مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

برندا و مدل های دیگه ای موجود نیست اونجا در حال حاضر؟
هم Ventus هم Trio اکثر محبوبیتشون فقط بین خودمون ایرانیاست بیشتر
بین دوستان خارجی و فرومای تخصصی اورکلاکینگ محبوبیتی ندارن این دو تا entry.

در حال حاضر اتفاق نظر علما و متخصصان این حوضه پیشنهادشون این لیستی هست که خدمتت عرض میکنم :D:
به ترتیب
1- Palit RTX 5080 GameRock
2- Gigabyte RTX 5080 Gaming OC
3-Zotac AMP Extreme RTX 5080
4-MSI Vanguard RTX 5080///MSI SUPRIM RTX 5080
5-Colorful RTX 5080 Vulcan///RTX 5080 FE

بر اساس FPS Per Dollar و کیفیت ساخت ماژول های VRM و قدرت خنک کنندگی
ممنونم برای کامنتت. Ventus برای من محبوبیتی نداره، چون ارزون بود رفتم سمتش ولی Trio کارت کم و بیش محبوبیه.

مورد اول و دوم و سوم فقط و فقط به خاطر ارزون بودنشون محبوبن.
چهارمی و پنجمی هم که به خاطر خنک کنندگی عالیشون ولی خب خیلی گرونن و به نظرم نمی ارزه.

• Like
Reactions: ArefTheGreat
مورد اول و دوم و سوم فقط و فقط به خاطر ارزون بودنشون محبوبن.
چهارمی و پنجمی هم که به خاطر خنک کنندگی عالیشون ولی خب خیلی گرونن و به نظرم نمی ارزه.
ارزونی تو این لیستی که خدمتت عرض کردم حدودا 20% از بحث هست، اتفاقا همین پالیت/PNY/ رو مخصوصا کسانی که اطلاعات کمتری دارن تصورشون اینه که این یه چیزی در حد گوشی های شیاومی 4-5 میلیون تومنیه یا مقلا ROG Strix دیگه آخرشه و آیفون پرو مکسه :D

اینطور نیست.

یه مشخصه ی خیلی آسون و راحت برای اینکه بتونی متوجه بشی میزان پایداری ولتاژ رگولاتور ها و قدرت خنک کنندگی کولر در چه حده اینه که Max پاورلیمیت کل لاین آپ رو یه چک بکنی؛ کلا میبینی شاید ده تا کارت به اندازه ای stable موندن تونستن زیر QA دوام بیارن که 400W ریتینگ بگیرن و اون 30-40تا entry دیگه همه 360W هستن.
(بقیه موارد اکثرا کشکه چون از سمت خود انویدیا میره دست باقی AIB ها عمده ی تصرف و کنترل این برند ها روی همین دو مورد هست)

سلام

دوستان این گرونی کارت گرافیک موقتی هست یا دیگه قیمتا رفته بالا؟ الان ارزش داره برا ۴۰۶۰ تی آی ۵۰ تومن پول داد؟ یا بجاش کارکرده ۳۰۸۰ تی آی بگیرم بهتر نیست؟
دیگه وقتی دلار رفته بالا اونا هم میره طبیعیه

• Sad
Reactions: xxxmah
سلام

دوستان این گرونی کارت گرافیک موقتی هست یا دیگه قیمتا رفته بالا؟ الان ارزش داره برا ۴۰۶۰ تی آی ۵۰ تومن پول داد؟ یا بجاش کارکرده ۳۰۸۰ تی آی بگیرم بهتر نیست؟
چندین عامل روی این وضعیت تاثیر گذاشته
یکی اینکه انویدیا به عمد یا حالا دلایل دیگه تعداد محدودی از سری 5000 رو روانه بازار کرده و کمبود عرضه قیمتارو تخیلی کرده (تقریبا همون مدل عرضه خودرو 2 تا فرغون ساز ایران رو پیاده سازی کرده دیگه که خودرو قیمت کارخونه نیست ولی توی بازار سیاه به وفور با قیمت تخیلی موجوده!)
مورد دیگه اینکه فکر کنم تولید سری 4000 هم چند ماه پیش متوقف شد و در نبود سری 5000 با قیمت مناسب و افزایش کارایی نا امید کننده ـش، تقاضا برای سری 4000 خیلی بالا رفته
مورد دیگه ام تعرفه های ترامپه که نهایتا باعث گند زدن به زنجیره تولید محصولات در کل دنیا میشه و حاصلش میشه افزایش قیمت کالاها در جهان تا این وسط مثلا America Great Again بشه!

اینطرفم که ماشالا دیگه همه کارکشته هستن و دو برابرم میزارن روی قیمتای بازار سیاه های خارج و ...
قبل از عید و سه ماهه زمستون هم همیشه این وضعیت ارز داخل ایران هست و دولت با کمال میل بازارو ول میکنه به حال خودش تا بتونه کسری بودجه سال بعد رو تا حدودی تامین کنه
همه این عوامل شده وضعیت مضحک فعلی:

rfrvfgv.jpg

من باشم الان با این قیمتا نمیخرم و چند ماه صبر میکنم، حتما هم پول رو تبدیل کنید به دارایی که ارزشش حفظ بشه، ولی خب شرایط جهان/ایران غیر قابل پیش بینی شده

همونطور که @Sir Daniel بدرستی اشاره کرد اینبار بدبختی ما ایرانیا دیگه صرفا به اوضاع نامعمول و فجیع داخلی محدود نمیشه بلکه عملا در کل دنیا بلطف عملکرد انویدیا این شرایط پیش اومده (هرچند همچنان 50درصد بار این مشگل همچنان داخلیه ، وگرنه قیمت 5090 نباید بیش از 600 ملیون که حدود 6500 دلار آمریکا هست باشه!).
مثال دو خودروساز داخلی برای این شرایط کاملا مناسب هست ، چون انویدیا حداقل در سطح گرافیکهای بالارده (High End) الآن در جهان بی رقیب هست/یا شده و عملا داره تو خلع به تنهایی میتازونه. برخی میگن بدلایل گوناگون تولید چیپ به میزان کافی صورت نگرفته ، درحالیکه چنین شرکت بزرگی با حدود دو دهه حضور در این بازار قطعا برآورد دقیقی از میزان تقاضا برای مدلهای مختلف گرافیکهایی که تولید میکنه داشته و از اونجاییکه از چند ماه پیش تولید سری 40 متوقف شد طبعا خط تولید یکسره در اختیار چیپ های سری 50 بوده. از اینرو ظن من اینه که بازم شبیه کاری که [به اصطلاح] دو خودروساز داخلی معمولا میکنن جنس به میزان کافی در انبارها هست فقط بصورت قطره چکانی به بازار تزریق میشه و بخشی هم به برداران(یا خواهران) دلال اختصاص داده میشه که با هر قیمت فضایی که دوست دارن بفروش برسونن !

سری 50 خصوصا 5090 قیمت گذاریش خیلی بد هستش در حال حاضر حتی تو بقیه جاهای دنیا. این یک نمونه از retailer هلندی که کارت های 5090 گیگابایت تا 4600 یورو می فروشه و رسما خود فروشگاه scalper شده!
قیمت این کارت ها نباید از 3000 یورو بیشتر بشه ولی بخاطر تقاضای زیاد قیمت گذاری به ضرر مصرف کننده میشه.

rtx-5090-prices.png

ضمنا 20 یورو steam gift card به خریدار این کارت ها هم میدن. :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or