Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
من یه چیز بگم
خب من الان دارم جی تی ای V میزنم
و قبلش اصلا خیلی کم ویدئو دیدم و داستان و اینا
پس برام‌ تازه‌س
حالا بذارید بگم
تو یک دنیای موازی که راکستار رو از صنعت گیم حذف کنیم
یعنی جی تی ای و رد دد برا مقایسه نباشه دیگه
یه کمپانی دیگه برا اولین بار بازی همچون gta v رو در سال ۲۰۲۵ هم نه، ۲۰۲۶ عرضه میکرد
باز متاش +95 بود
چون صنعت کلا بازی در این سطح نداره
حالا این می‌خواد جی تی ای VI بده امسال
قشنگ ۱۰ سال جلوتر از بقیه بودن تو صنعت، از این مثالم مشخصه
حالا رد دد ۲ چه باشد هنوز نزدم خدا داند. این فقط بحث جی تی ای V هست.
رد دد۲، ۲۰ سال جلوتره! :D

من یه چیز بگم
خب من الان دارم جی تی ای V میزنم
و قبلش اصلا خیلی کم ویدئو دیدم و داستان و اینا
پس برام‌ تازه‌س
حالا بذارید بگم
تو یک دنیای موازی که راکستار رو از صنعت گیم حذف کنیم
یعنی جی تی ای و رد دد برا مقایسه نباشه دیگه
یه کمپانی دیگه برا اولین بار بازی همچون gta v رو در سال ۲۰۲۵ هم نه، ۲۰۲۶ عرضه میکرد
باز متاش +95 بود
چون صنعت کلا بازی در این سطح نداره
حالا این می‌خواد جی تی ای VI بده امسال
قشنگ ۱۰ سال جلوتر از بقیه بودن تو صنعت، از این مثالم مشخصه
حالا رد دد ۲ چه باشد هنوز نزدم خدا داند. این فقط بحث جی تی ای V هست.
من دوست داشتم الان جای شما بودم و تازه بازیو شروع میکردم. مراحل بازی فوق العادس بخصوص مراحل bureau raid که فوق العاده اس. الانم برای بار n ام دارم بازیو دانلود میکنم و منتظرم ۵ روز دیگه نسخه Enahnced رو بازی کنم

IMG_20250228_161759_723.jpg
IMG_20250228_161802_390.jpg IMG_20250228_161803_594.jpg

من دوست داشتم الان جای شما بودم و تازه بازیو شروع میکردم. مراحل بازی فوق العادس بخصوص مراحل bureau raid که فوق العاده اس. الانم برای بار n ام دارم بازیو دانلود میکنم و منتظرم ۵ روز دیگه نسخه Enahnced رو بازی کنم

View attachment 368997
View attachment 368996View attachment 368995

من حقیقتش درسته دارم بازی رو دیر میزنم
اما واقعا در بالاترین سطح کیفی مربوط به درون و ذهنیات خودم دارم تجربه‌اش میکنم
انقدر بگم که من الان با این سن عین جی تی ای سن آندرس کامیون میگیرم تو gta v و میزنم به جاده و آهنگ کانتری.
خب درسته دارم دیر میزنم اما این کیفیتی که الان دارم رو در سنین پایین‌ترم نداشتم بعید میدونم به لحظه‌ای غیر از الان میتونستم از GTA V نهایت لذت رو ببرم.
و کیفیتی که راکستار داره فقط تحسین میکنی که انقدر دیرتر داری بازی میکنی و انگار باز، بازی روزه.
تازه یادم اومد چقدر راکستار رو دوست داشتم
شخصیتی از من رو روی سطح میاره (برونگرا)
که حتی ورای شخصیتی که به میازاکی و دارک سولز علاقه داره (درونگرا)
اما هنگام روندن کامیون و هم‌نهشتی با خاطرات سن آندرس (و مسیر زندگی که اومدی و سختی‌‌ها) یهو یه قطره اشکی از چشمم اومد
حقیقتش من هیچوقت انتظار رقم خوردن همچین سکانسی رو تو زندگیم نداشتم
ارزشش برام از یک دستگاه خونه و ماشین بیشتره
من به دوستان میگم اصلا باور نکنید ما ذرات مولکول به هم‌ چسبیده به وجود امده از یک بیگ‌بنگ در یک‌زمان تکینگی هستیم و همه‌چی شانسی و بی‌معنیه
حتی اگر این موضوع علمی درست باشه
در واقع فقط روند چگونگی کاره
عین مثلا سن آندرس رو به کدهای دیجیتالش تقلیل بدی
اما یه عشقی پشت این کدها بوده. اصل اون عشقه هست.
این بیگ بنگ هم یه سری کد هست
اصل اون عشق پشتش هست که شما رو وارد سختی‌ها و چالش‌ها میکنه تا شکل بگیره روحتون
حقیقتا من تاریک‌ترین لحظات برام به شکلی ممتد که انگار تموم نشدنی عه اتفاق افتاد در سالیان بسیار طولانی
اما اگر اونا نبود
من الان دوباره با کیفیت بچگی کامیون نمیگرفتم تو GTA V
به نظرم زندگی پر از عمق و معنای پشم‌ریزونه و من قبلا نمیدونستم
الانم‌ ماشینم رو میگیرم شبا تو جاده انگار تو لیبرتی سیتی ام
کی می‌خواد بیاد بهم بگه که نیستی

حالا شما رد دد حساب کن چه شود

الانم با خانم مایکل یه دست تنیس زدن و کت و شلوار خریدم ماموریت Lester رو برم. یه بار نشستم پای تی وی خونه مایکل تخمه سفید کنارم بود نشستم برنامه fame and shame دیرم. حالا که سنم بالاتر رفته حای جای بازی دارم میخندم از سطح پارودی راکستار. پارودی بی هدفی هم نیست. انتقاد اجتماعی صریح و بی پرده و نشون دادن نزول سطح انسانی به سبک پارودیه.

ا

آخرین ویرایش:

View attachment 368997
View attachment 368996View attachment 368995
این نسخه enhanced رایگانه؟

☀️🌴بلوار اوشن درایو Ocean Drive : در میان تجمل و زرق‌وبرق

osm-intl,13,a,a,270x250@2x.png

سلام به همه،
امروز می‌خواهیم درباره‌ی مکانی صحبت کنیم که به‌خصوص برای من خیلی عزیزه، شاید حتی بهترین جای میامی باشه:

اوشِن درایو (Ocean Drive)

توی اولین تریلر GTA VI، می‌تونیم ببینیم که اوشن درایو خیلی خوب به تصویر کشیده شده.

من دو تا اسکرین‌شات رو جدا کردم.

توی اولی، می‌تونیم تعداد زیادی هتل زنجیره‌ای رو ببینیم؛ مثل هتل معروف «اوشن ویو» (Ocean View) که با کادر صورتی مشخص شده و توی GTA Vice City هم بود و دیگه نیازی به معرفی نداره.

IMG_20250303_154829_595.jpg IMG_20250303_154829_961.jpg

همچنین هتل «لو بوردواک» (Le Boardwalk) با کادر نارنجی و هتل «دیکسون» (Dixon) با کادر قرمز دیده می‌شه که به نظر میاد از هتل واقعی «ویکتور ساوث بیچ» (Victor South Beach) در آدرس 1144 اوشن درایو، میامی بیچ فلوریدا الهام گرفته شده باشه.
اسم این هتل شاید از «لارنس موری دیکسون»، معمار اصلی هتل ویکتور، اومده باشه.

روی پیاده‌رو، می‌تونیم یه شخصیتی رو ببینیم که انگار یه فرد بی‌خانمانه (با کادر سبز مشخص شده) و داره گدایی می‌کنه، در حالی که یه ایگوانای خوشگل روی شونه‌ی راستش نشسته.

یه ماشین کلاسیک «چیتا» (Cheetah) هم دیده می‌شه (با کادر بنفش مشخص شده) که روی پلاکش نوشته‌ی «Ch33tah» داره، به‌علاوه‌ی کلی وسیله‌ی نقلیه‌ی دیگه (حدود ۱۴ تا).

متوجه شدم که راکستار گیمز تصمیم گرفته خط دوچرخه‌سواری که توی اوشن درایو واقعی (IRL) وجود داره رو حذف کنه و اوشن درایو رو به سبک زمان GTA Vice City برگردونه.

توی اسکرین‌شات دوم، اون رو به چهار قسمت تقسیم کردم (قرمز، سیاه، بنفش، آبی).

IMG_20250303_154829_739.jpg
IMG_20250303_154829_632.jpg

توی کادر قرمز، می‌تونیم چند تا پرنده (حدود ۱۰ تا) رو ببینیم که بالای دریا پرواز می‌کنن. دریا واقعاً فوق‌العاده‌ست، با رنگ قشنگش و موج‌هایی که معلومن.

توی کادر سیاه، تعداد زیادی NPC (حدود ۹۰ نفر) روی ساحل دیده می‌شن، به‌علاوه‌ی ۳۷ چتر و تخت آبی، ۷۲ چتر و تخت زرد و ۲۸ چتر و تخت صورتی (برای کسایی که عاشق جزئیاتن، خودم شمردمشون).

توی کادر بنفش، می‌شه دید که پوشش گیاهی چقدر متراکم و سرسبزه. کلی نخل اونجا هست و به نظرم خیلی دیوانه‌کننده میاد (در کل حدود ۱۸۸ بوته، درخت و نخل شمردم).

توی کادر آبی، یه آسمون آبی قشنگ با ابرهای پف‌دار (حدود ۳۸ تا) دیده می‌شه، به‌علاوه‌ی تعداد بی‌شماری ساختمون (حدود ۷۶ تا) که هیچ‌کدوم شبیه هم نیستن و یه فاصله‌ی دید فوق‌العاده طولانی دارن.

یه نکته رو باید بگم: توی لیک های سپتامبر ۲۰۲۲، یه سکانس هست که لوسیا توی اوشن درایو دیده می‌شه. دو تا نیمکت سبز، ۴۰ تا نخل که با باد تکون می‌خورن و چیزی که بیشتر از همه من رو تحت تأثیر قرار داد، صدای محیط بود. صدای موج‌ها، صحبت NPCها، بوق ماشین‌ها و صدای مرغ‌های دریایی کاملاً شنیده می‌شد.
واقعاً امیدوارم توی GTA VI این مکان حسابی زنده باشه.

با ساحل، رستوران‌ها، بارها و هتل‌های مختلف توی این خیابون معروف، راک‌استار گیمز باید یه هماهنگی عالی و چرخه‌ی روز و شب بی‌نقص رو ارائه بده.

دلم می‌خواد روزا توی این خیابون دونده‌هایی رو ببینم که دارن ورزش می‌کنن، دوچرخه‌سوارا، آدمایی که قهوه می‌خورن و از این جور چیزا.

نباید فراموش کنیم که توی پارک لوموس (Lummus Park) در تقاطع اوشن درایو و خیابان نهم، یه جایی به اسم «ماسل بیچ» (Muscle Beach) هست. اونجا یه سری وسایل بدنسازی روی شن‌ها قرار داره. میله‌های بارفیکس، نیمکت‌ها، قفسه‌های اسکوات و طناب‌ها برای هرکسی که بخواد یه ورزش حسابی بکنه، بازه.

وقتی شب می‌شه، دوست دارم اوشن درایو با نور نئون‌هاش غرق بشه، بارها و رستوران‌ها موسیقی پخش کنن و این خیابون کاملاً حال‌وهوای جشن بگیره.
واقعاً فکر می‌کنم می‌شه از این خیابون یه مکان افسانه‌ای توی GTA VI ساخت.

IMG_20250303_154934_448.jpg

👆هتل Dixon در GTA VI یا همان هتل Victor در اوشن درایو میامی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or