Movie Center

«تنت» به‌نوعی جیمزباند نولان بود که می‌خواست بسازه، نشد که رسماً برند 007 به فیلم‌نامه‌اش بخوره؛ جزو گزینه‌های اصلی کارگردانی جیمزباند پس از Quatum of Solace و Skyfall مطرح می‌شد. الان برگشتند به همون گزینه بالقوه. 🦢 :D

• Like
Reactions: AlexRRR
سلام دوستان
من میخوام همزمان دو تا زیرنویس نمایش بدم با کدوم پلیر میشه اینکارو کرد؟
KM پلیر میشد قبلا ولی الان ورژن جدیدش گرفتم مثکه نداره دیگه؟
درود
potplayer

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Changed_Man 50
فیلم جدید (ریبوت) از Resident Evil به کارگردانی زک کرگر (نویسنده و کارگردان Barbarian) در تاریخ ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۶ مورخ ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ اکران خواهد شد!!

زک کرگر قصد داره تمرکز فیلم رو به ریشه‌ی ترسناک بازی‌ها سوق بده و بهشون وفادارتر باشه.

من الان یک دور دیگه OldBoy رو دیدم. کاری ندارم بعد این همه سال قاب بندی و فیلم بردازی بی نظیره و از شوکه کننده ترین پایان های تاریخ سینما رو داره.

چیزی که من رو به فکر برد! در مقایسه با ریمیک آمریکایی، جدا از کج فهمی ریمیک...فیلم اسپایک لی یکجورایی پدوفیلیا رو میخواست عادی سازی کنه و درحالی که اثر اصلی صرفا بحث همون تابو داستان بود.
شاید چون سیاه پوست هست این اسپایک لی رو به صلابه نکشیدند. چون فیلم اون کلا مشکل شدید اخلاقی داشت.

---
@Sepi_60

من الان اثرتون رو دیدم. از همون ثانیه اول مسحور کننده بود تا پایان. خیلی از شات ها رو اگر به یک خارجی نشون بده، عمرا حدس بزنه در ایران ساخته شده. مفاهیم عمیقی زیادی هم درش نهفته بود؛ خشونت خانگی، PTSD، افسردگی! سمبولیسم کار هم جالب بود. حالا نمیدونم قصد آقای ملایمی این بوده یا نه ولی من ریشه هایی از نچرالیسم هم میدیدم.
در کل بشدت اثر زیبایی بود، واقعا مرحبا!

@Dinosaur هنوز ندیدی؟

آخرین ویرایش:
---
@Sepi_60

من الان اثرتون رو دیدم. از همون ثانیه اول مسحور کننده بود تا پایان. خیلی از شات ها رو اگر به یک خارجی نشون بده، عمرا حدس بزنه در ایران ساخته شده. مفاهیم عمیقی زیادی هم درش نهفته بود؛ خشونت خانگی، PTSD، افسردگی! سمبولیسم کار هم جالب بود. حالا نمیدونم قصد آقای ملایمی این بوده یا نه ولی من ریشه هایی از نچرالیسم هم میدیدم.
در کل بشدت اثر زیبایی بود، واقعا مرحبا!

@Dinosaur هنوز ندیدی؟
من همون روزی که اسکار گرفتن دیدم ولی چون مجانی بود، خجالت کشیدم بگم! :-" :دی
خیلی چیز تر و تمیزی بود و در کلاس جهانی. از طراحی و انیمیشن‌ها تا روایت داستان و موسیقی و... همه‌چیز عالی و زیبا بود و گذشته از داستان تأثیرگذار و قشنگش و چیزهای جالبی مثل لحظاتی که سبک انیمیشن عوض می‌شد، اون نهنگ مظلوم و چشمِ پُر از غصه‌ش هم تقریباً هم‌زمان شد با این پستی که زدم و دیگه قشنگ به فنا رفتم! :(
من هنوز بقیه انیمیشن‌های کوتاه پارسال رو ندیدم ولی با توجه به کیفیتی که «در سایه سرو» داشته، نامزدی‌ها و جوایزی که گرفته اصلاً عجیب نبوده و واقعاً دمشون گرم! :دی یکی از بهترین نکاتش هم اینه که از یه طرف حال و هوای ایرانی داره و ماها رو به راحتی درگیر می‌کنه و از طرف دیگه این قضیه جوری نیست که مخاطب فرنگی رو از خودش دور کنه و تعادل خیلی خوبی توش دیده می‌شه.

مایکل بی رو یکجا باید پرتش کنن تو سطل آشغال مردک مجوزم میخواد.
بهترین کارگردان اکشن سازه (سکانس های جنون آمیز اکشن اغلب واقعی (مثلا پشت صحنه ترنسفورمرز ۱ ببین کف خون قاطی می کنی)) در کنار جری بروکهایمر تهیه کننده

کاری به محتوا و داستان و غنی بودن و این چیزها ندارم . فیلم های سرگرم کننده و پاپ کورنی می سازه .

نمره فیلمش ۲ هم بشه من می بینم چون می دونم سکانس های اکشن جنون آمیزی داره . فیلم های گیشه پسند و پاپ کورنی نباید دنبال کیفیت داستان و این چیزا باشی

کارنامش نگاه کن از سال ۱۹۹۰ تا الان

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or