.:HO3IN:.
کاربر سایت
فقط خرید جدید متاسفانه :/برای تمدید هم هست یا دوباره فقط برای خرید جدید؟![]()
الان اکسترا چند دلار شده؟
هم اکسترا هم پریمیوم 100 دلار
فقط خرید جدید متاسفانه :/برای تمدید هم هست یا دوباره فقط برای خرید جدید؟![]()
الان اکسترا چند دلار شده؟
واقعا مسخره کرده!فقط خرید جدید متاسفانه :/
هم اکسترا هم پریمیوم 100 دلار
سلام دوستان من اولین بار میخام plus بخرم (ps4 نداشتم) پرمیوم به صرفه است؟ با چه روشی بخرم به صرفه تره؟ گیفت کارت یا مثلا ظرفیت 2. اصلا تفاوت هاش رو نمیدونم.
بازی باحالیه این روبوکاپ و اگه سطح انتظار رو در حد یه اثر AA نگه دارین و انتظار یه چیز خیلی سطح بالا رو نداشته باشین، میتونین خیلی ازش لذت ببرین.آقا روبوکاپ شده ۹$ و تا ۴ مارس هم هستش این تخفیف. خودمم میزنم تو گوشش قطعا![]()
ظرفیت ۲ از همه بهتره چون می تونی رو اکانت خودت بازی کنی و هر ۱۵ دقیقه هم نباید لایسنس بازی چک بشه در نتیجه می تونی آفلاین هم بازی کنی. بعد ظرفیت ۳ هست که نمی تونی رو اکانت خودت بازی کنی و هر ۱۵ دقیقه تقریبا باید به نت وصل باشی که لایسنس چک بشه. آخری هم ظرفیت ۱ هست که فقط می شه آفلاین بازی کرد.سلام دوستان کدوم نوع اکانت ظرفیتی از همه بهتره و میشه آنلاین هم بازی کرد ؟ من کلا هیچی از اکانت های ظرفیتی سر در نمیارم
حس میکنم از این بازیاست که در آینده رو پلاس essential یا اکسترا بیاد. میشه صبر کرد براش (اگه قیمتش برات مهم نیست)این Nobody Wants to Die شده ۱۲ دلار. ارزش خرید داره؟ کسی بازی کرده؟
فضاسازی و داستان قشنگی داره اما منم احساس میکنم رو سرویس میاد بالاخره. Robocop هم تخفیف خفنی خورده و شده ۹ دلار درحالی که تو تحفیفای کریسمس و بلک فرایدی حدود ۲۰ـ۳۰ دلار بود. این تخفیف یهویی بنظرم نشون میده قراره این ماه بیاد رو اکسترااین Nobody Wants to Die شده ۱۲ دلار. ارزش خرید داره؟ کسی بازی کرده؟