Last edited by a moderator:
خلاقیت توی یوبی سافت از بین رفته و فقط بدون ریسک پذیری میخوان همون فرمول قبلی رو ادامه بدن.Clair Obscur: Expedition 33 Director Expresses His Boredom with Ubisoft, Leading Him to Create His Own Game - GamerBraves
خبر جالبیه. کارگردان Clair Obscur Expedition 33 توی یوبی سافت حوصله اش سر رفته (شغل خیلی مهمی هم نداشته) و اونجا رو ترک میکنه. نکته ی مهم خبر چیز دیگه ایه. اینکه برای استخدام دولوپر یا حتی موسیقیدان، میره توی ردیت، Soundcloud و خیلی جاهای دیگه از آدم هایی استفاده میکنه که پتانسیل بالایی داشتن ولی خب در صنعت بازی سازی تجربه ی کافی نداشتن.
چند وقت پیش خبر اومد که نصف دولوپر های Assassin Creed SHadow اصلا تا الان بازی نساختن و تجربه ای ندارن، همه هم گرفته بودن به مسخره و حرف، که مشخصه آخرش چی میشه. توی جمع دوستام گفتن اصلا مهم نیست، مهم مدیریت، راهنمایی و جلو بردن این آدماست. دقیقا مثال خوبش اومد. Clair Obscur Expedition 33 کاملا به وضوح نشون داد که یه بازی خوب بیشتر از دولوپرهای پر سابقه، باید مدیریت خوب و کاربلد داشته باشه.
بنازم مایکروسافت، آفرین. تو ام سوراخ رو پیدا کردی. یه کالکشن داره میشه حداقل ۵ تا بازی جدا.
عه زرنگى؟ پس چجورى هر كدومو دونه اى ١٠٠ دلار بكنه تو پاچمون؟هر سه تاشو پک میکردن دیگه گدا بازیا چیه؟![]()
من نسخه نسل ۸ رو خریدم و هنوزم دارمش.بازی ریمستر نسخه یک هست.
کسایی که نسخه التیمیت ادیشن (ریمستر نسل هشتم نسخه یک) رو داشتن میتونن به صورت رایگان بازی رو به نسخه Reloaded آپگرید بکنن.
بله دوستان ببینید یوبی سافت اینطوری جلوی خلاقیت بازیساز رو می گیره![]()
الان من قصد مقایسه اصلا ندارم ولی کاملا اینجا میبینیم که مدیریت بد چطور میتونه یه اثر رو داغون کنه. مدیریت فاجعه به مراتب بیشتر از بی تجربگی دولوپر ها به بازی ها ضربه میزنه.خلاقیت توی یوبی سافت از بین رفته و فقط بدون ریسک پذیری میخوان همون فرمول قبلی رو ادامه بدن.
یه دنیای وسیع و بدون سر و ته با گرافیک خوب ولی به شدت بی روح.
حتی با وجود ۲۰ هزار کارمند و ۱۰ تا استودیو که روی اساسین ها کار میکنن بازم بعید میدونم نسخه های بعدی چیز عجیب از توشون در بیاد.
۴۰ دلار قیمت گذاشته با مولتی پلیر.عه زرنگى؟ پس چجورى هر كدومو دونه اى ١٠٠ دلار بكنه تو پاچمون؟
فکر نکنم دیگه کالکشنی وجود داشته باشه.به به
واقعا به به، خیلی دوست دارم بدونم چه قدر فرق داره با التیمیت.
پس اون شایعه که گرز کالکشن شادو دراپ میشه برای شوکیس به احتمال قوی درسته.
والا من دیسکشو دارم گویا رو همون جعبه هم نمیتونم بازیش کنممن نسخه نسل ۸ رو خریدم و هنوزم دارمش.
فقط نکته مسخره اینجاست که روی استیم نمیتونم بازی کنم و دوباره باید بخرمش.

فقط قسمت اول؟ جر نخوری مایکروسافت