Movie Center

چرا پپتر جکسون بعد ساخت سه گانه فوق العاده هابیت در افق محو شد . کسی خبر داره چه اتفاقی براش افتاده ؟ افسردگی گرفته ؟ مرگ همسر ؟

وقتی سه گانه ارباب حلقه ها و هابیت ساخت بعلاوه فیلم استخوان های دوست داشتنی و انیمیشن tintin و فیلم فوق العاده کینگ کونگ دیگه ازش خبری نیست .

حیف همچین کارگردان خفنی که بیکاره

پیتر جکسون و نولان و دنی وینلو و اسپیلبرگ و ریدلی اسکات جواهر هستند .

از پیتر برگ و الکس پرویاس و ولفانگ پترسون خبری نیست
منهای ریدعلی اسکات البته :)

فعلا فقط نولان و ویلنوو و جیمز کامرون

View attachment VID_20250227_194556_197.mp4
IMG_20250227_194424_531.jpg IMG_20250227_194425_284.jpg
.
.
.
ولی با توجه به چهره انسانی فیونا و اینکه یکبار انسان شدن شرک رو دیدیم، نباید دخترشون همچین موهایی رو روی کاغذ می داشت...
.
.
.
یکسری بازیگرارو قشنگ مشخص یک نیرو و سازمانی بزور داره اونقدری که واقعا ارزش ندارن، بزرگ می کنه، نمونه اش زندایا!

منهای ریدعلی اسکات البته :)

فعلا فقط نولان و ویلنوو و جیمز کامرون
ریدلی اسکات سلطانه برای خودش. جیمز کامرون جا انداختم . سم مندز هم عالیه . ران هاوارد

راسته کارش فیلم های تاریخی شمشیری عظیم . حالا جریاناتی وارد فیلم هاش شده من کاری ندارم . اصل کارش درسته

آخرین ویرایش:
پيتر جكسون نميسازه ولى عظيم ميسازه.

همين فيلم تن تن كه ساخت من يادمه سال ٨٢ اينا بود اولين بار تو مجله دنياى تصوير خوندم كه پيتر جكسون داره يه فيلم براساس دنياى تن تن درست ميكنه.
استاد تف مالى نميسازه :D

پيتر جكسون نميسازه ولى عظيم ميسازه.

همين فيلم تن تن كه ساخت من يادمه سال ٨٢ اينا بود اولين بار تو مجله دنياى تصوير خوندم كه پيتر جكسون داره يه فيلم براساس دنياى تن تن درست ميكنه.
استاد تف مالى نميسازه :D

تن تن مالِ اسپیلبرگه، صدرا! 🦢:D

تهیه‌کننده‌اش جکسونه (البته مشترکاً با اسپیلبرگ)

تن تن مالِ اسپیلبرگه، صدرا! 🦢:D

تهیه‌کننده‌اش جکسونه (البته مشترکاً با اسپیلبرگ)

ميدونم.
اصلا همين لايو اكشن بودنش امضاى جكسونه.
خيلى دوس دارم جكسون در هر سمتى يه لايو اكشن از استريكس درست كنه.

من در سركيس پتانسيل آستريكس بودن خوبى ميبينم:

IMG_7091.jpeg IMG_7092.jpeg

ميدونم.
اصلا همين لايو اكشن بودنش امضاى جكسونه.
خيلى دوس دارم جكسون در هر سمتى يه لايو اكشن از استريكس درست كنه.

من در سركيس پتانسيل آستريكس بودن خوبى ميبينم:

View attachment 368915View attachment 368916

صد در صد نمی‌تونی بگی تن تن امضای انحصاری جکسون بوده؛ سه‌گانه ارباب حلقه‌هاش از دستش در رفت؛ و گرنه بعد از اون نه Lovely Bones جالب بود و نه سه‌گانه هابیتش Groundbreaking :D 🦢

صد در صد نمی‌تونی بگی تن تن امضای انحصاری جکسون بوده؛ سه‌گانه ارباب حلقه‌هاش از دستش در رفت؛ و گرنه بعد از اون نه Lovely Bones جالب بود و نه سه‌گانه هابیتش Groundbreaking :D 🦢

من حقيقتا فقط ارباب حلقه ها و همين تن تن رو ديدم.
تن تن قشنگ حضور جكسون رو به آدم منتقل ميكرد.
هابيت هم فقط يكيشو ديدم ولى اندازه سگانه حلقه جذبم نكرد.

بعد این همه سال تریلر شرک ۵ ریلیز شد(که ای کاش نمیشد با این اوضاع) و تو انجمن اصلا صحبتی نیست ازش، عجیبه
هرچند بشخصه میتونم پلات استوریش رو از همین الان حدس بزنم

قیافه شرک رو شبیه احمق ها کردن
IMG_20250227_234804.jpg
قیافه فیونا رو اخمو تر (فمینیستی تر) کردن
IMG_20250227_234821.jpg
این دختره هم مثل اینکه دختر شرکه ولی بیشتر شبیه دختر های سیاهپوسته
IMG_20250227_234848.jpg
بعنوان Cherry on top این رو هم بگم که Zendaya هم جز کست فیلمه :D
به قول معروف تو خود حدیث مفصل بخوان...

هابیت فوق العاده بود . اگر کسی با فضاش مشکل داره و دارک تر می خواهد . تالکین قبل رفتن به جنگ هابیت نوشت . وقتی از جنگ جهانی برگشت و سیاهی و نفرت مردم دید تحت تاثیر اون ارباب حلقه ها رو نوشت که دارک تر و جدی تره .

پیتر جکسون هابیت به بهترین شکل به تصویر کشید . سفری حماسی و عظیم

سکانس شروع سه گانه هابیت به کل سریال ارباب حلقه ها شبکه آمازون می ارزه

استخوان های دوست داشتنی فیلمی درام و غمناک هست و تکان دهنده

البته به نظر شما اون چند اسکار که دو رقمی بودند پیتر جکسون اتفاقی گرفت و از دستش در رفته بود . اونم سه بار در رفته بود توی سه گانه

خیلی دوست دارم قبل مرگم ، پیتر جکسون یک سه گانه از روی کتاب سیلماریلیون و زندگی مورگوث و سایرون بسازه

آخرین ویرایش:
حالا انتقاد از جکسون کردید

ولی جدا از بحث فنی، جیمزکامرون برای من اصلا تو خیلی چیزا اولویت نیست

ذهنیتش با چپول ها همسو هست، مردی برای سیستم هست(جلوتر می گم)، نه یک فردی واقعا دغدغه مند!

کامرون فیلم های ابتداییش باز قابل تحمل تر بودن، ولی این بشر واقعا یک انتاگونیست خوب بعد از ترمینیتور نتونسته بده که اونم به خاطر داستان بوده، نه شخص خودش! نگاه کنید، اکثر انتاگونیست های کامرون از کلیشه کرینج اینکه تمام مشکلات برای اینه یک فرمانده ارتشی یا نظامی دیوانه هست، تهش به این برسه که وگرنه مشکل از سیستم و یک جریان کلی نیست! از abyss تا این اواتاراش، تمام مشکلات رو برای رفتار یک فرد جزئی می دونه، برای همین گفتم ایشون تهش حaتmی kیا امریکایی باشه:دی

در مورد اواتارم، اصلا خودش یک مصاحبه داره، میگه داشتیم کار می کردیم، یکی بهش گفته بود این زیادی دیگه فاز دوستدار محیط زیستی داره، و اینکه ماشین و تکنولوژی بده(صحبت های شعاری و کلیشه ای) که میگه برگشتم گفتم اصلا نمی خوام باهام کار کنی، خودم می خوام این موضوع محیط زیستی و عملا فاز هیپی هارو اجرا کنم!

همچین فردی قطعا اگه جوون بود و سمت سینما و در نهایت کارگردانی نمی رفت، در دنیای امروزی، می رفت تو احزاب سبز چپول اروپایی، یهو می رفت تو موزه ها، به آثار باستانی و نقاشی چند صد ساله یهو رنگ می پاشید!:دی

ذهنیتش با چپول ها همسو هست، مردی برای سیستم هست(جلوتر می گم)، نه یک فردی واقعا دغدغه مند!

کامرون فیلم های ابتداییش باز قابل تحمل تر بودن، ولی این بشر واقعا یک انتاگونیست خوب بعد از ترمینیتور نتونسته بده که اونم به خاطر داستان بوده، نه شخص خودش! نگاه کنید، اکثر انتاگونیست های کامرون از کلیشه کرینج اینکه تمام مشکلات برای اینه یک فرمانده ارتشی یا نظامی دیوانه هست، تهش به این برسه که وگرنه مشکل از سیستم و یک جریان کلی نیست! از abyss تا این اواتاراش، تمام مشکلات رو برای رفتار یک فرد جزئی می دونه، برای همین گفتم ایشون تهش حaتmی kیا امریکایی باشه:دی

در مورد اواتارم، اصلا خودش یک مصاحبه داره، میگه داشتیم کار می کردیم، یکی بهش گفته بود این زیادی دیگه فاز دوستدار محیط زیستی داره، و اینکه ماشین و تکنولوژی بده(صحبت های شعاری و کلیشه ای) که میگه برگشتم گفتم اصلا نمی خوام باهام کار کنی، خودم می خوام این موضوع محیط زیستی و عملا فاز هیپی هارو اجرا کنم!

همچین فردی قطعا اگه جوون بود و سمت سینما و در نهایت کارگردانی نمی رفت، در دنیای امروزی، می رفت تو احزاب سبز چپول اروپایی، یهو می رفت تو موزه ها، به آثار باستانی و نقاشی چند صد ساله یهو رنگ می پاشید!:دی
جیمز کامرون فقط اونجاش که امروز اعلام کرد تابعیت نیوزلند میگیره چون از ترامپ متنفره :D

من خودم وارد جریانات ووک و لگبت و ... نمی شوم .

همین انیمیشن Arcane هم این جریانات داشت . سعی می کنم از خود اثر لذت ببرم یا اصلا نبینمش مثل فیلم Wicked .

جیمز کامرون از بزرگان سینما هست و هر فیلمی ساخته عظیم و حیرت آور با سکانس های فک انداز بوده . کلا کار کوچک نمی سازه

دوست عزیز میشه یه کارگردان راستی میهن پرست رو بهم معرفی کنی که فیلمهای بلاک باستری میسازه و خوب هم بفروشن و مخالف سرسخت حزب چپ و ووک باشه؟

توی هالیوود باید سیاست داشته باشی تا فیلمت مورد حمایت همه قرار بگیره مثل تارانتینو که یه موضوع درباره یهودیا میسازه و بعد فیلم بعدیش هم در رابط بردگی سیاپوستا! تازه جنگو قهرمان سفید پوستی بود و یه دفعه سیاپوست شد.

شما مثل اینکه خوب آواتار 2 رو ندیدین داستان فقط محیط زیست نبود درباره خانواده بود نه این شعارهای توخالی ووک و چپ ضد خانواده و بارداری حال حاضر هالیوود. حالا اگر حرفی زده فقط بخاطر حمایت همکاراش و بازیگراش بوده ممکنه 90درصدشون ووک باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or