TV Center

به اسنیپ سلام کنید:دی
View attachment 369994
یعنی یک جوانمرد یا زن پیدا نمیشه مستند ماندلا (همون بزهکاری که تبدیل به نماد دموقراضی شده :دی) رو با یک کاراکتر سفید و بور و چشم روشن بسازه؟ :D

یا اون یکی مشکوک به متجاوز بودن لوتر؟ یا اوباما؟ :D

نمیشه اینارو سفید کنند حال کنیم؟ :D

View attachment 369994
کسی هست واقعا که انتظاری از این سریال داشته باشه یا براش هایپ باشه؟ چنان آشغالی بشه که تو زباله دون تاریخ مدیوم تلویزیون دفن و فراموش میشه قطعا. یچی بدتر از حلقه های قدرت امازون قراره ساخته بشه.
فیلماش وقتی هست با وجود اون کست و افسانه هایی که دیگه بین ما نیستن کی میاد این مزخرف رو تماشا کنه؟ حاضر بودم خود هری پاتر سیاه پوست گی بشه ولی به اسنیپ دست نزنن و بازیگر ادمیزادی بازیش کنه. این حجم از کثافت فرهنگی باورنکردنی نیست!

View attachment 369994
حالا بازم چند نفر پیدا میشند با نگاه از بالا به پایین به بقیه میان از این انتخاب حمایت می‌کنند که این یک اثر فانتزی هست هیچ اشکالی نداره چنین تغییراتی، ولی کافیه فردا روزی یک شخصیت منفی سیاه پوست تو یک فیلم و سریال داشته باشیم اولین نفر صدا اعتراضشون بالا میره

• Like
Reactions: noctis-sm3
فکر کنم در حد 2 2 تا 4 تا اسون باشه فهم اینکه فرق هست بین یک اثر جدید که کرکترش هر شکلی هست (مثل اینترگلکتیک) تا یک اثر از قبل ساخته شده که تغییر میکنه مثل هری پاتر.

ووک ستیز هستید هم حداقل درست باشید. نه که دافعه ایجاد کنید نسبت به مخالفت با ووک.

کسی به "من این بلک" نمیگه ووک، به "البرت وسکر" سیاه شده میگند ووک.

چند هفته پیش پس از دیدن قسمت چهارم از فصل دوم جداسازی Severance اومدم اینجا غر زدم که اینا آب بستن
ولی الان حرفمو پس میگیرم :D
سریال خیلی دقیق و کار درست داره میره جلو ، ولی مشکلش شاید برای عموم این باشه که روند داستان کند شده و نحوه ی روایت نیز نسبت به فصل اول کمی تغییر کرده.
اما در کل از ریز جزیاتی که هر قسمت همراه خودش داره ، خیلی لذت میبرم.
پیشنهاد میکنم که حتما پس از هر قسمت حتما موشکافی هایشان را نیز ببینید.

بعد از ۷ فصل دیدن کبرا کای الان شدیدا جای خالی یه اثر خفن حس میشه
سریال سیلو رو پیشنهاد میدید ؟ مناسب دیدن با خانواده هست ؟
سیلو تو فصل اول یکی دو موردی داره و تو فصل دوم یک مورد kiss

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or