سرخط خبرها

رئیس استودیوی بازی‌سازی Xbox می‌گوید رویکرد چند پلتفرمی برای بازیکنان و توسعه دهندگان خوب است | بازی سنتر

fh55.jpg

رئیس استودیوی بازی‌سازی ایکس‌باکس، Craig Duncan، استراتژی چند پلتفرمی مایکروسافت را یک رویکرد برد-برد برای بازیکنان و توسعه‌دهندگان نامیده است. چندین بازی انحصاری Xbox برای PS5 و Switch در سال گذشته منتشر شده است، از جمله Sea of Thieves، بازی ای که دانکن در نقش قبلی خود به عنوان رئیس Rare، بر آن نظارت داشت.

در طی آخرین پادکست رسمی ایکس باکس، از او در مورد استراتژی چند پلتفرمی مایکروسافت پرسیده شد.

دانکن گفت: بله، فکر می‌کنم برای گیمرها خوب است، فکر می‌کنم برای استودیوهای ما نیز خوب است. استودیوهای ما بازی‌های شگفت‌انگیزی می‌سازند و ما می‌خواهیم به آن بازی‌ها این شانس را بدهیم که به گسترده‌ترین مخاطبان ممکن دست پیدا کنند. فکر می‌کنم این برای گیمرها خوب است، خوب است که بازی‌های ما برای پلتفرم‌های بیشتری عرضه شوند. هرکسی که یک بازی می‌سازد می‌خواهد تا حد امکان در دسترس بازیکنان بیشتری باشد، بنابراین من دوست دارم که بتوانیم این فرصت را بدهیم.

مدیر استودیوهای Quantic Dream آقای Guillaume de Fondaumière در ارتباط با اخراج‌های اخیر و تعطیلی استودیو از NetEase بیانیه‌ای ارائه کرد و گفت:
عمیقا از اخراج های اخیر و تعطیلی استودیوها متاسف شدیم. با همه افراد ابراز همدردی می کنیم و صمیمانه امیدواریم که آنها به سرعت فرصت های شغلی جدیدی پیدا کنند.

من و دیوید کیج می‌خواهیم از تمام طرفداران و دوستانی که در روزهای اخیر در مورد وضعیت QUANTIC DREAM با ما تماس گرفتند تشکر کنیم. اطمینان می دهیم که استودیوهای ما در پاریس و مونترال تحت تأثیر اخراج ها قرار نگرفته اند. ما به توسعه پروژه های خود بی وقفه ادامه خواهیم داد
1000000798.jpg

انجمن ResetEra (بزرگترین انجمن گیم جهان) رسما قابلیت embed از توییتر (X) رو غیرفعال کرد و فقط از Bluesky و دیگر سایت های مشابه پشتیبانی خواهد کرد.

Twitter Embeds Disabled Going Forward

این یعنی صنعت گیم از این پس تمرکز بیشتری روی بلواسکای خواهد داشت.

آخرین ویرایش:
انجمن ResetEra (ریتاردترین انجمن گیم جهان) رسما قابلیت embded از توییتر (X) رو غیرفعال کرد و فقط از Bluesky و دیگر سایت های مشابه پشتیبانی خواهد کرد.

Twitter Embeds Disabled Going Forward

این یعنی صنعت گیم از این پس تمرکز بیشتری روی بلواسکای خواهد داشت.
Fixed that for you

1000035507.jpg

سونی اکنون دومین شرکت بزرگ ژاپن با ارزش بازار 153.87 میلیارد دلار است که از رقبای خود پیشی گرفته است.
موفقیت سونی به صنعت بازی محدود نمی‌شود و به سایر محصولات الکترونیکی مانند تلویزیون‌ها، دوربین‌ها و کامپیوترها نیز گسترش می‌یابد.
محبوبیت و سودآوری پلی‌استیشن 5 آن را به موفق‌ترین نسل تا کنون تبدیل کرده است و سونی همچنان در صنعت بازی برتری خود را حفظ می‌کند.

گمانه زنی های یوتوبری به نام extas1s | fake insider در مورد علت تاخیر بازی بهتر نبود برا تیتر خبر؟
وقتی خبری به روز رسانی می شه انتظار خبر رسمی از طرف سازنده های بازی هست نه تحلیل های شخصی یه یوتوبر🙂

گمانه زنی های یوتوبری به نام extas1s | fake insider در مورد علت تاخیر بازی بهتر نبود برا تیتر خبر؟
وقتی خبری به روز رسانی می شه انتظار خبر رسمی از طرف سازنده های بازی هست نه تحلیل های شخصی یه یوتوبر🙂

اعصابت رو‌ خورد نکن. دنیای بدی شده! کلا همه چی فیک‌‍ه. ولی خبرو کامل بخون همیشه‌:D

اعصابت رو‌ خورد نکن. دنیای بدی شده! کلا همه چی فیک‌‍ه. ولی خبرو کامل بخون همیشه‌:D
اون فیک اینسایدر اسم خود یوتوبر اسپانیاییه که منبع خبرت هست. نگفتم که منبع فیک می زاری ناراحت میشی😂
7216D9D0-79E8-4053-8FF7-3D3FD154DC36.jpeg
تیتر هم اونی که گفتم یا (سازندگان fable از کیفیت بازی راضی نیستند؟) بشه از لحاظ خبری درسته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or