یه سوالی ذهنمرو مشغول کرده،
من همیشه deals رو چک میکنم و all deals رو میزنم و full games و premium و bundle رو میزنم و نگاشون میکنم و کلی خریدم اینطوری ، قاعدتا باید همه ی تخفیف ها توی این سرچ و فیلتر باشه .
ولی گاها دیدم یه سری عناوین آف خوردن ولی توی این سرچ و لیست نیستن!
چرا اینطوریه؟
سلام دوستان من اولین بار میخام plus بخرم (ps4 نداشتم) پرمیوم به صرفه است؟ با چه روشی بخرم به صرفه تره؟ گیفت کارت یا مثلا ظرفیت 2. اصلا تفاوت هاش رو نمیدونم.
سلام دوستان من اولین بار میخام plus بخرم (ps4 نداشتم) پرمیوم به صرفه است؟ با چه روشی بخرم به صرفه تره؟ گیفت کارت یا مثلا ظرفیت 2. اصلا تفاوت هاش رو نمیدونم.
در مورد ظرفیتا اطلاعی ندارم اما اکسترا کافیه به نظرم. پرمیوم بازیهای کلاسیک رو در اختیارت میذاره که شامل عناوین PS1, PS2 و PSP میشن و همچنین قابلیت استریم بازیها. بازیهای کلاسیک خیلی جالب نیستن. صرف نظر ازینکه کدوم بازی بیاد روی پلاس، معمولا بعد یکم بازی کردن و رفع اون حس نوستالژی، دیگه علاقه به ادامه دادنشون نداری. حالا بگذریم که اکثرا بازیای خوب روی این سرویس نیمدن. ضمن اینکه یه چیزی به اسم Trial هم داره که بعضی بازیارو میتونی دانلود کنی و چند ساعت ابتداییشون رو تجربه کنی. هر بازی زمان خاص خودشو داره. بازی کوتاه باشه یک ساعت فرصت میده و بعضی بازیا تا ۱۰ ساعتم میرسن.