پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

مخلصیم داش خسته نباشی
یه زحمتی برات داشتم دیگه اوستا تر از خودت توی ps3 عمرا داشته باشیم ...
آقا لینک سری بازی های dead or alive که برای ps3 منتشر شده امکانش هست بذاری
دمت گرم

سلام داداش
درخواست لینک رو توی تاپیک آموزش جامع دانلود نصب بازی بدیم بهتره به نظرم.
آموزش جامع دانلود و نصب بازی های PS3
لینک ها رو میفرستم همونجا

• Like
Reactions: Love Console
سلام ،دوستان من به پی اس تری کپی خور گرفتم اخرین ورژن مولتی منم روش نصبه ولی بعضی بازی ها مثل اویل شیش و لست اف اس و گاد اسنشن رو اجرا نمیکنه یعنی وقتی وارد بازی میشی یه صفحه سیاهه که تکون نمیخوره و کنسول کلا هنگ میکنه هیچی نشون نمیده باید دستی خاموش روشن کنی ریست شه ،کسی میتونه کمک کنه

سلام ،دوستان من به پی اس تری کپی خور گرفتم اخرین ورژن مولتی منم روش نصبه ولی بعضی بازی ها مثل اویل شیش و لست اف اس و گاد اسنشن رو اجرا نمیکنه یعنی وقتی وارد بازی میشی یه صفحه سیاهه که تکون نمیخوره و کنسول کلا هنگ میکنه هیچی نشون نمیده باید دستی خاموش روشن کنی ریست شه ،کسی میتونه کمک کنه

سلام
به تاپیک زیر مراجعه کنین:
آموزش جامع دانلود و نصب بازی های PS3

منم اوایل PS3 گرفته بودم همین مشکل رو داشتم. بازی ها از طریق مولتی من اجرا میشدن ولی حداقل نصف بازی ها اجرا نمیشدن و کنسول هنگ میکرد!!!!
با روشی که داخل تاپیک معرفی کردم بازی ها رو نصب کن. صددرصد مشکلت حل میشه. با این روش به مولتی من و نرم افزارهای متفرقه برای اجرای بازی نیازی نیست. بازی ها مستقیم روی داشبورد کنسول نصب میشن. صددرصد بازی های PS3 با بهترین کیفیت روی کنسولت اجرا میشن.

آخرین ویرایش:
  • Like
مشکل اینه پی سی ندارم برای این کار
خب با PC خیلی کار راحت تره. اما PC اجباری نیست.
ولی با گوشی هم میشه و کار خاص و پیچیده ای نیست.
اول باید با گوشی نرم افزار Apollo Save Tool رو دانلود کنی و بعد با otg میریزی روی فلش و میزنی به کنسول و کنسول رو اکتیو میکنی. یه نرم افزار خیلی کم حجمه. آموزش رو بخونی کار باهاش خیلی راحته.
بعدش فایل پکیج اصلی PSN و فایل لیسانس rap هر بازی ای که دوست داری رو با گوشی دانلود میکنی. (تاپیک دانلود و نصب بازی ها)
برای بازی های زیر 4 گیگ مشکلی وجود نداره و میشه با OTG بازی هارو روی فلش FAT32 ریخت و زد به کنسول و تموم.
اما اکثر بازی ها بالای 4 گیگن و باید روی یه فلش NTFS بریزی.
باید راهی پیدا کنی که یه جوری فایل PKG بالای 4 گیگ رو توسط گوشی روی فلش NTFS بریزی. همین.
میتونی همه بازی هارو با گوشی دانلود کنی. بعدش یه لحظه بری کافی نت یا پیش دوستانی که کامپیوتر دارن و فایلارو از گوشی به فلش NTFS انتقال بدی.
یا نمیدونم شاید راهی باشه که بشه فلش NTFS رو با OTG به گوشی زد. تا حالا امتحان نکردم که راهی هست یا نه.

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام دوستان ، سوال در مورد خرید پی اس 3 داشتم . از اونجایی که این تاپیک درباره سوالات سخت افزاری و نرم افزاری هست ، اینجارو بهترین جا واسه طرح سوالم انتخاب کردم

یکی از نزدیکان قرار هست ps3 slim بخره اما خب با توجه به اینکه کنسول دیگه تولید نمیشه احتمال خرابی هست باعث نگرانیش شده

الان از فروشنده ای پرسیده ، طرف گفته تمام کنسولهای ps3 ای که تو ایرانه ریفر هستن و غیر از این پیدا نمیشه . این حرف درسته؟

بنظر خودم حرفش غیر منطقیه

در کل با همه این اوصاف موقع خرید بنظرتون چه نکاتی رو باید در نظر گرفت؟

و اینکه کنسول رو از کجا تهیه کنه؟
مغازه ، فروشگاه اینترنتی یا دیوار و شیپور؟

• Like
سلام
دمای طبیعی موقع گیم پلی ۳ باید چقدر باشه ؟

سلام دمای طبیعی پلی ۳ چقدر باید باشه و ایا به گیم های که پلی میدیم هم بستگی داره ؟؟
آره به گیم مربوطه
یه بازی مثل گاد ۳ خیلی دما میکشه نسبت به یه بازی معمولی....
اگر کنسولت فت باشه چون اکثرا ۹۰ نانومتری هستن دور فن بالا و دمای بالاتر از اسلیم و سوپر اسلیم رو داری ...
دما میگن تا ۸۰ طبیعیه ولی اگر به موقع کنسول رو سرویس کرده باشی و خمیر سیلیکون تعویض کرده باشی از ۷۰ بالاتر نمیره دمای RSX و CPU
توی اسلیم و سوپر اسلیم چون ۴۵ نانومتری هستن دمای کمتری تولید میکنن هم دمای RSX هم CPU پایین تره هم دور فن کمتره
در کل زیر ۷۰ باشه کنسولت سالمه

آره به گیم مربوطه
یه بازی مثل گاد ۳ خیلی دما میکشه نسبت به یه بازی معمولی....
اگر کنسولت فت باشه چون اکثرا ۹۰ نانومتری هستن دور فن بالا و دمای بالاتر از اسلیم و سوپر اسلیم رو داری ...
دما میگن تا ۸۰ طبیعیه ولی اگر به موقع کنسول رو سرویس کرده باشی و خمیر سیلیکون تعویض کرده باشی از ۷۰ بالاتر نمیره دمای RSX و CPU
توی اسلیم و سوپر اسلیم چون ۴۵ نانومتری هستن دمای کمتری تولید میکنن هم دمای RSX هم CPU پایین تره هم دور فن کمتره
در کل زیر ۷۰ باشه کنسولت سالمه
ممنونم ازت خیالم راحت کردی
و یه سوال دیگه دسته بازی کپی دارم نمیشه بازی هایی مثل هوی رین یا لست اف اس کامل کنم اونم ( سنسور دسته ) ایا راهکاری هس ! 🙃

سلام دوستان ، سوال در مورد خرید پی اس 3 داشتم . از اونجایی که این تاپیک درباره سوالات سخت افزاری و نرم افزاری هست ، اینجارو بهترین جا واسه طرح سوالم انتخاب کردم

یکی از نزدیکان قرار هست ps3 slim بخره اما خب با توجه به اینکه کنسول دیگه تولید نمیشه احتمال خرابی هست باعث نگرانیش شده

الان از فروشنده ای پرسیده ، طرف گفته تمام کنسولهای ps3 ای که تو ایرانه ریفر هستن و غیر از این پیدا نمیشه . این حرف درسته؟

بنظر خودم حرفش غیر منطقیه

در کل با همه این اوصاف موقع خرید بنظرتون چه نکاتی رو باید در نظر گرفت؟

و اینکه کنسول رو از کجا تهیه کنه؟
مغازه ، فروشگاه اینترنتی یا دیوار و شیپور؟
فروشنده مزخرف گفته، مواردی که باید توجه کنی
۱.تعمیری و دور فن نداشته باشه، صدای جاروبرقی داد بی خیال خرید شو
۲. سری ساخت که در پشت کنسول با 2000 و 3000 مشخص شده، پس از مطمئن شدن از شماره ساخت در این مورد می تونید منو منشن کنید تا نظرمو بگم
۳. همه تقریبا کپی خورن،حتما کپی خورش کبرا باشه، سری 3000 معمولا کاستوم فریمویرشون کبرا نیست چون فریمور کارخونه ایشون بالای ۳.۵۵ه
۴. هارد بالای 320 گیگ باشه، اگر می خوای ارتقا بدی اهمیتی نداره چند گیگ باشه
۵. دسته ها ارجینال باشه، باتری های بپرس چند ساعت جوابه. فیک ها فاقد سنسور ژیروسکوپن و باتری هاش زود خراب می شن. اینپوت لگ دارن
۵. آخرین باری که خمیرش عوض شده ازش بپرس کی بوده، بالای ۲ سال باید تعویض بشه
۶. سری اسلیم به دلیل فروش بالا تمیزش کمیابه، شما هر جا دیدی طرف خورده شیشه کمتری داره! از همون خرید کن
سلام
دمای طبیعی موقع گیم پلی ۳ باید چقدر باشه ؟

سلام دمای طبیعی پلی ۳ چقدر باید باشه و ایا به گیم های که پلی میدیم هم بستگی داره ؟؟
چیزی به نام دمای طبیعی نداریم، بستگی به سری ساخت کنسول، خمیری که استفاده شده، دمای کنسول در حالت Idle و بازی متفاوته، شما ابتدا باید بگی کنسولت چه سری ایه با شماره ساخت، خمیرو عوض کردی یا نه، چه خمیری استفاده کردی، در حالت بیکاری و بازی چه دمایی می گیری تا بشه راهنمایی درستی انجام داد

فروشنده مزخرف گفته، مواردی که باید توجه کنی
۱.تعمیری و دور فن نداشته باشه، صدای جاروبرقی داد بی خیال خرید شو
۲. سری ساخت که در پشت کنسول با 2000 و 3000 مشخص شده، پس از مطمئن شدن از شماره ساخت در این مورد می تونید منو منشن کنید تا نظرمو بگم
۳. همه تقریبا کپی خورن،حتما کپی خورش کبرا باشه، سری 3000 معمولا کاستوم فریمویرشون کبرا نیست چون فریمور کارخونه ایشون بالای ۳.۵۵ه
۴. هارد بالای 320 گیگ باشه، اگر می خوای ارتقا بدی اهمیتی نداره چند گیگ باشه
۵. دسته ها ارجینال باشه، باتری های بپرس چند ساعت جوابه. فیک ها فاقد سنسور ژیروسکوپن و باتری هاش زود خراب می شن. اینپوت لگ دارن
۵. آخرین باری که خمیرش عوض شده ازش بپرس کی بوده، بالای ۲ سال باید تعویض بشه
۶. سری اسلیم به دلیل فروش بالا تمیزش کمیابه، شما هر جا دیدی طرف خورده شیشه کمتری داره! از همون خرید کن

چیزی به نام دمای طبیعی نداریم، بستگی به سری ساخت کنسول، خمیری که استفاده شده، دمای کنسول در حالت Idle و بازی متفاوته، شما ابتدا باید بگی کنسولت چه سری ایه با شماره ساخت، خمیرو عوض کردی یا نه، چه خمیری استفاده کردی، در حالت بیکاری و بازی چه دمایی می گیری تا بشه راهنمایی درستی انجام داد
عزیز خیلی ممنون بابت راهنمایی 🙏🌹

سلام دوستان کنسوله من دسته پلی تری را از طریقه بلوتوث نمیشناسه باید با سیم وصلش کنم.چنتا دسته هم تست کردم که رو کنسوله دیگه بیسیم کار میده نکته عجیبه کنسولم اینه دسته پلی فور را بی سیم میشناسه ولی فقط تو منو xmb کار می‌کنه دسته پلی فور تا تو بازی میرم کار نمیکنه ولی دکمه ps کار میده تو بازی.کسی می‌تونه راهنمایی کنه که مشکل نرم افزاری هست یا(خدایه)نکرده سخت افزاریه؟.میترسم تعمیرگاه ببرم و از رو کنسولم قطعاتشا بردارند و فیک بندازن چون برا یه فامیلمون همین بلا را سره کنسولش اورده بود تعمیر کار بی وجدان

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or