بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

از ایکس گیمز یه اکانت خریدم برا پسرخالم ظرفیت دو بود و اکتیو نمیشه الان یه هفته س تعویض نکرده
کاملا کلاه بردارن نخرید ازشون

یانگ سنترم من اکانت black myth باش فروختم همکاری کرد واقعا. جدیدا خوب شدن

از ایکس گیمز یه اکانت خریدم برا پسرخالم ظرفیت دو بود و اکتیو نمیشه الان یه هفته س تعویض نکرده

میتونید بگید چه قدر کم کرد ازتون گرفت ؟

ایکس گیمز اشتراکی میفروشه و نمیگه ، بعدش میخوای enable کنی ارور میده که روی یه کنسول دیگه enable شده ، بهش میگی جواب نمیده یا میگه در حال بررسی ، کلا هرجا رسیدید اطلاع رسانی کنید کسی ازشون نخره.

نخل پلاس یه اشتراک جدید آورده(الیت) که از پس فردا میشه خرید و دیگه هر چی بازی داخل استور هست و بیاد رو شامل میشه ضمن اینکه میتونید همراه اشتراک، پلاس هم بگیرید.
امیدوارم به اشتراک آلتیمیت آسیبی نرسه. :دی واقعاً برای من چیز خوبی بوده و اگه همین‌طوری با این کیفیت بمونه، دفعات بعد هم سراغش می‌رم. ولی قیمت‌ها یه جوری بالا رفته که می‌ترسم کم‌کم از کیفیت این اشتراک کم کنن و با الیت جبران بشه و یه سری از بازی‌های بزرگ رو فقط اونجا بذارن.
لامصبا یه جوری هم قیمت‌گذاری می‌کنن که آدم حریص می‌شه! :دی مثلاً می‌گی یه مدت صبر کنم که بازی‌ها روی هم جمع بشن و بعدش یدونه ۶ ماهه آلتیمیت بگیرم، بعد می‌بینی اختلاف قیمت ۶ ماهه و ۱۲ ماهه فقط دو میلیون هست و می‌گی چه کاریه که به خاطر دو میلیون تومن، ۶ ماه اضافه رو از دست بدم؟ یا همین الیت رو الآن نگاه کردم، اختلاف قیمتش با آلتیمیت ۲.۵ میلیون هست که توی یک سال می‌شه ماهی ۲۰۰ هزار تومن و آدم وسوسه می‌شه! :|

امیدوارم به اشتراک آلتیمیت آسیبی نرسه. :دی واقعاً برای من چیز خوبی بوده و اگه همین‌طوری با این کیفیت بمونه، دفعات بعد هم سراغش می‌رم. ولی قیمت‌ها یه جوری بالا رفته که می‌ترسم کم‌کم از کیفیت این اشتراک کم کنن و با الیت جبران بشه و یه سری از بازی‌های بزرگ رو فقط اونجا بذارن.
لامصبا یه جوری هم قیمت‌گذاری می‌کنن که آدم حریص می‌شه! :دی مثلاً می‌گی یه مدت صبر کنم که بازی‌ها روی هم جمع بشن و بعدش یدونه ۶ ماهه آلتیمیت بگیرم، بعد می‌بینی اختلاف قیمت ۶ ماهه و ۱۲ ماهه فقط دو میلیون هست و می‌گی چه کاریه که به خاطر دو میلیون تومن، ۶ ماه اضافه رو از دست بدم؟ یا همین الیت رو الآن نگاه کردم، اختلاف قیمتش با آلتیمیت ۲.۵ میلیون هست که توی یک سال می‌شه ماهی ۲۰۰ هزار تومن و آدم وسوسه می‌شه! :|
فکر نکنم از بازیهای بزرگ روی التیمیت بزنن.چون الیت کلا تعدادش محدوده و بیشتر به درد کسی میخوره که همه بازیهای کوچک و بزرگ و غیر معروف رو میخواد بازی کنه...البته منم امیدوارم :D

ضمن اینکه پیام دادم که میشه التیمیت رو تبدیل کرد به الیت که گفتن نه.اگه قابل تبدیل بود احتمال داشت که التیمیت رو کمرنگ کنن تا الیت بخریم یا پول تبدیل رو بدیم ولی اینطوری فکر نکنم

بنظرم برای خرید روی اکانت خودمون ایرانیکارت خوب باشه .
الان نگاه کردم قیمت لیر 2300 هست اینا 2500 حساب میکنن . اما چند تا شاپ دارم که همشون 2800 به بالا حساب میکنن.

بنظرم برای خرید روی اکانت خودمون ایرانیکارت خوب باشه .
الان نگاه کردم قیمت لیر 2300 هست اینا 2500 حساب میکنن . اما چند تا شاپ دارم که همشون 2800 به بالا حساب میکنن.
خرید گیفت کارت پلی استیشن ترکیه راحت‌تر نیست؟

خرید گیفت کارت پلی استیشن ترکیه راحت‌تر نیست؟
یه بار همین فروم پرسیدم گفتن محدودیت داره.
و اینکه تا حالا فروشگاهی ندیدم بفروشه.
و برای من که بصورت محدود بازی میخرم بصرفه نیست ...الان باید بیام 750 لیر گیفت کارت بخرم برای بازی 650 لیری خب معلوم نیست بقیش رو کی استفاده کنم

آخرین ویرایش:
یه بار همین فروم پرسیدم گفتن محدودیت داره.
و اینکه تا حالا فروشگاهی ندیدم بفروشه.
و برای من که بصورت محدود بازی میخرم بصرفه نیست ...الان باید بیام 750 لیر گیفت کارت بخرم برای بازی 650 لیری خب معلوم نیست بقیش رو کی استفاده کنم
خوب سایت هایی هستن هر مبلغ بخوای شارژ میکنن، به راحتی

نخل پلاس یه اشتراک جدید آورده(الیت) که از پس فردا میشه خرید و دیگه هر چی بازی داخل استور هست و بیاد رو شامل میشه ضمن اینکه میتونید همراه اشتراک، پلاس هم بگیرید.

با پلاسش ١٤ و خورده اييه.
به نظرم اين تو بلند مدت خيلى ميارزه ولى اينكه يهو ١٥ تومن بدى زوره واقعا :D

با پلاسش ١٤ و خورده اييه.
به نظرم اين تو بلند مدت خيلى ميارزه ولى اينكه يهو ١٥ تومن بدى زوره واقعا :D
این دیگه برای یکی خوبه که خیلی خوره بازی باشه و هر چی رو استور هست رو بخواد بازی کنه.الان چندتا بازی رو استور هست؟فکر کن بخوای همه رو بازی کنی، ببین چقدر پولش میشه...البته اینو از امروز میفروشن و فقط هم 100 تا اکانت هست فعلا

این دیگه برای یکی خوبه که خیلی خوره بازی باشه و هر چی رو استور هست رو بخواد بازی کنه.الان چندتا بازی رو استور هست؟فکر کن بخوای همه رو بازی کنی، ببین چقدر پولش میشه...البته اینو از امروز میفروشن و فقط هم 100 تا اکانت هست فعلا

من با پلاسش دارم بيشتر ميسنجم.
يه پلاس ظ٢ الان يه سال زير ٤-٥ تومن نيست.
بازيام ظرفيت ٢ الان رو ٣ تومن ميچرخن دونه ايي .
بخواد تا اخر سال فقط ريليزاى مهمو هم بازى كنه حداقل ٢٠-٢٤ تومن پول بازيش ميشه.
فرض كن بخواد مجدد هم بفروشه حداقل رو هر بازى ٨٠٠ تومنى بايد ضرر بده تازه اگه بخرن يا نخرن(با فرض ثابت بودن قيمتا).
كه ماهى يه بازى تو اين سال بگيره ميشه نزديك ١٠ تومن.
پلاسم كه به كنار.
١٤ تومن واقعا خيلى خوبه.

• Like
Reactions: hamid_barca
دوستان میخواستم بپرسم برای فروش مجدد اکانت ظرفیتی به مشکل نمی خورید ؟
من آگهی میزارم میان اول از همه که شما بزاری هزار تومنم تخفیف میخوان بعدش هم تخفیف میدی میگن باشه بعد نمیخرن 😂

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or