آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

یه سوالی ذهنم‌رو مشغول کرده،
من همیشه deals رو چک میکنم و all deals رو میزنم و full games و premium و bundle رو میزنم و نگاشون میکنم و کلی خریدم اینطوری ، قاعدتا باید همه ی تخفیف ها توی این سرچ و فیلتر باشه .
ولی گاها دیدم یه سری عناوین آف خوردن ولی توی این سرچ و لیست نیستن!
چرا اینطوریه؟

سلام دوستان من اولین بار میخام plus بخرم (ps4 نداشتم) پرمیوم به صرفه است؟ با چه روشی بخرم به صرفه تره؟ گیفت کارت یا مثلا ظرفیت 2. اصلا تفاوت هاش رو نمیدونم.

سلام دوستان من اولین بار میخام plus بخرم (ps4 نداشتم) پرمیوم به صرفه است؟ با چه روشی بخرم به صرفه تره؟ گیفت کارت یا مثلا ظرفیت 2. اصلا تفاوت هاش رو نمیدونم.

در مورد ظرفیتا اطلاعی ندارم اما اکسترا کافیه به نظرم. پرمیوم بازی‌های کلاسیک رو در اختیارت میذاره که شامل عناوین PS1, PS2 و PSP میشن و همچنین قابلیت استریم بازی‌ها. بازی‌های کلاسیک خیلی جالب نیستن. صرف نظر ازینکه کدوم بازی بیاد روی پلاس، معمولا بعد یکم بازی کردن و رفع اون حس نوستالژی، دیگه علاقه به ادامه دادنشون نداری. حالا بگذریم که اکثرا بازیای خوب روی این سرویس نیمدن. ضمن اینکه یه چیزی به اسم Trial هم داره که بعضی بازیارو میتونی دانلود کنی و چند ساعت ابتداییشون رو تجربه کنی. هر بازی زمان خاص خودشو داره. بازی کوتاه باشه یک ساعت فرصت میده و بعضی بازیا تا ۱۰ ساعتم میرسن.

آقا روبوکاپ شده ۹$ و تا ۴ مارس هم هستش این تخفیف. خودمم میزنم تو گوشش قطعا :D

آرکین کالکشن هم آف خیلی خوبی خورده. این پک شامل Deathloop, Prey Complete Edition, Dishonored 1 & 2 میشه و قیمتش شده ۳۷$.

در کل به ویکند آفر حتما یه نگاهی بندازید.

آقا روبوکاپ شده ۹$ و تا ۴ مارس هم هستش این تخفیف. خودمم میزنم تو گوشش قطعا :D
بازی باحالیه این روبوکاپ و اگه سطح انتظار رو در حد یه اثر AA نگه دارین و انتظار یه چیز خیلی سطح بالا رو نداشته باشین، می‌تونین خیلی ازش لذت ببرین. :دی
هم گیم‌پلی خوبی داره و ترکوندن ملت لذت‌بخشه و حس قدرت خوبی به آدم می‌ده، هم اتمسفرش عالیه و در کنار بخش‌های جدی، یه طنز خاصی هم داره که عالی از آب در اومده. :دی یه سری ماموریت فرعی هم داره که بعضی‌هاشون از بخش اصلی هم جذاب‌تر هستن.
گرافیکش هم به لطف آنریل انجین ۵ عالیه! آدم‌ها یه ذره مصنوعی هستن، ولی گرافیک محیط جزو واقع‌گرایانه‌ترین چیزهایی هست که دیدم و بعضی وقت‌ها انگار وسط فیلم سینمایی هستیم. البته بعضی جاها که محیط خیلی شلوغ می‌شه افت فریم داره، ولی تعداد این بخش‌ها زیاد نیست و می‌شه حلالشون کرد.
در مجموع ۹ دلار به نظرم حتما ارزشش رو داره و این بازی رو می‌شه بهترین اثر روبوکاپی بعد از فیلم اول دونست. :دی

سلام دوستان کدوم نوع اکانت ظرفیتی از همه بهتره و میشه آنلاین هم بازی کرد ؟ من کلا هیچی از اکانت های ظرفیتی سر در نمیارم
ظرفیت ۲ از همه بهتره چون می تونی رو اکانت خودت بازی کنی و هر ۱۵ دقیقه هم نباید لایسنس بازی چک بشه در نتیجه می تونی آفلاین هم بازی کنی. بعد ظرفیت ۳ هست که نمی تونی رو اکانت خودت بازی کنی و هر ۱۵ دقیقه تقریبا باید به نت وصل باشی که لایسنس چک بشه. آخری هم ظرفیت ۱ هست که فقط می شه آفلاین بازی کرد.

• Like
Reactions: tboy2022
این Nobody Wants to Die شده ۱۲ دلار. ارزش خرید داره؟ کسی بازی کرده؟
فضاسازی و داستان قشنگی داره اما منم احساس میکنم رو سرویس میاد بالاخره. Robocop هم تخفیف خفنی خورده و شده ۹ دلار درحالی که تو تحفیفای کریسمس و بلک فرایدی حدود ۲۰ـ۳۰ دلار بود. این تخفیف یهویی بنظرم نشون میده قراره این ماه بیاد رو اکسترا:D

اگه به بازی های rougelike (یا rougelite) علاقه دارید، Risk of Rain 2 رو به هیچ وجه از دست ندید. فوق العاده اعتیاد آور و یکی از بهترین های این سبکه و راحت ده ها ساعت سرگرمتون میکنه، الان هم تخفیف خورده و شده 6.24 دلار، که به نظرم واقعا مفته (البته چند ماه بیشتر نیست که نسخه ps5ش اومده برای همین احتمالش هست در آینده نزدیک روی پلاس اکسترا یا اسنشال بیاد)

Risk of Rain 2

ویدیو برسی Skill Up از این بازی:

روبو کاپو بگیرید اصلا پشیمون نمیشید از این قیمت بالاتر هم ارزش داره ۹ دلار که واقعا مفته براش خیلی هم طولانی نیست تو ۲ روز میشه تمومش کرد پلاتنیوم ساده ای هم داره

• Like
Reactions: SMM9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or