گزارش گزارش جدید: کنسول دستی ایکس‌باکس در سال 2025 عرضه می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000010584.png

طبق گزارش جدیدی از Jez Corden در Windows Central، مایکروسافت قصد دارد در سال 2025 یک کنسول دستی با برند ایکس‌باکس عرضه کند. این دستگاه که با اسم رمز "Keenan" شناخته می‌شود، مستقیماً توسط مایکروسافت تولید نخواهد شد، بلکه با همکاری یک تولیدکننده شخص ثالث (OEM) ساخته می‌شود.

طبق گزارش، این کنسول دستی از نظر طراحی کاملاً شبیه به ایکس‌باکس خواهد بود و حتی دکمه Xbox Guide را نیز خواهد داشت. اطلاعات زیادی درباره ویژگی‌های آن منتشر نشده، اما پیش‌بینی شده که مانند همکاری Lenovo و Valve در SteamOS، این دستگاه بیشتر به سمت یک سیستم مبتنی بر ویندوز متمایل باشد و از Microsoft Store، PC Game Pass و همچنین پلتفرم‌هایی مانند Steam پشتیبانی کند.

مایکروسافت هنوز درباره این گزارش واکنشی نشان نداده است.​

چیزی که پیش‌بینی می‌شد و میشه مطمئن شد که کنسول بعدی مایکروسافت هم توسط خودش ساخته نمیشه.

با عرضه نسخه مناسب گیمینگ‌ ویندوز و تجربه مشابه کنسولی، مایکروسافت عملاً بازار رو برای ورود سازندگان بیشتر هموار می‌کنه. اینطوری نسل کنسول ها به ۳ یا ۲ سال کاهش پیدا می‌کنه.

برام جالبه که سونی چطور میخواد با این وسوسه کنار بیاد.

• Like
Reactions: sony_boy
چیزی که پیش‌بینی می‌شد و میشه مطمئن شد که کنسول بعدی مایکروسافت هم توسط خودش ساخته نمیشه.

با عرضه نسخه مناسب گیمینگ‌ ویندوز و تجربه مشابه کنسولی، مایکروسافت عملاً بازار رو برای ورود سازندگان بیشتر هموار می‌کنه. اینطوری نسل کنسول ها به ۳ یا ۲ سال کاهش پیدا می‌کنه.

برام جالبه که سونی چطور میخواد با این وسوسه کنار بیاد.
آره "عملا" مایکروسافت بازار هندهلد رو قبضه می کنه! "عملا" با بدست گرفتن بازار سازندگان یورش میارن سمت کنسول مایکروسافت گیمینگ lol، یه حرفایی می زنید مرغ پخته خندش می گیره :D توی کنسول خانگی با اون همه تجربه نتونست گلیم خودشو از آب بکشه بیرون، بعد هنوز کنسول دستیش بیرون نیومده رجز خونی می کنید؟! در این مورد که "به قول خودتون" یک سخت افزار بسازه و عناوین رو دایورت کنه به بقیه، زیاد داریم کنسول ولی چون برای مایکروئه شده تافته جدابافته! یه استور هم بزنه تنگش خیلی چیز خاصی می شه! همچنان منتظر باش که توی کنسول دستی مثل خانگی هم مسیرو (تپه) هموار کنه :D
اون چیزی که برای مایکرو "وسوسه و آرزوئه" برای ما و سونی خاطرست! سونی همین الان با هندهلدش (پورتال) فروش بالایی رو تجربه می کنه، کنسول دستی آیندش هم طبق گزارشات نسل آینده میاد با کلی امکانات، ولی این موارد به تنهایی برای "رقابت" اونطور که شما سطحی فکت براش صادر می کنی کافی نیست همونطور که کنسول های مختلف نتونستن اونطور که بایدوشاید عرض اندام کنن، اگر کسی بخواد واقعا با نینتندو وارد رقابت مستقیم بشه باید منابع خودش، استودیوهای فرست پارتی رو برای ساخت عناوین مختص اون کنسول بذاره و چیزی در چنته داشته باشه که چشم همه از جمله توسعه دهندگان رو بگیره که عنوان اختصاصی براش بیرون بدن، که نداریم چنین چیزی و اگر بود گنده تراش اینکارو می کردن دلایل زیادی هم داره. مایکرو که ناشر شده همه عناوینش روی کنسول خانگیو دستی و یخچالو.. همه پلتفرم ها میاد، تجربشم نداره و نمی خواد هم وارد رقابتی بشه که می دونه از همون ابتدا بازندست! فن بوی ها و لوزرهایی مثل تام وارن و جز کوردن دارن توهم می زنن وگرنه مایکرو مسیرشو مشخص کرده. سونی برای نسل آینده هم مسیرشو برای اجرای عناوین طبق گزارشات مشخص کرده و مانورش روی قدرت کنسول واجرای عناوین از طریق سخت افزار کاستوم شدست

آخرین ویرایش:
آره "عملا" مایکروسافت بازار هندهلد رو قبضه می کنه! "عملا" با بدست گرفتن بازار سازندگان یورش میارن سمت کنسول مایکروسافت گیمینگ lol، یه حرفایی می زنید مرغ پخته خندش می گیره :D توی کنسول خانگی با اون همه تجربه نتونست گلیم خودشو از آب بکشه بیرون، بعد هنوز کنسول دستیش بیرون نیومده رجز خونی می کنید؟! در این مورد که "به قول خودتون" یک سخت افزار بسازه و عناوین رو دایورت کنه به بقیه، زیاد داریم کنسول ولی چون برای مایکروئه شده تافته جدابافته! یه استور هم بزنه تنگش خیلی چیز خاصی می شه! همچنان منتظر باش که توی کنسول دستی مثل خانگی هم مسیرو (تپه) هموار کنه :D
اون چیزی که برای مایکرو "وسوسه و آرزوئه" برای ما و سونی خاطرست! سونی همین الان با هندهلدش (پورتال) فروش بالایی رو تجربه می کنه، کنسول دستی آیندش هم طبق گزارشات نسل آینده میاد با کلی امکانات، ولی این موارد به تنهایی برای "رقابت" اونطور که شما سطحی فکت براش صادر می کنی کافی نیست همونطور که کنسول های مختلف نتونستن اونطور که بایدوشاید عرض اندام کنن، اگر کسی بخواد واقعا با نینتندو وارد رقابت مستقیم بشه باید منابع خودش، استودیوهای فرست پارتی رو برای ساخت عناوین مختص اون کنسول بذاره و چیزی در چنته داشته باشه که چشم همه از جمله توسعه دهندگان رو بگیره که عنوان اختصاصی براش بیرون بدن، که نداریم چنین چیزی و اگر بود گنده تراش اینکارو می کردن! مایکرو که ناشر شده همه عناوینش روی کنسول خانگیو دستی و یخچالو.. همه پلتفرم ها میاد، تجربشم نداره و نمی خواد هم وارد رقابتی بشه که می دونه از همون ابتدا بازندست! فن بوی ها و لوزرهایی مثل تام وارن و جز کوردن دارن توهم می زنن وگرنه مایکرو مسیرشو مشخص کرده. سونی برای نسل آینده هم مسیرشو برای اجرای عناوین طبق گزارشات مشخص کرده و مانورش روی قدرت کنسول واجرای عناوین از طریق سخت افزار کاستوم شدست
مشکل شما و خیلی های دیگه در این فروم این هست که یک باور قلبی دارید به موضوع دوست و دشمن. کسی از مایکروسافت تعریف کند دشمن است و از مایکروسافت انتقاد کند دوست. این برای من تو این فروم بارها اتفاق افتاده.

همین مشکل شما است که توانایی شما رو در درک مطالب و اظهاراتی که جلو شما قرار میده عاجز می‌کند. چیزی که من نوشتم به فارسی بود و در اون حرفی از رقابت با پلی استیشن زده نشده. شمایی که در این فروم فعالیت میکنید بعید هست که این همه اخبار و مصاحبه اومده و باز هم فکر میکنید مایکروسافت در حال رقابت با سونی هست. مایکروسافت در رقابت شکست خورده و الان هم همکار سونی محسوب میشه، در اصل بزرگترین ناشر پلی استیشن مایکروسافت هست.

چیزی که در خصوص وسوسه سونی گفتم این بود که سونی هم همین مسیر رو بره و هر ۲ سال یا ۳ سال سخت‌افزار جدید با قیمت جدید به بازار عرضه کنه. با وجود PSSR و همکاری نزدیک سونی با AMD این ایده دور از ذهن نیست.

مشکل شما و خیلی های دیگه در این فروم این هست که یک باور قلبی دارید به موضوع دوست و دشمن. کسی از مایکروسافت تعریف کند دشمن است و از مایکروسافت انتقاد کند دوست. این برای من تو این فروم بارها اتفاق افتاده.

همین مشکل شما است که توانایی شما رو در درک مطالب و اظهاراتی که جلو شما قرار میده عاجز می‌کند. چیزی که من نوشتم به فارسی بود و در اون حرفی از رقابت با پلی استیشن زده نشده. شمایی که در این فروم فعالیت میکنید بعید هست که این همه اخبار و مصاحبه اومده و باز هم فکر میکنید مایکروسافت در حال رقابت با سونی هست. مایکروسافت در رقابت شکست خورده و الان هم همکار سونی محسوب میشه، در اصل بزرگترین ناشر پلی استیشن مایکروسافت هست.

چیزی که در خصوص وسوسه سونی گفتم این بود که سونی هم همین مسیر رو بره و هر ۲ سال یا ۳ سال سخت‌افزار جدید با قیمت جدید به بازار عرضه کنه. با وجود PSSR و همکاری نزدیک سونی با AMD این ایده دور از ذهن نیست.
وقتی حرفی برای گفتن نداری آسمون ریسمون نکن، فکت صادر کردی مثل همیشه، جوابتم گرفتی:D

وقتی حرفی برای گفتن نداری آسمون ریسمون نکن، فکت صادر کردی مثل همیشه، جوابتم گرفتی:D
فکت یعنی حقیقت، چیزی که من در جواب به شما از اول گفتم نظر شخصی بود.

جوابی هم نگرفتم جز اینکه به زبان ترول ها خواستی مثال نقض برام بیاری که ضعف شما رو در بحث نشون داد.

با عرضه نسخه مناسب گیمینگ‌ ویندوز و تجربه مشابه کنسولی، مایکروسافت عملاً بازار رو برای ورود سازندگان بیشتر هموار می‌کنه.
مایکروسافت تو بازاری که ۴ نسل توش حضور داشت فعلا گلیم خودشو از اب بکشه بیرون بعد برای بقیه مسیر هموار کنه!
کسی اگر چیزی هموار کرده باشه اون استیم دکه! مایکروسافتی که بازار گیمینگ اصلی خودشو با خفت و خواری داره وا میده در حدی نیست که بخواد تاثیرگذار ظاهر بشه!
نه کنسول خونگی تجربه رقیبشو داره و نتیجه ای داشته و نه الان تو کنسول دستی.

• Like
Reactions: GTA San Andreas
مایکروسافت تو بازاری که ۴ نسل توش حضور داشت فعلا گلیم خودشو از اب بکشه بیرون بعد برای بقیه مسیر هموار کنه!
کسی اگر چیزی هموار کرده باشه اون استیم دکه! مایکروسافتی که بازار گیمینگ اصلی خودشو با خفت و خواری داره وا میده در حدی نیست که بخواد تاثیرگذار ظاهر بشه!
نه کنسول خونگی تجربه رقیبشو داره و نتیجه ای داشته و نه الان تو کنسول دستی.
استیم دک راه رو هموار کرده و مایکروسافت هم داره از سیستم عاملش در این راستا استفاده می‌کنه.

تو سیستم عامل ها مایکروسافت مارکت لیدر هست و داره تلاش می‌کنه در حوزه گیمینگ‌ هم‌ همین بشه و برای حضور استیم در این بازار اماده باشه.

اخبار رو احساس می‌کنم اشتباه می‌خونید یا بد برداشت می‌کنید. چیزی که من بهش باور دارم اینه که مایکروسافت دیگه خودش نه سخت افزار می سازه و نه طراحی می‌کنه صرفاً شرایط رو برای بقیه محیا می‌کنه.

سونی همین الان هم داره دیگه هر ۳ ۴ سال کنسول میده بیرون !
2013 : ps4
2016 : pro
2020 : ps5
2024 : pro
2027/2028 : ps6
2031/2032 : pro
دیگه میخواد چی کار کنه هر سال کنسول بده بیرون ؟ اونطوری هیچ کس نمیخره همین پرو یک دهم نسخه اصلی نمیخرن کنسول فروختن مسخره بازی نیست و کار به شدت سخت زمان بریه این که هر سال کنسول بدی تهش به زور ۵ میلیون نفر هم نمیخرن و برعکس باعث ریزش خریدار میشه !

سونی همین الان هم داره دیگه هر ۳ ۴ سال کنسول میده بیرون !
2013 : ps4
2016 : pro
2020 : ps5
2024 : pro
2027/2028 : ps6
2031/2032 : pro
دیگه میخواد چی کار کنه هر سال کنسول بده بیرون ؟ اونطوری هیچ کس نمیخره همین پرو یک دهم نسخه اصلی نمیخرن کنسول فروختن مسخره بازی نیست و کار به شدت سخت زمان بریه این که هر سال کنسول بدی تهش به زور ۵ میلیون نفر هم نمیخرن و برعکس باعث ریزش خریدار میشه !
از این منظر به موضوع نگاه نکرده بودم. حق با شماست.

چیزی که در ذهن من بود بیشتر نسل ها بود. اینکه دیگه چیزی به اسم نسل نداشته باشیم و صرفاً سال عرضه باشه. کارت گرافیک هایی هستند که ۵ سال دوام آوردند. از یه نظر اکثر توسعه دهندگان هم با توجه به رفتاری که با DLSS و بقیه فریم ساز ها دارند براشون راحتر هست بازار کنسولی هم مثل وضعیت الان پی سی بشه.

مهم‌ترین ویژگی کنسول های دستی اسمش روش هست؛ قابل حمل بودن.
یه موضوع حواسم نبود:
اگه یه داک باهاش باشه کلا قضایا فرق میکنه
تو‌ حالت خانگی در حالیکه پردازنده ش اورکلاک کار میکنه میتونه 4K خوبی ارائه کنه
به نظرم از کجا معلوم مایکرو بخواد دستگاهی مثل سوییچ روانه بازار کنه در اصل هندلد با یکم توجه به خانگی
چون دیگه با این وضعیتی که الان داره براش عرضه کنسول خانگی دیگه صرفه نداره.
آخرین گوشی یا یکی از آخرین گوشیهایی هم که مایکروسافت با همکاری نوکیا داد (لومیا ۹۵۰ و لومیا ۹۵۰ ایکس ال) یادمه به داک وصل میشد
کنسول خونگی دادن هم بعید میدونم در کل همین کنسول دستی هم میخواد با همکاری ایسوس بده

من یه جا خونده بودم کل هندهلد ها البته جدا از سوئیچ کلا ۵ میلیون دستگاه فروختن. اکثرن هم سیستم ویندوز دارند که گیم پس رو میشه روشون استفاده کرد. پس چه چیز روشنی توی کنسول ماکروسافت هست که اونا ندارند؟ سوئیچ هم سر بازی های انحصاری و سیستم کنترل حرکتی انقدر زیاد فروخته. گاهی فکر میکنم قسمت گیم ماکروسافت اصلا ربطی به شرکت اصلی نداره و استقلال پیدا کرده.

• Like
Reactions: SNIPER II
یه موضوع حواسم نبود:
اگه یه داک باهاش باشه کلا قضایا فرق میکنه
تو‌ حالت خانگی در حالیکه پردازنده ش اورکلاک کار میکنه میتونه 4K خوبی ارائه کنه
به نظرم از کجا معلوم مایکرو بخواد دستگاهی مثل سوییچ روانه بازار کنه در اصل هندلد با یکم توجه به خانگی
چون دیگه با این وضعیتی که الان داره براش عرضه کنسول خانگی دیگه صرفه نداره.
آخرین گوشی یا یکی از آخرین گوشیهایی هم که مایکروسافت با همکاری نوکیا داد (لومیا ۹۵۰ و لومیا ۹۵۰ ایکس ال) یادمه به داک وصل میشد
کنسول خونگی دادن هم بعید میدونم در کل همین کنسول دستی هم میخواد با همکاری ایسوس بده
تو اون حالت قیمت بیش از اندازه بالا میره. داکت ها باید پردازنده گرافیکی مجزا داشته باشند. تو این برنامه‌ای که مایکروسافت داره میره از دید من برای رقابت با هیچ رقیبی نیست صرفاً برای حضور و راحتی کار خودشون هست؛ پس مزیت قیمت رقابتی حذف میشه و دست مایکروسافت تو قیمت گذاری باز هست که تو فروش کنسول ها دیگه ضرر نکنه.

• Like
Reactions: Cait Sith
من یه جا خونده بودم کل هندهلد ها البته جدا از سوئیچ کلا ۵ میلیون دستگاه فروختن. اکثرن هم سیستم ویندوز دارند که گیم پس رو میشه روشون استفاده کرد. پس چه چیز روشنی توی کنسول ماکروسافت هست که اونا ندارند؟ سوئیچ هم سر بازی های انحصاری و سیستم کنترل حرکتی انقدر زیاد فروخته. گاهی فکر میکنم قسمت گیم ماکروسافت اصلا ربطی به شرکت اصلی نداره و استقلال پیدا کرده.
یکیش شکی نیست سیستم عامل بهینه برای این منظور
مساله دوم قیمت به صرفه تر
الان تو تاپیک هندلد گیمینگم گفتم حتی دیگه چینیها هم قیمتای بالا رو کنسولای دستی ویندوزی میذارن
بعد برعکس اتفاقا اکثرشون اندرویدین
ویندوزیا کم تعداد و گرونن جز استیم دک که قیمتش مناسبه نسبتا

تو اون حالت قیمت بیش از اندازه بالا میره. داکت ها باید پردازنده گرافیکی مجزا داشته باشند. تو این برنامه‌ای که مایکروسافت داره میره از دید من برای رقابت با هیچ رقیبی نیست صرفاً برای حضور و راحتی کار خودشون هست؛ پس مزیت قیمت رقابتی حذف میشه و دست مایکروسافت تو قیمت گذاری باز هست که تو فروش کنسول ها دیگه ضرر نکنه.
نه چرا پردازنده گرافیکی جدا؟ مگه داک سوییچ چنین چیزی داشت؟
رقیب هم الان کنسول دستی ویندوزی حسابی یه ایسوس و لنوو و استیم میزنن که چندان ارزون نیستن و بقیه هم دولوپرهای چینی مثل anbernic میزنن که از دم همه اندرویدی. منم موافقم میشه امید داشت مثل استیم دک قیمت خوبی داشته باشه.
اگه چند ورژن با شمایل و قدرتهای مختلف بزنه هم عالیه.
الان همین anbernic تو طراحی عالیه انواع و‌ اقسام داره. الان در کل فکر کنم بیاد سمت کنسول دستی اتفاقا بهتره ملت چیز مقرون به صرفه ویندوزی میخوان:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: darkworld
اینکه پرچمدار هندهلد گیمینگ رو استیم دک میدونید واقعا قلبمو به درد میاره :D یعنی دیوایسی که 150 میلیون عدد فروخته پشم بوده بعد یه دیوایس با فروش 3 میلیونی عامل رونق هندهلد گیمینگ بوده :D بابا خود استیم دک از صدقه سر سوییچ به وجود اومد اصلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or