من حداقل تریگر نشدم

من هم اصلا این انتظار رو ندارم کسی خودش رو سانسور کنه و اتفاقا خودم از بحث های درست مخالف و موافق استقبال میکنم (نه اینکه طرف صرفا بیاد بگه این بازی سونی متاش ۹۹ پس احتمالا دلیل اینکه خوشتون نمیاد چون تو یوتوب دیدید).
دلیل شوخی من و بقیه به خاطر همین "کامنتای عجیبه" و فکر نکنم تو پلی لیستش کل بازی های سینگلپلیر وجود داشته. همونطور که نباید کسی رو سانسور کرد، نظر دادن و شوخی کردن هم نباید سانسور بشه. مطمئنا اگه یکی از دوستام یا بچه های بازیسنتر این حرف رو میزد کنجکاو میشدم درموردش و دوست داشتم بیشتر نظرش رو بدونم.
بعدش به طور کلی من با اینکه بگیم فلان تک فیلم یا بازی یا غذا بهترینه مخالفم. اصلا بهترین چطوری میتونه معنا پیدا کنه که فقط نسبت به یک اثر ربطش بدیم!
منم منظورم مستقیم خودت نبودی.
میگم شوخی و خنده که اشکالی نداره ، انجمن اصلا برای همینه.
اینجا کسی واقعا جدی نظر مخالفی نداد.
بیشتر منظورم سطح اینترنت بود که علیهش جبهه گرفتن که خب مشخصه که بیشتر دوآتیشه های کدوم پلتفرم تریگر شدن.
منم خواستم بگم حداقل تو این مورد تا خودمون بازی نکردیم و زیر و بم داستان و دنیاش رو در نیاوردیم فقط از روی ظاهر بازی رو قضاوت نکنیم.
البته این مورد به خودم هم برمیگرده ، دقیقا در مورد ویلگارد همین دیدگاه رو داشتم و دارم... دارم روی خودم کار میکنم که یا ازش دیگه صحبت نکنم و یا اگه میخوام نظر منفی در موردش بدم حتما بازی کرده باشمش.
==========================
بعدش به طور کلی من با اینکه بگیم فلان تک فیلم یا بازی یا غذا بهترینه مخالفم. اصلا بهترین چطوری میتونه معنا پیدا کنه که فقط نسبت به یک اثر ربطش بدیم!
اصولا اینکه از چیزی به عنوان بهترین اثر نام میبریم دلیلش اینه که هنوز اثر بهتر بعدی رو تجربه نکردیم!
من تا یه سنی فکر میکردم متال گیر سالید بهترین دنیا ، داستان خلق شده ، شخصیت پردازی و... تو هر نوع سرگمی رو داره.
بعد که بزرگتر شدم و کتاب ، فیلم و بازیهای بهتری رو خوندم، دیدم و تجربه کردم متوجه شدم که چقدر اشتباه میکردم و دنیام کوچیک بوده.
ولی بعدها دیدم این یه چیز طبیعیه.
هممون به این دچاریم فقط علایق و سلیقه هامون با هم متفاوته که منجر به تجربه مسیرهای متفاوتی میشه ، در نتیجه بهترینهامون هم به طبع میتونن متفاوت باشن.
به نظرم این اشتباهه که از بهترین تجربه هامون اسم نبریم به خاطر اینکه سال دیگه ممکنه نظر دیگه ای داشته باشیم یا کس دیگه ای بهش بر بخوره که چرا فلانی رو انتخاب نکردی و یا ترس از اینکه قضاوتمون کنن.