ShadPS4 | PS4 Emulator

استیم دک عملا داره تبدیل میشه به یه PS4 قابل حمل.

View attachment 369773
استیم دک عملا داره تبدیل میشه به یه PS4 قابل حمل.

View attachment 369773
فقط یه نکته ای راجبه dlc الان دیتای موجود اکثره سایتا نسخه goty بازیه بلاده با اپدیته ۱.۹ بعد اون dlc که جدا گزاشته تو سایت اصلا نصب نمیشه میخای نصب کنی میگه اول بازیو نصب کن درصورتی که بازی نصب شده .الان خوده نسخه goty همه dlc هارو داره دیگه درسته؟ بعد تو اپدیتای اخر تو قسمت گزینه enable old hunter حذف شده ، الان چطور باید فعال کرد dlc رو ؟ خودت تسک کردی ماکان؟

فقط یه نکته ای راجبه dlc الان دیتای موجود اکثره سایتا نسخه goty بازیه بلاده با اپدیته ۱.۹ بعد اون dlc که جدا گزاشته تو سایت اصلا نصب نمیشه میخای نصب کنی میگه اول بازیو نصب کن درصورتی که بازی نصب شده .الان خوده نسخه goty همه dlc هارو داره دیگه درسته؟ بعد تو اپدیتای اخر تو قسمت گزینه enable old hunter حذف شده ، الان چطور باید فعال کرد dlc رو ؟ خودت تسک کردی ماکان؟
نسخه Goty و آپدیت رو که بگیری اکسپنشن رو شامل میشه ، نیاز به نصب جدای dlc نیست.
اون پچ رو حذف کردن چون سونی بهشون گیر داده چون کاری میکرده که اگه DLC رو نداشته باشی هم قابل بازی بشه.

اصولا ماهایی که از شبیه ساز استفاده میکنیم قانونش اینه که مثلا ما ps4 داریم و بلادبورن رو روی اون خریدیم + DLC و فایلهای بازی رو دامپ میکنیم که بتونین روی Shad بازی کنیم.

کاری که اون پچ میکرد این بود که بلادبورن نسخه معمولی + آپدیت رو که نصب میکردی به طور اتوماتیک dlc رو برات آنلاک میکرد که خب مسیرش قانونی نبوده و سونی هم وارد شده:))

• Smile
  • Like
Reactions: ce7en44 and Nike-90
گزارش پیشرفت این ماه Shadps4

Gow III Remasteered
Infamous second son
Last Guardian
Gran Turismo Sport

و تعدادی دیگه از بازیها خیلی اینگیم شدن :D

با این وضع مطمئنا GT Sport و شاید GT7 امسال قابل بازی میشن.
اگه اینطور بشه میشه گفت امسال از اولین نسخه بازی تا GT7 همشون روی PC قابل اجرا هستن.

کدوم کنسولی این قابلیت رو داره که همه گرن توریسموها رو اجرا کنه؟ :D

چون با این وضعی که پیش میریم امسال یه کنسول دستی نسبتا ضعیفی مثل استیم دک همچین قابلیتی رو پیدا میکنه.

آخرین ویرایش:
گزارش پیشرفت این ماه Shadps4

Gow III Remasteered
Infamous second son
Last Guardian
Gran Turismo Sport

و تعدادی دیگه از بازیها خیلی اینگیم شدن :D

با این وضع مطمئنا GT Sport و شاید GT7 امسال قابل بازی میشن.
اگه اینطور بشه میشه گفت امسال از اولین نسخه بازی تا GT7 همشون روی PC قابل اجرا هستن.

کدوم کنسولی این قابلیت رو داره که همه گرن توریسموها رو اجرا کنه؟ :D

چون با این وضعی که پیش میریم امسال یه کنسول دستی نسبتا ضعیفی مثل استیم دک همچین قابلیتی رو پیدا میکنه.
گراویتی راش یک و دو در چه وضعیتی هستن؟ :D

امروز دوباره فرصت پیدا کردم یه سر به بیلدا زدم رو دولوپر diegolix29 و اپدیتی که عکسشو میزارم در کمال ناباوری و برای اولین بار رو رزولوشن 4k حتی یدونه کرشم نراشتم یعنی واقعا باورکردنی نبود برام :D تو یارنام دقیقا سره همون قسمتایی که رو بلاد افکت کرش میکرد به زیباترین حالت ممکن جواب داد و یدونه کرشم نکرد،سر پل یارنام هم همینطور واقعا خفنه دمشون گرم چیکار کردن ....استیبل ترین حالت ممکن بود این نسخه برا من ،حتما دوستان تست کنن این نسخه رو بعده یه رب دوباره یه اپدیت داد انقد این ورژن خوب بود ریسک نکردم اپ کنم یه کپی گرفتم تا اپدیت جدیدم بزنم ،فوق العاده شده ،فکر کنم مشکا vram رو حل کردن بلخره توش.
View attachment 369750
View attachment 369751View attachment 369752View attachment 369753View attachment 369754
خب اپدیت اخرین نسخشم تست کردم و عاااالی جوابه ،دیگه میشه گفت ۱۰۰درصد رو 4k قابل بازیه
مشکل لود نشدنه تکسچرا و فیلیکرا و همه چیز حل شده واقعا محشره.
Lossless scaling 3100
هم یه گزینه فریم adaptive اضافه کرده رو ۱۲۰ فریم بزارید اجرا کنید میشه تکمیل ترین پکیج برای اجرای بازی.
سلام عزیز یه سوال.با دسته بازی میکنی یا کیبورد؟دسته رو چجوری میشناسونی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or