PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.
 
آخرین ویرایش:
View attachment 365002

گشتم نبود نگرد نیست :D یعنی شما هرچقدر هم بگردی حتی یک دونه ترک یک اهنگ هم از اینا پیدا نمیکنی که به شدت باحال و با کیفیت نباشه :D

واقعا تصور اینکه چه معجونی دارن برامون درست میکنند لذت بخشه... :D

Nine Inch Nails - Closer


View attachment 365006
تازه این از دستم در رفته بود که این اواخر یک گلدن گلوب جدید هم بردند :D

Trent Reznor and Atticus Ross won the Golden Globe Award for best original score for Challengers on Sunday (Jan. 5)

Trent Reznor & Atticus Ross, ‘Emila Pérez’ Team Win Golden Globes in Music Categories

به طور کل هم از جایزه اکادمی و گرمی بگیر تا باقی :D

Screenshot 2025-02-05 140402.png

یکی دو تا نیست دیگه خودتون ببینید :دی

List of awards and nominations received by Trent Reznor and Atticus Ross - Wikipedia

چقدر اون اوایل که جو خیلی خراب تر بود ملت از در و دیوار و همه چی حتی موسیقی ایراد میگرفتند :D ولی خب، ناتی داگ مثل همیشه بالاترین سطح کیفیت و استاندارد رو برامون تدارک دیده... اون ترک که فرستادم Closer دیدین چقدر حس ویدئوگیمی داشت؟ انگار الردی از یک بازی رترو دهه هشتادی بمب بیرون اومده بود :D حالا تصور کنید اختصاصی چی چیزی به قول نیل دارند برامون میپزند :D

---------------

GflSqkJW4AAxAnF.jpg

Ge9sf31WEAA0YmH.jpg

GgEbmnFWoAAPbid.jpg

62d37d76ebfbff3abf3f770e63a202dd.gif
 
تو جدید ترین آگهی شغلی ناتی داگ، دنبال افراد خبره برای رسیدن به بالاترین خروجی تغییر بافت و حتی فرسودگی لباس و غیر در شرایط فیزیکی و محیطی متفاوت هستند
View attachment 369879View attachment 369878
https://x.com/MisterPXL/status/1896838788258676829?t=zhltjCsPrpsFAeMWF17LRQ&s=19
این از اون حرکتایه که فقط از ناتی داگ بر میاد یعنی توجه به جزییات . انگار امضای کارشونه . تو Tlou 2 مثلا وقتی Heal میکردیم و بانداج میبستیم اولش بانداج ـه سفید و تمیز بود بعدش کم کم خونی و کثیف میشد .
 
چقدر دلم لک زده واسه نسخه جدید انچارتد و نسخه جدید لست چه شماره ۳ یا ریبوت با شخصیت های جدید. ۸ سال از آخرین نسخه انچارتد گذشته. واقعا چرا باید این همه سال یک نسخه ازش ساخته نشه.
 
  • Like
Reactions: rednathan2300
چقدر دلم لک زده واسه نسخه جدید انچارتد و نسخه جدید لست چه شماره ۳ یا ریبوت با شخصیت های جدید. ۸ سال از آخرین نسخه انچارتد گذشته. واقعا چرا باید این همه سال یک نسخه ازش ساخته نشه.
اینترگلکتیک که بیاد اینم به لیست خواسته هات اضافه می شه. اطلاعاتی که از بازی تا الان بیرون اومده و دیدیم ترکیبی از فان بودن و اکسپلور آنچارتد و دارک بودن TLoU رو همراهش داره. عمقو جزییات هم که تا خرخره می برن بالا
 
چقدر دلم لک زده واسه نسخه جدید انچارتد و نسخه جدید لست چه شماره ۳ یا ریبوت با شخصیت های جدید. ۸ سال از آخرین نسخه انچارتد گذشته. واقعا چرا باید این همه سال یک نسخه ازش ساخته نشه.

دلیلش که یه جورایی مشخصه‌. پروسه‌ی ساخت و انتشار بازی هر نسل سخت‌تر و طولانی‌تر و گرون‌تر میشه. حالا این وسط وسواس و ایده‌آل گرایی ناتی‌داگ رو هم اضافه کن. قطعا دل هممون واسه آنچارتد تنگ شده ولی به شخصه مطمئنم اینترگلکتیک هم ماجراجویی و ست‌پیس‌های خفن آنچارتد رو خواهد داشت هم تم سنگین و تاریک تلو رو.
 
چند وقتیه خیلی به این بازی فکر میکنم. برخلاف واکنش اولم به تریلر، خیلی منتظرش هستم.
تصور میکنم از اون بازی هاست که تو طول شب لانچش میکنم و داخل سفینه که تو فضا معلق هست آهنگ میذارم. بدون اینکه که کاری کنم میذارم تو خونه پلی بشه و به کارهای دیگه میرسم. هر از گاهی هم به مانیتور و محیط فضایی و سیاره ها نگاه میکنم.
 
  • Cool
Reactions: MrElectricWizard
از دقیقه 43 در مورد بازی نیل صحبت می کنه، می گه سال ها روی تایم لاین بازی کار کردیم، مربوط به زمین نمی شه، 2000 سال آینده بصورت تصادفی در یک جهان موازی اتفاق میوفته که در اصل انحراف زمانیه در دهه 80. رازهای زیادی درون سیارست؛ در مورد سرنوشت کسانی که 600 سال از سیاره صدایی ازشون شنیده نشده سوالات زیادی ایجاد می کنه
 
آخرین ویرایش:
از دقیقه 43 در مورد بازی نیل صحبت می کنه، می گه سال ها روی تایم لاین بازی کار کردیم، مربوط به زمین نمی شه، 2000 سال آینده بصورت تصادفی در یک جهان موازی اتفاق میوفته که در اصل انحراف زمانیه در دهه 80. رازهای زیادی درون سیارست؛ در مورد سرنوشت کسانی که 600 سال از سیاره صدایی ازشون شنیده نشده سوالات زیادی ایجاد می کنه
در ادامه میگه ما داخل ناتی‌داگ یه جوکی داریم که میگیم ما تلو دو رو ساختیم که کلی هیت گرفت و‌ با خودمون میگیم یه بازی راجب یه چیزی بسازیم که ملت اونقدر اهمیت ندن مثل تلو پس راجب مذهب و ایمان می‌سازیم. در ادامه میگه بازی راجب تنهاییه و مثل بازی‌های قبلی ناتی شخصیت همراه به اون شکل وجود نداره و این حس تنهایی خیلی اهمیت داره تو بازی
 
چیزی که من برداشت کردم، این احتمالا ما آزادی فراوان تو همین سیاره سقوط جردن رو خواهیم داشت، و تمام این پس زمینه های داستانی و جزئیات، تو پس بازی وجود خواهد داشت، و نسخه یک در واقع می خواد مقدمه ای بشه برای نسخه های بعد، یا همزمان چند انیمه انیمیشن و فیلم و سریال تولید بشه و داستان پیش بره!
و اینجوری که خوده سونی هم داره پوشش میده بازیو این نظریه رو قوت می بخشه!
 
  • Like
Reactions: uriel
چیزی که من برداشت کردم، این احتمالا ما آزادی فراوان تو همین سیاره سقوط جردن رو خواهیم داشت، و تمام این پس زمینه های داستانی و جزئیات، تو پس بازی وجود خواهد داشت، و نسخه یک در واقع می خواد مقدمه ای بشه برای نسخه های بعد، یا همزمان چند انیمه انیمیشن و فیلم و سریال تولید بشه و داستان پیش بره!
و اینجوری که خوده سونی هم داره پوشش میده بازیو این نظریه رو قوت می بخشه!
همینکه ارتباط سیاره با فضا 600 ساله قطعه و سفینه جردن هم به هر دلیلی سقوط می کنه مهر تاییدی بر تنها بودن و گیج شدنیه که نیل در مورد کاوش در این مصاحبه ازش سخن گفت، اینکه نیل قراره از روایت محیطی مثل میازاکی داستان رو تا حدودی روایت کنه مشخصا با یک ایدئولوژی عجیب غریب طرفیم که از تکنولوژی برای پیشبرد اهدافش چیزی در قامت سیاه چاله ایجاد کرده که هر چیزی واردش شه میبلعش و خروج ازش غیر ممکنه! تمثیلیه که به روایت می خوره و سرنوشت مردم اون سیاره رو تحت تاثیر قرار داده در این سال ها
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

  • Top
    رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or