بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چقدر سهام داری اونجا ؟ ;))
نخل کم بود حالا سهام شاتل هم بهم ببندید :D

خب واقعا هیچ ispی در حد شاتل نیست برای بازی.الان مثلا بازی fc25 التیمیت همه باید dns بزنن ولی شاتل نیازی نیست.معمولا هم پایین ترین پینگ رو داره...البته خوب بودنش منظورم نسبت به استاندارد ایران هست.

الانم که ۲ هفته همون بسته ای که خریدیم رو رایگان داده که برای من ۴۱۰ گیگ میشد.

خب واقعا هیچ ispی در حد شاتل نیست برای بازی.الان مثلا بازی fc25 التیمیت همه باید dns بزنن ولی شاتل نیازی نیست.معمولا هم پایین ترین پینگ رو داره...البته خوب بودنش منظورم نسبت به استاندارد ایران هست.

410 گیگ چه قیمتی

از بعد اتفاقات 401 نمیتونستم بدون dns با شاتل وصل بشم تا دیروز که درست شد
ولی احساس میکنم با Dns بازی فرق داره یه جورایی روونتره تا خود شاتل من با شاتل اصلا R1 انگار کار نمیکنه ولی با dns میندازه رد میکنه
راش پیدا نمیکنه 😐😑

• Smile
Reactions: omiid72

اره منم ADSL شاتلم که داشتم پورت های یه سری سرور که همه جا فیلتر بود واسش باز بود، ولی پشتیبانیش برای من خیلی ضعیف بود لامصب

410 گیگ چه قیمتی
حدودا 600 تومن
اره منم ADSL شاتلم که داشتم پورت های یه سری سرور که همه جا فیلتر بود واسش باز بود، ولی پشتیبانیش برای من خیلی ضعیف بود لامصب
اتفاقا پشتیبانی خیلی حرفه ای و با ادبی داره.برو با پشتیبانی آسیاتک حرف بزن تا متوجه بشی ضعیف یعنی چی :D

• Wow
Reactions: ultimate team 2
یه اتفاق عجیبی که ولی برای من این روزا افتاده اینه که یهو نویز خطم زیاد میشه مثلا snr از 6 تا 12 بازی میکنه
یعنی یک ثانیه رو 7 عه ثانیه بعد میره رو 12 ولی ثانیه بعد میاد رو 6
ولی این وضعیت مثلا میبینی چند ساعت هست
بعد یهو خود به خود درست میشه
قطعا فکر کنم از سمت شاتل یا مخابراته دیگه

سیستم مسیریابی Beidou چین جایگزین GPS در ایران میشود .

احسان چیت‌ساز 8-> ، معاون وزیر ارتباطات، در گفت‌وگو با هم‌میهن، گفت: برخی از مواقع اختلالاتی توسط سیستم‌های داخلی بر روی سیستم GPS ایجاد می‌شود و همین مسئله ما را به سمت گزینه‌های جایگزین مانند BeiDou سوق داده است.

سیستم BeiDou سامانه ناوبری چینی است که برای جایگزینی با سیستم آمریکایی GPS توسعه یافته است.

چیت‌ساز افزود: جی‌پی‌اس پیشرفته است اما یک حقیقت تلخ وجود دارد؛ کنترل کامل آن در دست وزارت دفاع آمریکا است. این یعنی هرگونه اختلال منطقه‌ای، اختلال عمدی یا کاهش کیفیت خدمات می‌تواند کاملاً تصمیمی سیاسی باشد.
در جریان مذاکرات ایران و چین، یکی از محورهای اصلی توافق مشترک، بهره‌گیری از ظرفیت منظومه BeiDou چین برای موقعیت‌یابی دقیق در ایران بود.

سلام.

دوستان با چه dns ی روی نت مخابرات میشه وارد FUT شد؟
الکترو برای من وارد میشه اما FUT خطا میده. ایرانسل هم به همین صورت.
VPN رو هم که فعال میکنم ping میره روی 300 و عملأ بازی کردن غیر ممکن میشه.

همچنان با این مشکل روبرو هستم خاموش روشن کنم برای مدتی مثل 30 دقیقه خوبه
View attachment 386298
جواب ایرانسل
View attachment 386299
ایشالا درست میشه ولی فک نکنم به این زودیا هرچند یه دونه عدد زیاد مسئله ای نیست مگه شانست همون موقع یکو بزنی ولی تیرت رجیستر نمیشه .توی فیفا چند تایم اوت پشت هم بده یا پینگ بره بالا بعد خوب بشه بازی چند ثانیه با سرعت 2x میشه :D

سلام.

دوستان با چه dns ی روی نت مخابرات میشه وارد FUT شد؟
الکترو برای من وارد میشه اما FUT خطا میده. ایرانسل هم به همین صورت.
VPN رو هم که فعال میکنم ping میره روی 300 و عملأ بازی کردن غیر ممکن میشه.
کنسولت چیه

• Sad
Reactions: Coffee Addicted
ایشالا درست میشه ولی فک نکنم به این زودیا هرچند یه دونه عدد زیاد مسئله ای نیست مگه شانست همون موقع یکو بزنی ولی تیرت رجیستر نمیشه .توی فیفا چند تایم اوت پشت هم بده یا پینگ بره بالا بعد خوب بشه بازی چند ثانیه با سرعت 2x میشه :D

کنسولت چیه
PC,PS5 فرقی نمیکنه، حتی از صفحه اول FUT جلوتر نمیرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or