امتیازات Trails in the Sky 1st Chapter

Zack.Fair

The price of freedom is steep
کاربر سایت
IMG_3607.jpeg
The Legend of Heroes: Trails in the Sky 1st Chapter
· ژانر: نقش‌آفرینی (JRPG) به سبک نوبتی کلاسیک
· توسعه‌دهنده: Nihon Falcom
· ناشر: GungHo Online Entertainment America (برای نسخه ریمیک)
· پلتفرم‌ها:
· PC (Steam)
· کنسول‌های سوییچ و PS5
· تاریخ انتشار: ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۵ (طبق برنامه)
· نسخه اصلی: در سال ۲۰۰۴ برای ویندوز و پس از آن برای PSP منتشر شد.

---

این بازی، ریمیک نسخه اصلی Trails in the Sky (همان FC) هستش که اولین قسمت از مجموعه بزرگ Trails به حساب میاد. این مجموعه بخشی از سری The Legend of Heroes هست و به خاطر روایت عمیق، جهان‌سازی غنی و شخصیت‌پردازی عالی تحسین شده . نسخه ریمیک پیش ر‌و، با گرافیک سه‌بعدی مدرن و مکانیک‌های gameplay به‌روز شده، ارائه میشود.
---

ویژگی‌های کلیدی بازی

· داستان جذاب: ماجراجویی «اِستل» و «جاشوا» برای تبدیل شدن به نگهبان (Bracer) و کشف توطئه‌هایی که صلح پادشاهی لیبرل رو تهدید می‌کنه.
· گرافیک و صداگذاری:
· گرافیک HD بهبودیافته: محیط‌ها و شخصیت‌ها با جزئیات بالا و سبک سل-شیدینگ بازسازی شدن .
· صداگذاری جدید: صداگذاری کامل به زبان‌های انگلیسی و ژاپنی .
· سیستم نبرد:
· سیستم نوبتی استراتژیک با customization گسترده.
· در نسخه ریمیک، امکان انتخاب بین نبرد نوبتی سنتی یا نبرد بلادرنگ (real-time action) اضافه شده.
· محتوای بازی:
· بیش از ۶۰ ساعت محتوای اصلی (افزایش نسبت به نسخه اصلی که حدود ۴۵ ساعت بود) .
· دنیای گسترده با NPCهای منحصربه‌فرد که هرکدام داستان و شخصیت خودشون رو دارن.
· پشتیبانی از پلتفرم‌ها:
· نسخه ریمیک برای Steam منتشر می‌شه و کنسولهای سوییچ و PS5 منتشر میشه.

---

نمرات نسخه اصلی (۲۰۰۴):

· نسخه PC: ۸۵/۱۰۰
· نسخه PSP: ۷۹/۱۰۰

نقد و بررسی نسخه بازساخته (۲۰۲۵):

اگرچه نسخه ریمیک هنوز منتشر نشده، اما پیش‌بینی می‌شه که به دلیل وفاداری به نسخه اصلی و ارتقاءهای موثر، نمرات بالایی دریافت کنه. یک بررسی اولیه از نسخه PS5 اشاره داره که این بازی یک بازسازی عالی از یک RPG کلاسیک هست و یکی از پالیش ترین عناوین کل مجموعه محسوب می‌شه.

· نسخه اصلی در Steam دارای ۸,۳۸۲ بررسی با امتیاز «بسیار مثبت» هست.
· بازیکنان داستان عمیق، شخصیت‌های به یاد ماندنی و موسیقی فوق‌العاده رو تحسین کردن.

---

⚙️ مشخصات فنی (حداقل سیستم مورد نیاز برای نسخه ریمیک)

· سیستم عامل: Windows 10/11 (۶۴ بیت)
· پردازنده: AMD Ryzen 5 1600
· حافظه رم: ۸ GB
· کارت گرافیک: NVIDIA GeForce GTX 1050
· فضای ذخیره‌سازی: ۳۳ GB

---

بازیکنان قدیمی این بازی رو به خاطر داستان عمیق و شخصیت‌های دوست‌داشتنی تحسین می‌کنن. بسیاری معتقدن که این بازی یکی از بهترین JRPGهای تمام ادوار هست. نسخه ریمیک هم با استقبال خوبی مواجه شده، چون هم برای طرفداران قدیمی و هم برای بازیکنان جدید جذابیت داره .

---

جمع‌بندی

Trails in the Sky 1st Chapter یک بازی عالی برای علاقه‌مندان به JRPGهای کلاسیک با داستان غنی و شخصیت‌های به یاد ماندنی هست. نسخه ریمیک، با ارتقاء گرافیکی و گیم پلی مدرن، تجربه‌ای تازه و جذاب رو ارائه می‌ده.

متا فعلا ۸۹ با چهار نقد...

با این که به نظرم تبلیغات این بازی خوب بوده
و بازخوردها هم تا این جا خوب بوده

ولی بازم امیدوارم فراتر از همه اینا بترکونه بازی. چون این عملا تنها بازی ایه که میتونه یه موج جدید از پلیرها رو به سمت سری بکشونه

سری trails تا حالا نرفتم
چون اگه اشتباه نکنم از نظر داستانی به هم ربط داشتن
الان با خیال راحت میشه اینو رفت؟ بعد بقیه شماره ها رو برم ؟

سری trails تا حالا نرفتم
چون اگه اشتباه نکنم از نظر داستانی به هم ربط داشتن
الان با خیال راحت میشه اینو رفت؟ بعد بقیه شماره ها رو برم ؟
منم نرفتم ولی تو نت خوندم بهترین شماره برای شروعشه.
دموی بازیم اومده میتونی تستش کنی. حجمشم ۱۱ گیگه الان دارم خودم دانلودش میکنم...

• Like
Reactions: RohFa
خب دموشو گرفتم
جذاب به نظر میرسه از همه لحاظ
ولی دو ایراد میبینم یکی گرافیک که‌ تو سطح بالا نیست
دوم یه چیزی که از نظرم رو مخه تو این ژانر و اونم اینکه تو شهر صد نفر باشن باهاشون دیالوگ داشته باشی طراحی این مورد اگه مثل مثلا سری پرسونا نباشه روی اعصابم میره. اینم البته باید تو بازی اصلی ببینم چطوریه.

خب دموشو گرفتم
جذاب به نظر میرسه از همه لحاظ
ولی دو ایراد میبینم یکی گرافیک که‌ تو سطح بالا نیست
دوم یه چیزی که از نظرم رو مخه تو این ژانر و اونم اینکه تو شهر صد نفر باشن باهاشون دیالوگ داشته باشی طراحی این مورد اگه مثل مثلا سری پرسونا نباشه روی اعصابم میره. اینم البته باید تو بازی اصلی ببینم چطوریه.
کلا گرافیک که هیچ وقت بالا نبوده :-" برای نسخه های قبلی کل بودجه سازنده در این حد بوده که بازی رو بسازه و توی ژاپن منتشر کنه، بعد با پولی که در میاره همون رو به زبان انگلیسی برگردونه و دو سال بعد توی غرب منتشر کنه :D این وسط هم یک در میون تریلز و ys منتظر میشده :D ولی هیچوقت از نظر فنی در حد عناوین AAA نبوده که همین هم باعث شده بتونن با تولید بازی های کم هزینه تا الان سر پا باشن :-" برای این بازی هم برآورد فروش آنچنان نیست که بخوان در حد ریمیک FFVII رو گرافیک فنیش سرمایه گذاری کنن :-"

پرسونا محدودیت روزانه برای انجام فعالیت هات داری، اتفاقا اونطوری مدیریتش سختره که:D (در حدی که یادمه روی نسخه فیزیکی بازی دفترچه راهنما برای فعالیت های روزانه میدادن :-")
اینجا نهایت دو تا کوئست فرعی باشه که با علامت هم روی نقشه مشخص شدن و اگه به جای حساسی هم برسی که نقطه بدون بازگشت داخل چپتر باشه خود بازی بهت هشدار میده که بدونی کارهای فرعی رو قبلش انجام بدی. ولی در کل برای اینکه نگران از دست دادن چیزی نباشی، پیشنهاد میکنم یه استراتژی گاید بدون اسپویل بگیر و از روی همون برو :D
(این طرف یه عمره کارش نوشتن استراتژی گاید برای سری تریلز هست:-" )

اقا من تا حالا تجربه این سری رو نداشتم. ویدیوهای اینو دیدم خیلی خوشم اومد. گیم پلی طولانی و بلند مدتی داره بشه زیاد باهاش سرگرم شد؟
و اینکه می ارزه سیزن پسشو‌ باهاش بگیرم؟

کلا گرافیک که هیچ وقت بالا نبوده :-" برای نسخه های قبلی کل بودجه سازنده در این حد بوده که بازی رو بسازه و توی ژاپن منتشر کنه، بعد با پولی که در میاره همون رو به زبان انگلیسی برگردونه و دو سال بعد توی غرب منتشر کنه :D این وسط هم یک در میون تریلز و ys منتظر میشده :D ولی هیچوقت از نظر فنی در حد عناوین AAA نبوده که همین هم باعث شده بتونن با تولید بازی های کم هزینه تا الان سر پا باشن :-" برای این بازی هم برآورد فروش آنچنان نیست که بخوان در حد ریمیک FFVII رو گرافیک فنیش سرمایه گذاری کنن :-"

پرسونا محدودیت روزانه برای انجام فعالیت هات داری، اتفاقا اونطوری مدیریتش سختره که:D (در حدی که یادمه روی نسخه فیزیکی بازی دفترچه راهنما برای فعالیت های روزانه میدادن :-")
اینجا نهایت دو تا کوئست فرعی باشه که با علامت هم روی نقشه مشخص شدن و اگه به جای حساسی هم برسی که نقطه بدون بازگشت داخل چپتر باشه خود بازی بهت هشدار میده که بدونی کارهای فرعی رو قبلش انجام بدی. ولی در کل برای اینکه نگران از دست دادن چیزی نباشی، پیشنهاد میکنم یه استراتژی گاید بدون اسپویل بگیر و از روی همون برو :D
(این طرف یه عمره کارش نوشتن استراتژی گاید برای سری تریلز هست:-" )
در حد FF VII ریمیک که نه
ولی در حد نسل هفته این سیل شید
کنار خونه قدم میزدم دیدم هیچ جا دورتر از بغلای خونه نمیشه رفت حتی حس نسل شیش هم القا میکرد😁 کویا اپن ورلد چندانی نداره نسل هشت و نه یعنی اپن ورلد، خب اینطوری سازنده باید دز جزییاتو بالا ببره که نیتیو رزولشوشن این فکر کنم پایین بود حتی، امیدوارم تو نسخه اصلی مود گرافیکی داشته باشه بشه رو نیتیو رزولوشن حداقل 2K اجراش کرد.

درمورد مورد گیم پلی که گفتم تو پرسونا میدونی یه تیم میتا دیالوگاشون مهمه و بقیه npc ها رندم باهاشون حرف بزنی کافیه که زیادم نیستن نمیدونم چطور توضیح بدم این موردو در کل. چون از یه طرفم مثلا یه npc دختر نوجوون که میخواست خبرنگار شه دیالوگ فان و جالبی درمورد زوج بازی داشت:دی
ولی بعضی JRPG ها مثل این کل شهر دیالوگ دارن و بدتر درمورد این خود بازیم Hint زد که دیالوگاشون به مرور عوض میشه البته در کل باید ببینم تو بازی اصلی چطوره.

اقا من تا حالا تجربه این سری رو نداشتم. ویدیوهای اینو دیدم خیلی خوشم اومد. گیم پلی طولانی و بلند مدتی داره بشه زیاد باهاش سرگرم شد؟
و اینکه می ارزه سیزن پسشو‌ باهاش بگیرم؟
دموی رایگانشو اگه کنسول داری بگیر تست کن خودت

• Like
Reactions: ce7en44 and MyJinx
در حد FF VII ریمیک که نه
ولی در حد نسل هفته این سیل شید
کنار خونه قدم میزدم دیدم هیچ جا دورتر از بغلای خونه نمیشه رفت حتی حس نسل شیش هم القا میکرد😁 کویا اپن ورلد چندانی نداره نسل هشت و نه یعنی اپن ورلد، خب اینطوری سازنده باید دز جزییاتو بالا ببره که نیتیو رزولشوشن این فکر کنم پایین بود حتی، امیدوارم تو نسخه اصلی مود گرافیکی داشته باشه بشه رو نیتیو رزولوشن حداقل 2K اجراش کرد.

درمورد مورد گیم پلی که گفتم تو پرسونا میدونی یه تیم میتا دیالوگاشون مهمه و بقیه npc ها رندم باهاشون حرف بزنی کافیه که زیادم نیستن نمیدونم چطور توضیح بدم این موردو در کل. چون از یه طرفم مثلا یه npc دختر نوجوون که میخواست خبرنگار شه دیالوگ فان و جالبی درمورد زوج بازی داشت:دی
ولی بعضی JRPG ها مثل این کل شهر دیالوگ دارن و بدتر درمورد این خود بازیم Hint زد که دیالوگاشون به مرور عوض میشه البته در کل باید ببینم تو بازی اصلی چطوره.

دموی رایگانشو اگه کنسول داری بگیر تست کن خودت
آره اکثر این ژاپنی ها توی نسل هفت گیر کردن :D سر همین هم چینی ها و کره ای ها این چند سال حسابی ازشون جلو زدن :D

این هم از نسخه های بعدی تم مدرسه و سوشیال لینک اضافه میکنه (که از نظر من بیشتر مثل تقلید کلاغ از راه رفتن کبک هست) ولی فعلا همچین چیزی نداره (فکر کنم :-")

در کل دیالوگ های NPC های فرعی زیاد در داستان اصلی تاثیر نداره، با خیال راحت اسکیپ کن :D خود بازی هم یه سری تنظیمات داره که سرعت بازی رو زیاد کنی یا دیالوگ ها رو سریعتر رد کنی :-" کمک میکنه که تایم بازی کمتر بشه و خسته کننده نشه. توی نسخه اصلی یکمی هم گرایند نیاز داشت که خوشبختانه به سبک نسخه های جدید اون گرایند هم دیگه برای درجه سختی نرمال نیاز نیست :-"

فعلا دستم به daybreak 2 بنده و پشت بندش هم کلی بازی دیگه توی صف ایستادن، احتمالا یه ذره صبر کنم تا بازی آپدیت هاش هم بده بعد برم سراغش :D

• Like
Reactions: Zack.Fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or