سرخط خبرها

من احساس میکنم یه سری از پلیرا و شبه پلیرا نسبت به GTA دچار یه مازوخیسمی شدن که رسانه ها هم رو همین داستان برای ویو گرفتن سوار میشن. مثلا یه سری این کاملا براشون به باور تبدیل شده که GTA اصلا نباید قاعدتا هیچوقت ریلیز شه چون خیلی عظیمه. اگرم بخواد منتشر شه حداقل 20 سال باید طول بکشه. یا روی کنسول غیرممکنه 30 فریم هم روون اجرا شه چون خیلی بزرگه صد در صد رو 15 فریمه. یا اینکه چطور ممکنه بخواد 70 دلار باشه حتما 150 دلاره چون خیلی بی ماننده. کلا نوع مواجهه با GTA به نظرم میتونه یه کیس روانشناختی باشه به نظرم :D این نوع حقیر دیدن و نالایق دونستن خودشون برای تجربه صرفا یه بازی واقعا برای من عجیبه که البته رسانه ها هم که فقط به فکر 4 تا لایک و بازدیدن هر روز بنزین میریزن رو آتیشش.
در مورد دنده دادن رسانه ها که درست میگی. اون قضیه در همه زمینه های دیگه هم هست. فقط بحث دنیای گیم نیست. البته همین هم به خودی خود بد نیست و لذت بخش و به نوعی شورآفرین هست.
ولی اگر 4 تا دونه بازی، یا دوتا، یا اصلا یک عنوان دیگه مثل GTA وجود داشت، باهات موافق بودم.(غیر از Red Dead که اون هم شاهکار راک استاره و برادر خونده همین عنوان). ولی واقعیتش این لعنتی اونقدر بزرگ و عظیمه که به نظرم نمیشه همه این مسائل رو دمیدن در یک بادکنک دید. خودش اندازه 20 تا بالن و کشتی هوایی هست لامصب. :D
واقعا این شاهکار لیاقت یه سری از حساسیت ها و عشق ورزی ها و رفتن در جزئیات رو داره.

اتفاقا همین اواخر یهو اتفاقی دیدم داینوکرایسیس (نسخه بکوارد پی اس وان) هم رو PS5 اومده (همون که رو ویتا/3 خریده بودم اینجام لایسنسش کار میکنه) بازی رو شروع کردم فقط حیف تروفی نداره :D داشت عالی میشد :D نسخه جدید بسازند یا به سبک کپکام ریمیک کنند و احیا شه عالیه...

رزیدنت ایول 3 اریجینال هم اضافه کنند (+ همراه تروفی) خیلی خوب میشه.... بریم برای بار هزارم این دفعه رو پی اس 5 بترکونیمش، فعلا که اخرین بار چند ماه پیش اخرین پلی ترو پی اس تریم رو تموم کردم...

سونی در تلاش هست تا شخصیت هایی با هوش مصنوعی خلق کنه،بطوری که با دستورات صوتی با مخاطب ارتباط برقرار کنن،توی این ویدیو چند ثانیه ایلوی رو با همین روش نشون می ده
View attachment 370422

اگه ویژگی شخصی سازی داشته باشه دیگه واقعا عالیه.

در مورد دنده دادن رسانه ها که درست میگی. اون قضیه در همه زمینه های دیگه هم هست. فقط بحث دنیای گیم نیست. البته همین هم به خودی خود بد نیست و لذت بخش و به نوعی شورآفرین هست.
ولی اگر 4 تا دونه بازی، یا دوتا، یا اصلا یک عنوان دیگه مثل GTA وجود داشت، باهات موافق بودم.(غیر از Red Dead که اون هم شاهکار راک استاره و برادر خونده همین عنوان). ولی واقعیتش این لعنتی اونقدر بزرگ و عظیمه که به نظرم نمیشه همه این مسائل رو دمیدن در یک بادکنک دید. خودش اندازه 20 تا بالن و کشتی هوایی هست لامصب. :D
واقعا این شاهکار لیاقت یه سری از حساسیت ها و عشق ورزی ها و رفتن در جزئیات رو داره.
در اینکه GTA از نظر عظمت قابل مقایسه با بازی دیگه ای نیست که شکی توش نیست. هرچند که خودم به شخصه Red Dead رو خیلی بیشتر دوست دارم :D ولی حرف من اینه که چرا یه جوری داره القا میشه که شرایط الان لایق ظهور GTA نیست. چه از این نظر که هر روز تیک تو داره میگه آقا 2025 میاد بیخیال تاخیر شید. یا اینکه روزی سه بار خبر میاد که نه تیک تو قیمتو میخواد ببره رو 120 دلار مگه میشه GTA 70 دلار باشه. یا ازونور فاز اینو بدی که نه این بازی عمرا درست رو کنسول اجرا شه فقط RTX 7090 میتونه زیبایی های این بازی رو به تصویر بکشه. کاملا این حس به من دست میده که یه سری به قدری GTA براشون بالا رفته که اصلا ترجیح میدن هیچوقت نبیننش یا اگر قراره بدستش بیارن به یه بهای خیلی گزافی باشه که با بازی دیگه یکسان نباشه.

=====================
Dino Crisis اگه قراره ریمیک یا ریبوت بشه بهترین حالتش به نظرم باید یه چیزی مثل این بازیه باشه منتها با RE Engine که قشنگ خوراک همچین اتمسفریه :D

یعنی شما شک دارید وقتی میبینین که کپکام آنیموشا رو زنده کرده ، اونوقت دینوکرایسیس هارو نادیده بگیره؟
من همون روز که تریلر آنیموشا رو دیدم مطمئن شدم که ایشون هم توراه هستن.

آره تنها بدیش اینه که اگر واقعا خبری باشه احتمالا باید ۴ تا ۵ سال دیگه صبر کرد تا نتیجه اش رو دید. چون اونیموشا هم یه مورد مشابه ثبت علامت تجاری توی سال 2015 داشت و تازه چند سال بعدش ریمستر نسخه اول و الان هم یه نسخه جدید ازش معرفی شده. هر چند امیدوارم در مورد DC زودتر این اتفاق بیافته.

بازی ترسناک روانشناختی اول شخص با نام Animas معرفی شد.
عرضه 2025 برای استیم
بازی در خانه ای درمیان کوه های ونزوئلا هست،ما باید در دوره های مختلف زمانی،این خونه رو جستجو کنیم و سر از اسرار خانواده بلانکو دربیاریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or