الان کنسول رو اپدیت کردم، همچنان طبق روال چند ماه اخیر دوباره وارد اکانت نمیشه، دوستان اگه میتونید وارد پی اس ان بشید لطفا بگید با چه وی پ ی ان یا دی ان اس یا سرویس اینترنت این کار رو میکنید...
PS3 system software update 4.92
An update to the PS3™ system software was released on 03/05/25.
To download the update, you need a minimum of 200MB of free space on either the PS3 Hard Disk Drive (System Update) or on removable storage media (PC Update).
Always update your PS3 system to the latest version of the system software. By updating, you can enjoy additional features, improved usability, and enhanced security.
Please note, to play Blu-ray discs, your PS3 system needs a renewed Blu-ray player encryption key. Please update your PS3 system software to the latest version to renew the Blu-ray player encryption key.
تنها راهش رو تو پستام بگردی گفتم تنظیمات مودم رو باید اوکی کنیالان کنسول رو اپدیت کردم، همچنان طبق روال چند ماه اخیر دوباره وارد اکانت نمیشه، دوستان اگه میتونید وارد پی اس ان بشید لطفا بگید با چه وی پ ی ان یا دی ان اس یا سرویس اینترنت این کار رو میکنید...
v3.4.0 Release Notes (Latest Update (22))
HEN Global Changes
Added support for 4.92 CEX firmware (HFW) (thanks @Joonie )
HEN Plugin Changes
Added HEN restore functionality for new package that supports HEN surviving an HDD reformat (thanks @LuanTeles )
Added create_default_dirs function for creating standard folders if missing on dev_hdd0 (thanks @LuanTeles )
Added DLOG function for output to usb000 (Developers Only)
Added cleaning PSN files (thanks @LuanTeles )
Cleaned up clear_web_cache_check function (browser and PSN files)
Updated functions for LED presets
Updated set_build_type function to check USB ports 000 - 007 (For Developer Mode)
Updated emergency installer to check USB ports 000 - 007 (HEN_UPD.pkg from USB)
Payload Changes
Now renaming boot plugin files temporarily, instead of deleting them if WMM is found during installation
Updated cellFsMkdir_symbol offsets
Added cellFsRename_symbol
Added support for rap.bin. It looks for /dev_hdd0/game/PS3XPLOIT/USRDIR/rap.bin when the make_rif function runs. Also supports default COBRA paths
Changes made to make_rif functionality for better performance (thanks @aldostools )
Implemented optimized read rap.bin functionality (thanks @Evilnat )
Resource Changes
Added new custom coldboot RAF files for release, debug, usb, and DEX (thanks @Charles_n_town )
Using PS3XPLOIT game directory to add HEN install status to GAMEDATA db, for surviving HDD format (Hidden from XMB) (thanks @LuanTeles )
Fixed seg_mcutility entry in category_game.xml (Fixes issue with PS1/PS2 virtual memory card menu item (thanks @LuanTeles )
Added PS Home link installer/launcher under PSN category (thanks @DeViL303 )
دستگاهت اورهیت کرده و نباید پس از اورهیت دوباره کنسول سریع روشن بشه. عناوین PS2 منابع بیشتری رو درگیر می کننو دمای کنسول رو از حالت عادی بالاتر می برن، چون می گی دکمه پشتو زدی کنسولت فته احتمالا، چون جز سری اول اسلیم بقیه دکمه ندارن. اول باید سری کنسولت که پشت کنسول مشخصه، دمایی که در داشبورد و بازی می گیری رو بگی تا بتونم راهنمایی کنمسلام دوستان من یک مشکلی دارم من وقتی که بازی نید فور اسپید موست وانتد نسخه ps2 رو اجرا کردم بازی خوب اجرا میشد و از همین الان که همش میرم داخل بازی تا میزنم که بازی اجرا کنه یهو ps3 خاموش میشه یک لحظه هم چراغ زرد میشه و قرمز چشمک زن میشه بعدم کلید پشتش میزنم بعد روشن میکنم ps3 بالا میاد راحت و بقیه بازی هامن اجرا میشه بدون فقط این موست وانتد واسم اینجوری میشه اگه میشه بگین چیکار کنم دوستان ممنون!!
CFWها چون قابلیت های کبرا روشون وجود داره می شه Coldboot رو شخصی سازی یا به حالت پیش فرض برد، در حالت عادی ریباگ و ایول نت لوگوی خودشونو گذاشتن. کافیه از XMB به مسیر Custome Firmware Tools/ Basic Tools و در نهایت Toggle Coldboot رو انتخاب کنی تا لوگو ارجینال و پیش فرض جایگزین بشهدرود دوستا کاستوم فیریمور ورژن 4.92 که اولش آرم خود PS3 بیاد چی هستش؟
سلام داش من تو بازی دمای CELL رو تهش تا ۷۹ میگرن و دمای crx(اگه درست نوشته باشم)تا تهش تا ۷۷ میگیرم fps بازی هم تهش تا ۳۰ البته بخشی از این دما بخاطر اتاقم چون یکم گرمه واسه همیندستگاهت اورهیت کرده و نباید پس از اورهیت دوباره کنسول سریع روشن بشه. عناوین PS2 منابع بیشتری رو درگیر می کننو دمای کنسول رو از حالت عادی بالاتر می برن، چون می گی دکمه پشتو زدی کنسولت فته احتمالا، چون جز سری اول اسلیم بقیه دکمه ندارن. اول باید سری کنسولت که پشت کنسول مشخصه، دمایی که در داشبورد و بازی می گیری رو بگی تا بتونم راهنمایی کنم
CECHHOO اگه درستهسلام داش من تو بازی دمای CELL رو تهش تا ۷۹ میگرن و دمای crx(اگه درست نوشته باشم)تا تهش تا ۷۷ میگیرم fps بازی هم تهش تا ۳۰ البته بخشی از این دما بخاطر اتاقم چون یکم گرمه واسه همین
البته الان میتونم بازی رو اجرا کنم فقط کافیه که برم توی یک بازیه دیگه تهش تا ۱۰ دقیقه پلیش بدم از ازش بیام بیرون و بعد برم تو موست وانتد راحت بالا میاره
داش! اگر با دور فن 50 این اعداد رو پس از 2 ساعت بازی کردن می گیری خوبه، چون (RSX) پردازنده گرافیکیت 90نانومتریه، کنسولت دومین سری ساخت فته که CPU رو کردن 65نانومتری، لوازم الکترونیکی با سلام صلوات کار نمی کنه! دمایی که می گیری متغیره با توجه به دمای اتاقت، تصور نکن با از این بازی به اون بازی پریدن فرجی شده، به محض اینکه دما از مرز 85 رد بشه کنسول اورهیت می کنه فقط هنوز به منطقه خطر نرسیده ولی دلیل بر داغ شدن کنسولت هم نیست. راهنمایی می کنم بقیش به خودت مربوطه. همین ابتدا خیالتو راحت کنم چراغ زرد شدن کنسول اخطاره، با این روند اگر باهاش عناوینی که باعث می شن دمای کنسول از حد مجاز بالاتر برن بازی کنی نهایت 1 تا 6 ماه دیگه YLOD می شه و با کنسولت باید خدافظی کنی، عمرشو کرده و نیاز به سرویس اساسی داره، وقتی خمیر سیلیکون خشک می شه دما در فت ها بشدت بالا می ره و باعث می شه پایه قلع از برد جدا بشه، یا باید خمیر مرغوب بزنی یا IHS و ری پلیت بشه. اگر بدون مشکل عناوین PS3 رو با دور فنی که گفتم بازی می کنی فعلا مشکلی نیست، ولی اگر چراغ زرد بعدی رو گرفتی بدون که زمان زیادی تا معیوب شدن کنسولت باقی نمونده و باید اساسی سرویس بشهسلام داش من تو بازی دمای CELL رو تهش تا ۷۹ میگرن و دمای crx(اگه درست نوشته باشم)تا تهش تا ۷۷ میگیرم fps بازی هم تهش تا ۳۰ البته بخشی از این دما بخاطر اتاقم چون یکم گرمه واسه همین
البته الان میتونم بازی رو اجرا کنم فقط کافیه که برم توی یک بازیه دیگه تهش تا ۱۰ دقیقه پلیش بدم از ازش بیام بیرون و بعد برم تو موست وانتد راحت بالا میاره
CECHHOO اگه درسته
داش چطوری باید دمای کنسولمو بفهمم؟داش! اگر با دور فن 50 این اعداد رو پس از 2 ساعت بازی کردن می گیری خوبه، چون (RSX) پردازنده گرافیکیت 90نانومتریه، کنسولت دومین سری ساخت فته که CPU رو کردن 65نانومتری، لوازم الکترونیکی با سلام صلوات کار نمی کنه! دمایی که می گیری متغیره با توجه به دمای اتاقت، تصور نکن با از این بازی به اون بازی پریدن فرجی شده، به محض اینکه دما از مرز 85 رد بشه کنسول اورهیت می کنه فقط هنوز به منطقه خطر نرسیده ولی دلیل بر داغ شدن کنسولت هم نیست. راهنمایی می کنم بقیش به خودت مربوطه. همین ابتدا خیالتو راحت کنم چراغ زرد شدن کنسول اخطاره، با این روند اگر باهاش عناوینی که باعث می شن دمای کنسول از حد مجاز بالاتر برن بازی کنی نهایت 1 تا 6 ماه دیگه YLOD می شه و با کنسولت باید خدافظی کنی، عمرشو کرده و نیاز به سرویس اساسی داره، وقتی خمیر سیلیکون خشک می شه دما در فت ها بشدت بالا می ره و باعث می شه پایه قلع از برد جدا بشه، یا باید خمیر مرغوب بزنی یا IHS و ری پلیت بشه. اگر بدون مشکل عناوین PS3 رو با دور فنی که گفتم بازی می کنی فعلا مشکلی نیست، ولی اگر چراغ زرد بعدی رو گرفتی بدون که زمان زیادی تا معیوب شدن کنسولت باقی نمونده و باید اساسی سرویس بشه