Last edited by a moderator:
اصلا باید GTA6 رو 1000 دلار بکنند. یعنی نباید من خرج ننه بابای مدیران Take Two رو بدم؟من که به شخصه مخالفم با حرفاتون. جوزف فرسم غلط کرده با همچین بودجه ای بازی ساخته. هزینه بازیسازی بالاس قیمت بازیا باید حداقل 299 دلار باشه تو نسخه استانداردش. بودجه صحیح و حلال بازیسازی سیکوئل 300-400 میلیون دلاری اسپایدرمنه که معلوم نیست پولا خرج چی شده اصلا![]()
اینها همه خزعبل های یک سری به اصطلاح رسانه کلیک بیت هست. GTA هم همون ۷۰ دلارهاصلا باید GTA6 رو 1000 دلار بکنند. یعنی نباید من خرج ننه بابای مدیران Take Two رو بدم؟تازه بچه هاشون مدرسه میرند، هرکدوم حداقل به یک لامبورگینی نیاز دارند.
![]()
میدونم. اما بحث اینجاست واقعا مسخرست که تصور بشه چون سازنده هر بازیی N میلیون بودجه خرج کرده باید از جیب مخاطب بگیره. خب آقا کسی مجبورشون نکرده. اگر بازی خوب باشه، مطمئنن اون خرج رو در بیاره.(مثل GTA6 که خودمون میدونیم) اگرم مطمئن نیست مقیاس اون بازی رو کوچیکتر کنند.اینها همه خزعبل های یک سری به اصطلاح رسانه کلیک بیت هست. GTA هم همون ۷۰ دلاره
GTA خرج ساختشو هرچقدر هم که باشه از تو همون پری اُردر و قبل از عرضه بازی بدون شک در میاره. اونها از قبل از عرضه بازی میرن تو سود. وقتی ۲۰ میلیون نفر بازیو پری اردر کنند براحتی یک و نیم میلیارد درآمد کسب میکنند.میدونم. اما بحث اینجاست واقعا مسخرست که تصور بشه چون سازنده هر بازیی N میلیون بودجه خرج کرده باید از جیب مخاطب بگیره. خب آقا کسی مجبورشون نکرده. اگر بازی خوب باشه، مطمئنن اون خرج رو در بیاره.(مثل GTA6 که خودمون میدونیم) اگرم مطمئن نیست مقیاس اون بازی رو کوچیکتر کنند.
مگه ما آخه اسلحه روی سر فیل اندرو ویلیسون گذاشتیم که بتلفیلد بعدی بودجه 500 میلیونی داشته باشه؟ تا آخرش کلی دپارتمان دایورسیتی روی بازی کار کنند.
توی صنعت سینما هم تا بوده همین بوده. والا توی اونجا ندیدم اینقدر مخاطب رو منت بار کنند که اینقدر ما خرج فیلم هامون کردیم، پس باید حتما فیلم ما رو تماشا کنید.
اصلا فهمیدی چی گفتی؟اگر محتوای تکنفره رو به جای آفلاین تو آنلاین نچپونه
من هر وقت از این دست خبرها رو میبینم تصور میکنم که مثلا رییس راکستار ، ناتی داگ ، CDPR و کمپانی های بزرگ دیگه که برای بازیهاشون چندصد میلیون دلار یا بیشتر هزینه میکنن پیش خودشون چه تصوری دارن؟Scopely کمپانی Niantic به مبلغ 3.5بیلیون خرید
View attachment 370696
چون واقعا پول اصلی صنعت رو کسای دیگه می برنمن هر وقت از این دست خبرها رو میبینم تصور میکنم که مثلا رییس راکستار ، ناتی داگ ، CDPR و کمپانی های بزرگ دیگه که برای بازیهاشون چندصد میلیون دلار یا بیشتر هزینه میکنن پیش خودشون چه تصوری دارن؟
نمیگن پس ما داریم تو این خراب شده چی کار میکنیم؟
جمع کنیم بریم خونه هامون بهتر از این نیست ؟![]()
به نظر من کاملا این طرز فکر اشتباهیه که متاسفانه یه کمپانی بزرگ مثل سونی رو هم به کثافت کشوندمن هر وقت از این دست خبرها رو میبینم تصور میکنم که مثلا رییس راکستار ، ناتی داگ ، CDPR و کمپانی های بزرگ دیگه که برای بازیهاشون چندصد میلیون دلار یا بیشتر هزینه میکنن پیش خودشون چه تصوری دارن؟
نمیگن پس ما داریم تو این خراب شده چی کار میکنیم؟
جمع کنیم بریم خونه هامون بهتر از این نیست ؟![]()
البته منظور من اختصاصی در مورد صنعت بازیه.به نظر من کاملا این طرز فکر اشتباهیه که متاسفانه یه کمپانی بزرگ مثل سونی رو هم به کثافت کشوند
اینجوری فکر کردن مثل اینه که من بگم چرا باید هر روز کار کنم وقتی فلانی سه روز رفت وگاس فلان قدر پول به جیب زد یا یکی تو جک پات انقدر برد. کلا اگه قرار بود با گس ساختن همه تو پول غلت بزنن الان سونی ارزشش از مایکروسافتم بیشتر بود
بازار موبایل و لایوسرویس به شدت ریسکی و اشباع شدس و شانس موفقیتش به شدت پایینه. اینکه هنوز خیلی از استدیو ها سینگل میسازن از لطفشون نیست بلکه از نبود تواناییشون برای خلق لایو سرویسه. یا توان قمار روی آینده استدیوشون رو ندارن. همونجور که ناتی داگ با اون عظمتش بعد چند سال سرش خورد به سنگ گفت همون سینگل بسازیم امن تره.