PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
اونموقع گالن بنزینو میکنه تو کیفش، سنگین نمیشه.
از این موارد بازم هست بعدا میگم.
نه ولی اگر ۹ تا خشاب ۶ گلوله بشه ۹ تا خشاب ۱۲ تایی سنگین میشه :D
چون قبلا گالن بنزین ( در اصل الکله فکر کنم ) جاش قبلا اوکی بود سنگین نمیشه

نه ولی اگر ۹ تا خشاب ۶ گلوله بشه ۹ تا خشاب ۱۲ تایی سنگین میشه :D
چون قبلا گالن بنزین ( در اصل الکله فکر کنم ) جاش قبلا اوکی بود سنگین نمیشه
متوجه نشدی پس چیه ماجرا. مثال میزنم ولی تو بازیه.
برا یه تفنگ تو بازیه شما میتونی 18 تا تیر داشته باشی و بیشتر نمیزاره که 9 توش تو تفنگه و 9 تاش زاپاس
بعد ارتقا میدی و 9 تای داخل تفنگ میشه 12 تا ولی دیگه اجازه نمیده زاپاس 9 تا داشته باشی، میزاره 6 تا داشته باشی. بعد برا ارتقا 60 تا از این پیچ و مهره ها میخواد که به وفورم نیست.
اگه بزاره بازم 9 تا زاپاس بردارم کلا 3 تا گلوله بیشتر میشه
ولی بجاش تو کیفت گالن بنزین میتونی حمل کنی

برا یه تفنگ تو بازیه شما میتونی 18 تا تیر داشته باشی و بیشتر نمیزاره که 9 توش تو تفنگه و 9 تاش زاپاس
بعد ارتقا میدی و 9 تای داخل تفنگ میشه 12 تا ولی دیگه اجازه نمیده زاپاس 9 تا داشته باشی، میزاره 6 تا داشته باشی. بعد برا ارتقا 60 تا از این پیچ و مهره ها میخواد که به وفورم نیست.
خب خودت حتما بهتر میدونی که کارهایی از این دست برای بالانس کردن بازیه.
کلا نمیزاره زیاد گلوله داشته باشی.
از این ایرادهای منطقی بخوایم بگیریم سرتاپای بازیها پر از ایراده.

میخواد با اپگرید ریلود بهتر و کمتری داشته باشی برای همین تعداد داخل اسلحه بیشتر میشه... اصلا اتفاق عجیبی نیست، اصلا ایراد نیست :D دوربین مخفیه؟ :D

مقدار کلی و مکس هم زیاد نمیشه چون مدل و سبک بازی هست و میخواد چالش ایجاد کنه... که حالت شوتر نگیره بازی، کلا هم اصن امیونیشن اونقدر زیاد و در دسترس نیست و به شدت بازی سوروایول هست، مگر ایزی یا وری ایزی بازی بشه که امو زیاد بشه و این اپگرید کلا موضوعیت پیدا کنه... نسخه یک فکر کنم به صورت کلی هم زیاد میشد تو اپگرید...

اپگرید های اساسی برای یک پلی ترو با چالش حتی نرمال اساسی تر هستند، رو دیفیکالتی بالا و گروندد که خیلی مهم میشه چطوری اپگرید کنی...

به همین سادگی :D

میخواد با اپگرید ریلود بهتر و کمتری داشته باشی برای همین تعداد داخل اسلحه بیشتر میشه... اصلا اتفاق عجیبی نیست، اصلا ایراد نیست :D دوربین مخفیه؟ :D

مقدار کلی و مکس هم زیاد نمیشه چون مدل و سبک بازی هست و میخواد چالش ایجاد کنه... که حالت شوتر نگیره بازی، کلا هم اصن امیونیشن اونقدر زیاد و در دسترس نیست و به شدت بازی سوروایول هست، مگر ایزی یا وری ایزی بازی بشه که امو زیاد بشه و این اپگرید کلا موضوعیت پیدا کنه... نسخه یک فکر کنم به صورت کلی هم زیاد میشد تو اپگرید...

اپگرید های اساسی برای یک پلی ترو با چالش حتی نرمال اساسی تر هستند، رو دیفیکالتی بالا و گروندد که خیلی مهم میشه چطوری اپگرید کنی...

البته رو نرمالم که من دارم میرم بازی شوتره من اینقد تیر زیاد میارم رو آبجکتا تست میکنم افکتا و فیزیکیشونو ببینم

حالا تموم کردم اگه شد که چیزی درباره بازی بنویسم در مورد دیفیکولتی و اکسسبیلیتی و نوب-فرندلی بودن و باج دادن به گیمر و چکپوینتای میلی ثانیه ای و اینا که الان مد شده هم به طور کلی حرف خواهم زد

خوب دوستان اگر بازی آسون بذارید رو گروندد به همین سادگی ! خوبه بازی چندین سطح گذاشته اگر کسی نوب آسون نرمال میره کسی حرفه ای گروندد من لست ۲ رو بالا ۱۰ بار رفتم جز دوبار اول که رو سوروایو رفتم اونم چون گروندد هنوز نیومده بود تمام دفعات بعدی رو گروندد رفتم

ایشون کلا به بازیای اینور که میرسه رو چیزایی حساسیت نشون میده که کرک و پر خود سازنده هام میریزه انگار شبیه ساز اسلحه و تیراندازیه! یه زمانیم همین ایشون روی زاویه وارد شدن شمشیر بر بدن دشمنا داخل بازی ریمیک DS اول همین نسل گیر داده بود که سازنده افتضاح به بار آورده! :D
حالا هرکی ندونه انگار بازیای مورد علاقه ایشون اسکن پوکه گلوله انجام دادن براش یا گالن بنزینو الی باید تا آخر بازی بگیره دستش که حق مطلب ادا شده باشه! حقیقتا تاپیک فرنچایز Tlou ادم چیزایی میبینه و میشنوه که بعد n سال هنوزم فان و باحالن!
تازه از این کم کاریای استودیو ناتی داگ زیاد دیده قراره بازم برامون بگه! صبر کنیم ببینیم چه گندکاریای دیگه ای این استودیو دوزاری به بار آورده که منتقدا و میلیونها پلیر متوجهش نشدن! :D

خوب دوستان اگر بازی آسون بذارید رو گروندد به همین سادگی ! خوبه بازی چندین سطح گذاشته اگر کسی نوب آسون نرمال میره کسی حرفه ای گروندد من لست ۲ رو بالا ۱۰ بار رفتم جز دوبار اول که رو سوروایو رفتم اونم چون گروندد هنوز نیومده بود تمام دفعات بعدی رو گروندد رفتم

بله مرسی کاملا درسته ولی رو گروندد رفتن در حالی که وری ایزی هم وجود داره با اینکه جز گروندد نتونی بازی رو جلو ببری دوتا مقوله از دو سیاره مختلفن و تاثیرشون روی تجربه زمین تا آسمونه
اگه من قراره با تشخیص و صلاحدید خودم بازی رو جلو ببرم پس بازی چه چارچوبی رو برام من قرار میده که تجربه خاص خودشو بخواد بهم منتقل کنه؟
وسط بازی سروایوال هارر با اون داستان اینتنس و خشن که من باید خشتکمو خیس کنم ته مغزم داره بهم علامت میده اوکی اگه نتونستی رد کنی نترس بذار رو وری ایزی و حالشو ببر
اکسسبیلیتی تنشن بازی رو لوث میکنه و بازم میگم اینکه من برا خودم چالش بذارم و رو گروندد برم بحثش جداست با اینکه حدود اختیارات من رو خود بازی تعیین کنه
حداقل باید دیفیکولتی ستینگ در آمیخته با خود بازی باشه و یه چالش و تایمی ببره مثلا سولز(میتونی فارم و اورپاور کنی) نه اینکه وقتی از اون ور ناراحت کننده ترین و خشنترین حوادث جهان در بازی داره اتفاق میوفته تو از این ور بتونی بری تو منو بازی رو بذاری رو وری ایزی و بدون زحمت و دو دقه ای همه‌ی ریوارد بازی(سیر داستان) رو به راحتی داشته باشی

ایشون کلا به بازیای اینور که میرسه رو چیزایی حساسیت نشون میده که کرک و پر خود سازنده هام میریزه انگار شبیه ساز اسلحه و تیراندازیه! یه زمانیم همین ایشون روی زاویه وارد شدن شمشیر بر بدن دشمنا داخل بازی ریمیک DS اول همین نسل گیر داده بود که سازنده افتضاح به بار آورده! :D
حالا هرکی ندونه انگار بازیای مورد علاقه ایشون اسکن پوکه گلوله انجام دادن براش یا گالن بنزینو الی باید تا آخر بازی بگیره دستش که حق مطلب ادا شده باشه! حقیقتا تاپیک فرنچایز Tlou ادم چیزایی میبینه و میشنوه که بعد n سال هنوزم فان و باحالن!
تازه از این کم کاریای استودیو ناتی داگ زیاد دیده قراره بازم برامون بگه! صبر کنیم ببینیم چه گندکاریای دیگه ای این استودیو دوزاری به بار آورده که منتقدا و میلیونها پلیر متوجهش نشدن! :D
اره یادمه دیمنز سولز رو :دی

اخه چیزی که این جا میگه ایراد نیست هیچ یکی از بدیهیات طراحی بازی هاست، اصن ادم میمونه گیمر حرف میزنه یا کسی که اولین بازی زندگیش رو تجربه میکنه :D این تیپ ایراد اشتباه و الکی که میشه از هر بازی هزار تا گرفت....

شگفت انگیزه واقعا :D ترول هم ترول های قدیم :D

تازه میگه بازم مونده میام میگم : ))))))))))))))))

فکر کن یک شاهکار مثل پارت 2 بزنی، بعد بیای اینارو بگی :D

البته رو نرمالم که من دارم میرم بازی شوتره من اینقد تیر زیاد میارم رو آبجکتا تست میکنم افکتا و فیزیکیشونو ببینم

حالا تموم کردم اگه شد که چیزی درباره بازی بنویسم در مورد دیفیکولتی و اکسسبیلیتی و نوب-فرندلی بودن و باج دادن به گیمر و چکپوینتای میلی ثانیه ای و اینا که الان مد شده هم به طور کلی حرف خواهم زد

خواهم زد رو خوب اومدی :D اکسسبیلیتی ها مگه اجباریه؟ انصافا دوربین مخفی راه انداختید؟ دور جدید ترول کردنتون هست؟ بعد ملت شاکی میشن تاپیک بازی مشترک شده برای همینه، برای همین بهتره تاپیک کنسول و پی سی بعد از 5 سال اختصاصی یک کامیونیتی بودن و بحث های جدی در مورد بازی، مشترک نشه و اینطوری به اف نره...

شما گروندد بازی کن اگه تونستی بدون اکسسبیلیتی بازی رو تموم که خوبه 50 درصد کنی من بهت جایزه میدم :D

خوبه پی سی گیمر ها اخر ماد بازی و چیت و دست بردن تو طراحی اصلی و انسجام اصلی بازی و این چیز هان :D بعد داری به اکسسبیلیتی که کاملا اختیاری هست ایراد میگیری؟

چقدر زشت واقعا، بعد 5 سال بازی رو پی سی اومده بعد با این پست ها و ترول ها تصویر پی سی گیمر هارو اینطوری خراب میکنید... خیلی از پی سی گیمر ها سوپر حرفه ای هستند و ادم لذت میبره نظراتشون رو میخونه، اما انصافا این صفحه رو ببینید؟ برای همین بهتره بازی های پلی استیشن وقتی رو پی سی میاد تاپیک جدا و مخصوص پی سی داشته باشه که هرچقدر دلشون میخواد اونجا بازی رو اینطوری ترول کنند... خودشون رو ترول کنند در واقع...

آخرین ویرایش:
مرحله Santa Barbara اضافی بود ، بازی میتونست تو تئاتر تموم بشه پیامش هم رسونده بود
اونوقت پس الی چطور به رستگاری می رسید؟ این حالتی که شما میگید صرفا ابی رو به رستگاری رسوند ولی الی رو نه. پس اون قسمت هم بنظرم لازم بود.

.

بله مرسی کاملا درسته ولی رو گروندد رفتن در حالی که وری ایزی هم وجود داره با اینکه جز گروندد نتونی بازی رو جلو ببری دوتا مقوله از دو سیاره مختلفن و تاثیرشون روی تجربه زمین تا آسمونه
اگه من قراره با تشخیص و صلاحدید خودم بازی رو جلو ببرم پس بازی چه چارچوبی رو برام من قرار میده که تجربه خاص خودشو بخواد بهم منتقل کنه؟
وسط بازی سروایوال هارر با اون داستان اینتنس و خشن که من باید خشتکمو خیس کنم ته مغزم داره بهم علامت میده اوکی اگه نتونستی رد کنی نترس بذار رو وری ایزی و حالشو ببر
اکسسبیلیتی تنشن بازی رو لوث میکنه و بازم میگم اینکه من برا خودم چالش بذارم و رو گروندد برم بحثش جداست با اینکه حدود اختیارات من رو خود بازی تعیین کنه
حداقل باید دیفیکولتی ستینگ در آمیخته با خود بازی باشه و یه چالش و تایمی ببره مثلا سولز(میتونی فارم و اورپاور کنی) نه اینکه وقتی از اون ور ناراحت کننده ترین و خشنترین حوادث جهان در بازی داره اتفاق میوفته تو از این ور بتونی بری تو منو بازی رو بذاری رو وری ایزی و بدون زحمت و دو دقه ای همه‌ی ریوارد بازی(سیر داستان) رو به راحتی داشته باشی
خوب تمام بازیا جهان همینن رزیدنت اویل میتونی بذاری ایزی و عملا بشه آب خوردن میتونی بذاری پرو بشه جهنم دیگه خود شخص باید ببینه دنبال چیه میلیون ها نفر کژوال هستن و حتی ایزی هم براشون درد سر ولی امثال ما که ۲۰ سال گیمریم دیگه ایزی نرمال اینا معنی نداره برامون برای لذت بردن از چالش بازی باید همیشه رو آخرین سطوح یا نزدیک به آخرین سطوح بریم این بازیم ساخته شده همه بتونن بازی کنن به معنی واقعی کلمه حتی افراد نابینا
خود میازاکی هم باید دقیقا همین کارو کنه تو بازیاش از ایزی تا وحشتناک سخت بذاره گیم برای لذت بردن همس این خود شخص که براساس مهارتش باید تایین کنه بازی آب خوردن باشه یا جهنم !
شمام اگر میخوای معنی واقعی اخرزمان بچشی فقط باید گروندد بری یا حداکثر سوروایو هارد برای افراد معمولی تره بقیه برای کژوال ها و نابینایان و ...
در ضمن بازی تو گروندد قفل میشه و اجازه نمیده سطح عوض کنی و باید تا آخر گروندد بری مگه دوباره بری نیو گیم شروع کنی

خواهم زد رو خوب اومدی :D اکسسبیلیتی ها مگه اجباریه؟ انصافا دوربین مخفی راه انداختید؟ دور جدید ترول کردنتون هست؟ بعد ملت شاکی میشن تاپیک بازی مشترک شده برای همینه، برای همین بهتره تاپیک کنسول و پی سی بعد از 5 سال اختصاصی یک کامیونیتی بودن و بحث های جدی در مورد بازی، مشترک نشه و اینطوری به اف نره...

شما گروندد بازی کن اگه تونستی بدون اکسسبیلیتی بازی رو تموم که خوبه 50 درصد کنی من بهت جایزه میدم :D

داداش من سن خر باقرو دارم باید به فکر کفن باشم برا خودم بعد تو فک میکنی من اومدم بازیسنترو تو مرورگر باز کردم تاپیکو باز کردم اینهمه تایپ کردم بازی رو ترول کنم و هیت بدم؟ که چی بشه؟

من اصلا وقت و حوصله و پول بازی دیگه بجز بازیایی که سونی رو پی سی میده میتونم پایرت کنم رو خیلی به ندرت دارم که بخوام ازش حرفی بزنم تو اگه وضعیت منو بدونی خودت به این نتیجه میرسی من همینکه اینارو تا آخر میرم ینی خودم ته فنم
این مبحث دیفیکولتی ستینگ و اکسسبیلیتی هم مختص لست نیست این حرف من درباره هر بازی ای که این مدلیه صدق میکنه من اصلا بازی ای که دیفیکولتی ستینگ داشته باشم رو تموم نمیکنم مگه دیگه چه کار شاقی باشه

• Smile
Reactions: Thundersky
من فکر کردم به شوخی دارید میگید و به شوخی هم جواب دادم :|

ولی جدی این رو ایراد می بینید ؟
اینجوری که نصف بازی ها میشن ایراد! اینجا که فقط برای بالانس و اکشن نمردن بازی همچین کاری کردن و گرنه منم الان نصفی از بازی ها که هیچ همه شون رو میکشم زیر که این فلانه و فلان !
مثلا چرا باید تو gta یکی بیاد شصت نوع اسلحه توی نمیدونم کجاش حمل کنه بعد با یه ماشین یا پای پیاده کل شهر رو منفجر بکنه اخرش هم قایم بشه و هیچ کس هم پیداش نکنه :|

دیگه ایراد این مدلی خیلی از مرحله پرته گرفتنش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or