AM!R
کاربر سایت
یعنی بنده خدا ۲۱ سال از خدا عمر گرفته نمیدونسته اون طرف چون دخترش اونطوری بوده تشخیص داده ؟

یعنی بنده خدا ۲۱ سال از خدا عمر گرفته نمیدونسته اون طرف چون دخترش اونطوری بوده تشخیص داده ؟
گرچه مشکل همه با انتخاب یک نفره ولی در کل اینها اگه بازیگر بودن انتخاب میشدن.اینو تو شبکه های اجتماعی دیدم. تصورش قشنگ بود. (میدونم بحث قدیمی و تکراریه ولی ادیت خوبی از کار در اومده بود.) من با انتخاب بازیگرا با اینکه راضی نبودم ولی مشکلی هم نداشتم و اوکی بود برام. بعد دیدن این ویدیو از "اوکی" بودنم کاسته شد.
View attachment 373135
این سریال میشد ده ها بار دید عین خود بازیاینو تو شبکه های اجتماعی دیدم. تصورش قشنگ بود. (میدونم بحث قدیمی و تکراریه ولی ادیت خوبی از کار در اومده بود.) من با انتخاب بازیگرا با اینکه راضی نبودم ولی مشکلی هم نداشتم و اوکی بود برام. بعد دیدن این ویدیو از "اوکی" بودنم کاسته شد.
View attachment 373135
الان کریتوس ، مکس پین ، سالید اسنیک و هر قهرمان دیگه ای رو نمیتونی تو این یه خط تعریف کنی؟کاراکتر الی بر اساس شخصیتش، جنگندگیش و سرکش بودنش تعریف شده، اینا چیزین که بهش اون عمق احساسی رو میدن تا با مخاطب ارتباط بگیره نه قیافش!
چطور میگی الی همچین نمادین چهره ای رو نداره !همچنان گفتم و میگم، و دلیل اینکه میگم هم تعداد هیترهای این سریال نسبت به بلا رمزی هست، و دلیل دیگشم اینکه تو تاپیک خود سریال هست.
کاراکتر الی تو بازی هیچ فاکتور یا استایل "نمادین" چهره نداره که بخوایم بر "اساس" فاکتور چهره که یک فاکتور کاملا subjective هم هست بازیگری رو انتخاب کنیم. یعنی اگه انتخاب بازیگر وقتی "هدفی" رو دنبال نمیکنه بر این اساس باشه باید فاتحه اون کستینگ رو خوند. قرار هم نیست با کاراکتر فانتزی و نمادین کریتوس یا چمیدونم هیتمن مقایسه بشه چون اونا استایل نمادین خودشون رو دارن و یکی از فاکتورهای کاراکترشون همین هست. کاراکتر الی بر اساس شخصیتش، جنگندگیش و سرکش بودنش تعریف شده، اینا چیزین که بهش اون عمق احساسی رو میدن تا با مخاطب ارتباط بگیره نه قیافش!