سرخط خبرها

Clair Obscur: Expedition 33 Director Expresses His Boredom with Ubisoft, Leading Him to Create His Own Game - GamerBraves

خبر جالبیه. کارگردان Clair Obscur Expedition 33 توی یوبی سافت حوصله اش سر رفته (شغل خیلی مهمی هم نداشته) و اونجا رو ترک میکنه. نکته ی مهم خبر چیز دیگه ایه. اینکه برای استخدام دولوپر یا حتی موسیقیدان، میره توی ردیت، Soundcloud و خیلی جاهای دیگه از آدم هایی استفاده میکنه که پتانسیل بالایی داشتن ولی خب در صنعت بازی سازی تجربه ی کافی نداشتن.

چند وقت پیش خبر اومد که نصف دولوپر های Assassin Creed SHadow اصلا تا الان بازی نساختن و تجربه ای ندارن، همه هم گرفته بودن به مسخره و حرف، که مشخصه آخرش چی میشه. توی جمع دوستام گفتن اصلا مهم نیست، مهم مدیریت، راهنمایی و جلو بردن این آدماست. دقیقا مثال خوبش اومد. Clair Obscur Expedition 33 کاملا به وضوح نشون داد که یه بازی خوب بیشتر از دولوپرهای پر سابقه، باید مدیریت خوب و کاربلد داشته باشه.
خلاقیت توی یوبی سافت از بین رفته و فقط بدون ریسک پذیری می‌خوان همون فرمول قبلی رو ادامه بدن.
یه دنیای وسیع و بدون سر و ته با گرافیک خوب ولی به شدت بی روح.
حتی با وجود ۲۰ هزار کارمند و ۱۰ تا استودیو که روی اساسین ها کار میکنن بازم بعید می‌دونم نسخه های بعدی چیز عجیب از توشون در بیاد.

بازی ریمستر نسخه یک هست.

کسایی که نسخه التیمیت ادیشن (ریمستر نسل هشتم نسخه یک) رو داشتن میتونن به صورت رایگان بازی رو به نسخه Reloaded آپگرید بکنن.
من نسخه نسل ۸ رو خریدم و هنوزم دارمش.
فقط نکته مسخره اینجاست که روی استیم نمیتونم بازی کنم و دوباره باید بخرمش.

بله دوستان ببینید یوبی سافت اینطوری جلوی خلاقیت بازیساز رو می گیره :D

خلاقیت توی یوبی سافت از بین رفته و فقط بدون ریسک پذیری می‌خوان همون فرمول قبلی رو ادامه بدن.
یه دنیای وسیع و بدون سر و ته با گرافیک خوب ولی به شدت بی روح.
حتی با وجود ۲۰ هزار کارمند و ۱۰ تا استودیو که روی اساسین ها کار میکنن بازم بعید می‌دونم نسخه های بعدی چیز عجیب از توشون در بیاد.
الان من قصد مقایسه اصلا ندارم ولی کاملا اینجا میبینیم که مدیریت بد چطور میتونه یه اثر رو داغون کنه. مدیریت فاجعه به مراتب بیشتر از بی تجربگی دولوپر ها به بازی ها ضربه میزنه.

به به
واقعا به به، خیلی دوست دارم بدونم چه قدر فرق داره با التیمیت.
پس اون شایعه که گرز کالکشن شادو دراپ میشه برای شوکیس به احتمال قوی درسته.

عه زرنگى؟ پس چجورى هر كدومو دونه اى ١٠٠ دلار بكنه تو پاچمون؟
۴۰ دلار قیمت گذاشته با مولتی پلیر.

به به
فکر نکنم دیگه کالکشنی وجود داشته باشه.

• Like
Reactions: Masoud20R
به به
انقدر. :D

GoW_Reloaded_2ndRoom-e727d9222118d88bc0f5-scaled.jpg
GoW_Reloaded_Embry-03a5958088644c414888-scaled.jpg

هولی جیزس :D فول مولتی پلیر هم داره

Launching for $39.99, also on Game Pass
▪️Original Gears is "faithfully remastered" and "natively optimized"
▪️4K support, 60FPS in campaign, 120FPS in MP
▪️HDR, VRR, 4K assets and remastered textures
▪️Improved shadows and reflections, 'super resolution' with improved anti-aliasing
▪️No loading screens during Campaign
▪️All MP maps and modes included
▪️Cross-play and cross-progression across all platforms
▪️Owners of Gears of War: Ultimate Edition receive a free upgrade to Gears of War: Reloaded

یعنی ۱٪ هم فکر نمیکردم پکیج کامل بدن با مولتی پلیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or