vahid_ba
کاربر سایت
چقدر سهام داری اونجا ؟تو شرایط عادی برای بازی هیچ اینترنتی شاتل نمیشه

چقدر سهام داری اونجا ؟تو شرایط عادی برای بازی هیچ اینترنتی شاتل نمیشه

نخل کم بود حالا سهام شاتل هم بهم ببندیدچقدر سهام داری اونجا ؟![]()
410 گیگ چه قیمتینخل کم بود حالا سهام شاتل هم بهم ببندید
خب واقعا هیچ ispی در حد شاتل نیست برای بازی.الان مثلا بازی fc25 التیمیت همه باید dns بزنن ولی شاتل نیازی نیست.معمولا هم پایین ترین پینگ رو داره...البته خوب بودنش منظورم نسبت به استاندارد ایران هست.
الانم که ۲ هفته همون بسته ای که خریدیم رو رایگان داده که برای من ۴۱۰ گیگ میشد.
راش پیدا نمیکنهاز بعد اتفاقات 401 نمیتونستم بدون dns با شاتل وصل بشم تا دیروز که درست شد
ولی احساس میکنم با Dns بازی فرق داره یه جورایی روونتره تا خود شاتل من با شاتل اصلا R1 انگار کار نمیکنه ولی با dns میندازه رد میکنه
نخل کم بود حالا سهام شاتل هم بهم ببندید
خب واقعا هیچ ispی در حد شاتل نیست برای بازی.الان مثلا بازی fc25 التیمیت همه باید dns بزنن ولی شاتل نیازی نیست.معمولا هم پایین ترین پینگ رو داره...البته خوب بودنش منظورم نسبت به استاندارد ایران هست.
الانم که ۲ هفته همون بسته ای که خریدیم رو رایگان داده که برای من ۴۱۰ گیگ میشد.
حدودا 600 تومن410 گیگ چه قیمتی
اتفاقا پشتیبانی خیلی حرفه ای و با ادبی داره.برو با پشتیبانی آسیاتک حرف بزن تا متوجه بشی ضعیف یعنی چیاره منم ADSL شاتلم که داشتم پورت های یه سری سرور که همه جا فیلتر بود واسش باز بود، ولی پشتیبانیش برای من خیلی ضعیف بود لامصب
اتفاقا پشتیبانی خیلی حرفه ای و با ادبی داره.برو با پشتیبانی آسیاتک حرف بزن تا متوجه بشی ضعیف یعنی چی![]()
![100 :)] :)]](/styles/default/xenforo/smilies/meep/100.gif)

فیبر هم دارم میخرم بعد میام اونجا رو هم تصاحب میکنماتفاقا یک ماهه اسیاتک گرفتم پشتیبانی بی نظیره
اصلا تو رو چه به فیبر دار ها![]()

، معاون وزیر ارتباطات، در گفتوگو با هممیهن، گفت: برخی از مواقع اختلالاتی توسط سیستمهای داخلی بر روی سیستم GPS ایجاد میشود و همین مسئله ما را به سمت گزینههای جایگزین مانند BeiDou سوق داده است.ایشالا درست میشه ولی فک نکنم به این زودیا هرچند یه دونه عدد زیاد مسئله ای نیست مگه شانست همون موقع یکو بزنی ولی تیرت رجیستر نمیشه .توی فیفا چند تایم اوت پشت هم بده یا پینگ بره بالا بعد خوب بشه بازی چند ثانیه با سرعت 2x میشههمچنان با این مشکل روبرو هستم خاموش روشن کنم برای مدتی مثل 30 دقیقه خوبه
View attachment 386298
جواب ایرانسل
View attachment 386299
کنسولت چیهسلام.
دوستان با چه dns ی روی نت مخابرات میشه وارد FUT شد؟
الکترو برای من وارد میشه اما FUT خطا میده. ایرانسل هم به همین صورت.
VPN رو هم که فعال میکنم ping میره روی 300 و عملأ بازی کردن غیر ممکن میشه.
PC,PS5 فرقی نمیکنه، حتی از صفحه اول FUT جلوتر نمیرم .ایشالا درست میشه ولی فک نکنم به این زودیا هرچند یه دونه عدد زیاد مسئله ای نیست مگه شانست همون موقع یکو بزنی ولی تیرت رجیستر نمیشه .توی فیفا چند تایم اوت پشت هم بده یا پینگ بره بالا بعد خوب بشه بازی چند ثانیه با سرعت 2x میشه
کنسولت چیه