SΛDrA-HhH
Loyal Member
یه کمکی به این تازه وارد کنید
یه جا بی زحمت معرفی میکنید که پلاس 1 ماهه و 3 ماهه هم داشته باشه؟
ممنون
ظرفيتى ميخواى يا رو اكانت خودت؟
یه کمکی به این تازه وارد کنید
یه جا بی زحمت معرفی میکنید که پلاس 1 ماهه و 3 ماهه هم داشته باشه؟
ممنون
ظرفیت 2 میخواستم که خریدم دیگهظرفيتى ميخواى يا رو اكانت خودت؟
از حمید میگیری، همشهری و دوست منه، منم ازش اجاره میکنم، فقط یکم باید ارشیوش رو بیشتر کنه، ولی کاملا قابل اعتمادهبا توجه به افزایش نجومی قیمت بازیا که یه بخشیش به خاطره افزایش دلاره و یه بخشیش هم سواستفاده برخی عزیزان!
به نظرم تنها راه حل موجود خرید بازی به صورت اجاره ای هست.
در حال حاضر از Bloodgrand میخرم و خوبه. ولی بازیاش محدوده
کسی اگر جایی سراغ داره که بازی اجاره ای بده ممنون میشم برام بفرسته. یه جا که قیمتاش خوب باشه و پشتیبانی خوبی بده
این به نسبت همه سیستم هایی که هست واقعا بهتر و به صرفه تره، یعنی یه اسنشیال ترکیه یا اوکراین هم بندازی تنگش میشه نور علی نور، ولی دور بعدی افرایش قیمت اش ترسناک میشهنمیدونم کسی معرفی کرده یا نه ولی من اشتراک نخل پلاس گرفتم که مدلهای مختلفی داره ولی بهترینش التیمیت هست که 6 ماهه و یک ساله داره که میتونی 2 یا 3 بازی همزمان بگیری و محدودیتی هم تو عوض کردن بازی نداری.اشتراک التیمیت هم فقط ظرفیت دو میده.
الان یک ساله التیمیت با 2 بازی همزمان 8/600 گرفتم که اکثر بازیهایی هم که در آینده میان رو اضافه میکنه.یکم قیمتش شاید گرون باشه(که به نظر من نیست)ولی تا سال آینده دیگه نگرانی قیمت دلار و بازی جدید ندارم.تو لیست بازیهای آینده که قرار بیاد اینا هست:
ghost of yotei
dynasty warriors origins
metal gear solid
assassin's creed shadows
death stranding 2
doom the dark ages
ninja gaiden 4
و تعدادی دیگه که میتونید تو سایتش ببینید
همین الان تو یک هفته اشتراک التیمیت 1 ساله که خریدم 8/600 شده 9/800این به نسبت همه سیستم هایی که هست واقعا بهتر و به صرفه تره، یعنی یه اسنشیال ترکیه یا اوکراین هم بندازی تنگش میشه نور علی نور، ولی دور بعدی افرایش قیمت اش ترسناک میشه
فقط پول اولی که باید بدی خصوصا اگر ادم ظرفیت دو باشی سنگینه ولی اگر نه همون گلد اش از اکسترا هم بهتره
یعنی حتی ترس دارم که در موردش صحبت کنم و باز گرونتر بشههمین الان تو یک هفته اشتراک التیمیت 1 ساله که خریدم 8/600 شده 9/800
به نظرم اگه کسی بدردش میخوره(افرادی مثل من که تازه ps5 گرفتن و کلی بازی نکرده دارن)زودتر بگیره که هم بازیهایی که تا الان اومده رو بازی کنه و هم حداقل تا یکسال خیالش راحت باشه از بازیهای جدید.
تقصیر اسنپ نیست من 10 روزه کنسول خریدمیعنی حتی ترس دارم که در موردش صحبت کنم و باز گرونتر بشه
یه کم دیر اومدی و سرت به تخفیفات اسنپ گرم بود و گرنه حدود سه هفته پیش بود گمونم ۱۵درصد تخفیف خورده بود شده بود ۷۲۰۰ ۷۳۰۰
سیستم اش خیلی خوبه ولی یه کم عجیب هم هست، اول اینکه یه سرمایه پشتیبان عظیم میخواد بعد از اون سمت هم حساب بکن باید چقدر توانایی داشته باشی که بتونی از پس این همه درخواست بربیای
یعنی انباشت درخواست اش میتونه قشنگ بزنه بترکونه ولی اینا چجوری دارن رفع اش میکنن احسنت داره
فقط حساب کن مثال ۳۰۰ تا اشتراک التیمت داشته باشن و یهو ghost of ytoei بیاد و تقریبا ۸۰ ۹۰٪ این جماعت یهو ظرفیت دو میخواد
البته در هم میاد دیگه ۳۰۰ رو ضربدر نه میلیون هم بکنی میشه دومیلیارد و هفتصد![]()
ای داد بیدادتقصیر اسنپ نیست من 10 روزه کنسول خریدم
ولی 300 تا اکانت مثلا از یه بازی بعید میدونم داشته باشن.به احتمال زیاد یه راهی دارن که با تعداد آدمهای بیشتری یک اکانت رو به اشتراک بذارن.
بازم به نظرم ارزش داره...همین الان 4 تا بازی جدید ظ2 بخری از 8-9 تومن بیشتر میشه خب.اگه بازى نكرده زياد داريد ميارزه ولى اگه تا الان تكميل نسل رو طى كرديد نه زياد.
بازم به نظرم ارزش داره...همین الان 4 تا بازی جدید ظ2 بخری از 8-9 تومن بیشتر میشه خب.
آهان از اون نظر....من شیرازی تر از اونم که حوصله فروش داشته باشماونارو تموم كنيم ميفروشيم ميره
بازى جديد باشه فوقش روش ٤٠٠-٥٠٠ ضرر ميكنى.