آخرین ویرایش:
چیزی که بودیم :
View attachment 368349View attachment 368350
View attachment 368351View attachment 368352
-------------------------------
چیزی که شدیم:
View attachment 368353View attachment 368354
View attachment 368355
هرکار میکنی سمت بخش داستانی مدرن ۳ نرو که فاجعس. مولتیش خوبه (لااقل از بلک اپس ۶ بهتره) ولی استوریش افتضاح کامل.پول قربونت پوووووول
اونم کی اکتی ! تحت نظارت مایکی !!!
من الان دارم از مدرن یک بازی میکنم کیام جلو، واقعا اینقدر جنگولک توی مدرن یک نیست ولی توی چند سال یهو از چی به چی رسیدن
اقا مدرن سه برای کمپین ارزش داره ؟! یا دانلود نکنم !؟ فکر کنم میگفتن ضعیف ترینه
یعنی حتی به دانلودش هم نمی ارزههرکار میکنی سمت بخش داستانی مدرن ۳ نرو که فاجعس. مولتیش خوبه (لااقل از بلک اپس ۶ بهتره) ولی استوریش افتضاح کامل.
مشکل کمپین مدرن 3 فقط کوتاهیش بود وگرنه داستان که خدایی خیلی جذاب و خوب بودهرکار میکنی سمت بخش داستانی مدرن ۳ نرو که فاجعس. مولتیش خوبه (لااقل از بلک اپس ۶ بهتره) ولی استوریش افتضاح کامل.
اون بخشای محیط بازس فاجعه بود. داستانشم چنگی به دل نمیزد نسبت به مدرن ۱ و ۲.مشکل کمپین مدرن 3 فقط کوتاهیش بود وگرنه داستان که خدایی خیلی جذاب و خوب بود
اتفاقا من با داستان بلک 6 اصلا حال نکردم خیلی چرت بود
یعنی حتی به دانلودش هم نمی ارزهحتی به دونستن داستان خیلی نصفه نیمه اش
نه بابا مولتی که ادم پیر میشه، یا پینگ بالاست یا بازی انبالانسه ! قرار باشه برم مولتی میرم همون مدرن یک رو دوباره دانلود میکنم بین level 1001 های pc لول میخورم
احتمالا برای مولتی برم سراغ بلک ۶
هر چند میدونم شده مکس پین ولی خوب فکر کنم الان پلیرهاش خیلی بیشتراند، کمپین هم که میگفتن خوبه
ونگارد چطوره از لحاظ کمپین !؟![]()
من که از کمپین مدرن ۳ لذت بردم.
شوتر نظامی نداریم که دیگه، همینه فقط.
کمپین مدرن ۶ یه جاهاییش رو دوست نداشتم ولی مدرن ۳ رو کلا لذت بردم.
البته دانلود کیفیت بازی رو روی نامحدود گذاشتم و از نظر بصری هم عالی بود.
مپ کالدار بدترین مپ بتل رویال بودمپ Avalon رفت برای بلک اپس ۷، اونم برای مود زامبی Outbreak
احتمالا مپ بتل رویال کالدرا با ظاهر مدرن برای مدرن وارفر ۴ اماده میشه.
لیکهایی که تا الان از فصل سوم شده:
Floating Loot
۴ تا اوپراتور Hudson, Roze, Domino, Mace
سلاحهای:
Kilo 141
HDR
Grau 5.56
CR-56 AMA
این بالونها رو هم حذف کنند بهتر میشه.
پس به صورت غیر مستقیم این سیزن رو تمدید کردن با این کار! جالب بود اولش که شروع شد مدت زمانش کوتاه تر از همیشه بوده. دیروز اگر اشتباه نکنم 17 روز مونده بوده از بتل پس، ولی با این خبر احتمالا یک ماه دیگه فرصت هست برای تموم کردن سیزن دو.فصل سوم ۳ اوریل.
View attachment 369388