TV Center

سریال The Barry عالیه . تمیز و خوش ساخت

یک حالت Fargo مانندی داره . (البته که حیف سریال فارگو فصل ۴ و ۵ داغون بود و به بیراهه رفت وگرنه فصل اول دوم سوم عالی بودند و بهم مرتبط)

-------------------‐------
سریال Landman چطوره ؟؟؟ کشش داره یا مثل Tulsa king معمولیه ؟؟

-------------------------
سریال Day of Jackal خوبه ؟ جیمزباند طور هست سکانس های اکشن یا هویت بورن طور ؟

• Like
Reactions: Rohshen
اکشن طوره ؛ داستان درگیر کننده ، بازیگری عالی نقش اصلی ، سکانس های خوش ساخت اکشن من که خیلی حال کردم باهاش
بزرگترین مشکلش بازیگری خانم سیاه پوست هستش که واقعا یه چیزی از فاجعه اونور تره :D ولی به تجربه فیلم آنچنان لطمه نمیزنه اگر نره تو مخت

• Like
Reactions: AlexRRR and Jaw
سریال Landman چطوره ؟؟؟ کشش داره یا مثل Tulsa king معمولیه ؟؟

-------------------------

لندمن رو من خیلی دوس داشتم. هم بازیگراش خوب بودن هم شخصتیای خوبی داشت. اتفاقای جالب زیادی هم توش میفته. در کل سرگرم کنندس.

جکول هم سریال خووبیه. اکشنش اونقدر زیاد نیست اما خوش ساخته. چندتا سکانس شدیدا بد اَس هم داره.

ریچر از سریال آبگوشتی خوب تبدیل شده به آبگوشتی لوس :D خیلی بازیگرای این فصل بدن. دیالوگا شدیدا لوس و بیمزه. خیلی از اتفاقا مسخره و غیر منطقی. انصافا فصل اول از نظر بازیگر و داستان خیلی بهتر بود. فصل دوم افت کرد ولی خب این فصل بیشترم افت کرده به نظرم. ولی خب در کل سبک آبگوشتی خوبه حال میده :D

قسمت هفتم از فصل دوم جداسازی خیلی خفن بود. به نظرم یکی از بهترین‌ها بود بین تمام سریال‌ها. یه سری چیزارو مشخص میکنه و ازون‌ور سوالات جدیدی هم درست میشه. ولی خب به وضوح مشخصه که لومنی‌ها چه بلایی سر مارک و جما آوردن برای اهداف خودشون و این دوتا ظاهرا از همون ابتدا هدف اصلی بودن برای شرکت! ببینیم قسمت هشتم چه مسیری رو خواهد رفت.

دو هفتس میخام از سایت 30nama اشتراک بگیرم درگاه پرداختش کار نمیکنه سایت مشابه که بالاترین کیفیت رو بذاره سراغ دارید؟
بعد سینما بهترین سایت از لحاظ انکود امپایر هستش
از اوامووی بگیر
آوا آرشیو خوبی داره ولی انکود هاش بالاترین کیفیت نیست ، دوستمون بالاترین کیفیت رو میخواد

• Like
Reactions: AlexRRR and Shiriin
بعد سینما بهترین سایت از لحاظ انکود امپایر هستش

آوا آرشیو خوبی داره ولی انکود هاش بالاترین کیفیت نیست ، دوستمون بالاترین کیفیت رو میخواد
این سایتی که معرفی کردی قیمتش نسبت به لینک ها و کیفیتش خیلی خوبه مرسی

• Like
Reactions: Arash-S212
Daredevil قوی شروع شد . ویلسون فیسک بدنش افت کرده ولی هنوزم چهره گولاخی داره .

عالی

دو هفتس میخام از سایت 30nama اشتراک بگیرم درگاه پرداختش کار نمیکنه سایت مشابه که بالاترین کیفیت رو بذاره سراغ دارید؟
آوا مووی

ای بابا هرچی فیلم و سریال دان میکنم همش توش گی داره...
برم سریال ایرانی ببینم حداقل اونجا ن.ریدن.

سریال ایرانی :

View attachment 369915
من یادمه چند سال پیش کاملا اوکی بود با این بودن این قشر در سریال ها.
جالبه تو هم حالت از این قشر بهم خورده.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or