حالا انتقاد از جکسون کردید
ولی جدا از بحث فنی، جیمزکامرون برای من اصلا تو خیلی چیزا اولویت نیست
ذهنیتش با چپول ها همسو هست، مردی برای سیستم هست(جلوتر می گم)، نه یک فردی واقعا دغدغه مند!
کامرون فیلم های ابتداییش باز قابل تحمل تر بودن، ولی این بشر واقعا یک انتاگونیست خوب بعد از ترمینیتور نتونسته بده که اونم به خاطر داستان بوده، نه شخص خودش! نگاه کنید، اکثر انتاگونیست های کامرون از کلیشه کرینج اینکه تمام مشکلات برای اینه یک فرمانده ارتشی یا نظامی دیوانه هست، تهش به این برسه که وگرنه مشکل از سیستم و یک جریان کلی نیست! از abyss تا این اواتاراش، تمام مشکلات رو برای رفتار یک فرد جزئی می دونه، برای همین گفتم ایشون تهش حaتmی kیا امریکایی باشه
در مورد اواتارم، اصلا خودش یک مصاحبه داره، میگه داشتیم کار می کردیم، یکی بهش گفته بود این زیادی دیگه فاز دوستدار محیط زیستی داره، و اینکه ماشین و تکنولوژی بده(صحبت های شعاری و کلیشه ای) که میگه برگشتم گفتم اصلا نمی خوام باهام کار کنی، خودم می خوام این موضوع محیط زیستی و عملا فاز هیپی هارو اجرا کنم!
همچین فردی قطعا اگه جوون بود و سمت سینما و در نهایت کارگردانی نمی رفت، در دنیای امروزی، می رفت تو احزاب سبز چپول اروپایی، یهو می رفت تو موزه ها، به آثار باستانی و نقاشی چند صد ساله یهو رنگ می پاشید!