب داشته باشیم بندازیدش تو مشما ببرید خونه، یا بزارید تو زنبیل یا چه میدونم بزنید زیر بقلتون. و همه این ها یعنی دادن انتخاب به مشتری!

طرف کنسول ۸۰۰ دلاری رو میخواد عمودی بذاره رو میز باید پول اضافه بده بعد فاژ حمایت از حقوق مشتری میگیره

اون هم مصداق بارز اخاذی از مشتریه. کنسولی میسازی که میتونه عمودی هم استفاده بشه ازش و تو مدل نرمال هم انتخاب با خودت بوده اما اینجا باید پول اضافه تر بدی.

کلا یه امر بدیعی در دنیا وجود داره، و اون طمع بی حد و حصر شرکت های پولداره و مدام سعی میکنن به هر شکل و نحو ممکن به درآمد بیشتر برسن ولو به قیمت زدن از حق و حقوق ما مشتری ها. دفاع از این اقدامات به بهانه اینکه فن اون شرکت هستیم مثل دفاع از حقوق متجاوز هست

Last edited by a moderator:
اون هم مصداق بارز اخاذی از مشتریه. کنسولی میسازی که میتونه عمودی هم استفاده بشه ازش و تو مدل نرمال هم انتخاب با خودت بوده اما اینجا باید پول اضافه تر بدی.

کلا یه امر بدیعی در دنیا وجود داره، و اون طمع بی حد و حصر شرکت های پولداره و مدام سعی میکنن به هر شکل و نحو ممکن به درآمد بیشتر برسن ولو به قیمت زدن از حق و حقوق ما مشتری ها. دفاع از این اقدامات به بهانه اینکه فن اون شرکت هستیم مثل دفاع از حقوق متجاوز هست
اینا حرف الکیه که هر وقت کسی جایی به نفعش باشه میزنه ولی ما که از کسی عمل ندیدیم.

داشتن توهم حق انتخاب.

کاری که مایکروسافت میکنه زدن از امکانات بدیهی برای کاهش هزینه هاست. حذف باطری از دسته زمانی حق انتخاب محسوب میشه که بیاد یه باطری قابل شارژ هم داخل کنسول بزاره، یا موقع خرید بگه میتونید انتخاب کنید دسته هاتون با باطری قابل شارژ باشه یا قابل تعویض. بعد من مخاطب انتخاب میکنم چی بگیرم و چی به نفعمه و اگه باز کسی ترجیح داد هر دفعه کلی پول باطری بده چون فکر میکنه اینجوری راحت تره دیگه انتخاب خودش بوده.

در حال حاضر رفتار مایکروسافت تحمیل مستقیم یه چیز خیلی غیرمعقول و زورگویی مشتریه تا هزینه های تولیدش رو پایین نگه داره. اینکه فکر کنیم چون باطری نداره پس انتخاب با ماست که با صرف هزینه بیشتر (که تو کنسول های دیگه لازم به پرداختش نیست) میتونیم هر چی دلمون خواست رو بخریم و این یعنی آزادی عمل دیگه واقعا منتهای برداشت اشتباهه. وگرنه که اصلا چه کاریه، اصلا دسته نزاره رو کنسول بگه دارم بهتون حق انتخاب میدم هرچی دوست دارید خودتون بخرید! کابل برق رو در راستای همین مشتری مداری حذف کنه بگه دارم بهتون فرصت میدم یه چیز بهتر بخرید بزارید یا از سیم های اضافه تون استفاده کنید که به طبیعت هم ضرر نخوره. کنسول رو هم تو جعبه نمیزارم تا حق انتخاب داشته باشیم بندازیدش تو مشما ببرید خونه، یا بزارید تو زنبیل یا چه میدونم بزنید زیر بقلتون. و همه این ها یعنی دادن انتخاب به مشتری!

کابل برق و... ربطی به باتری نداره. باتری یه قطعه مصرفیه. حالا چه لیتیوم باشه و چه معمولی.
شما باتری گوشیت خراب بشه، صرفن برای این مورد نمیری گوشیتو عوض کنی، قاعدتن میری باتری شو عوض میکنی.
مایکروسافت هم طبق رسم و روتین بازار کالاهایی که با باتری کار میکنند، یک جفت باتری برای دسته، داخل جعبش گذاشته. قرار نیست با خرید یک دسته به صورت لایف تایم بهتون باتری بده.
کمااینکه اگر باتری لیتیوم هم در اثر مصرف خراب بشه (خارج از تایم گارانتی)، هیچ شرکتی رایگان باتری براتون عوض نمیکنه.

برخلاف گفته شما، مایکروسافت حق انتخاب به مشتری داده که بتونه باتری لیتیوم انتخاب کنید.
Xbox Rechargeable Battery + USB-C® Cable | Xbox

در مورد گرونتر بودن دسته های ایکس باکس نسبت به ps هم حق با شماست. گرونتر هستند چون کیفیت بالاتری دارند.
هرچند که انتخاب نوع دسته برای کسی که قصد خرید کنسول داره مقدور نیست. یعنی شما نمیتونی ps بخری با دسته ایکس باکس و یا بلعکس. ولی دسته هم قطعن جزوی از کنسولیه که خریداری میشه و یکی از پارامترهای انتخابه.
پس به صورت کلی مشتری بازهم حق انتخاب کلی رو داره.

در مورد اختلاف دو نوع باتری هم طبیعتن تجربیات هر شخصی متفاوته. تجربه شخصی من بهم ثابت کرده که باتری قلمی قابل شارژ (حداقل در ایران) گزینه بسیار بهتریه نسبت به لیتیوم. و خب امیدوارم که مایکروسافت در آینده هم این حق انتخاب رو به مشتری بده.

خوبه پیشرفت کردیم
قبلا میگفتن ماکروسافت در Xbox تخته کرده و دیگه امکان نداره کنسول بسازه اما الان به قابل تعویض بودن باتری دسته گیر میدن

آدم یاد جریانات دوسال اخیر می افته که اول چه رویا های داشتن اما الان با حداقل ممکن شاد اند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or