Multi Platform Metal Gear Solid Δ Snake Eater

سازنده
Konami
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

top_logo.png

Developer: KDE, Virtuos
Publisher: Konami
Genre: Tactical Espionage Action
Platforms: PlayStation 5 / Xbox Series X|S / Microsoft Windows
Release Date: 2024

Xbox - Xbox Tokyo Game Show 2024 Broadcast [RKNhGrXYiHg - 1066x600 - 46m40s].jpg

پس از مدت‌ها انتظار در نهایت بازسازی یکی از تحسین شده‌ترین عناوین نسل شش توسط کونامی معرفی شد؛ این بار با پسوند دلتا که به معنای تولدی دوباره برای این سری محسوب می‌شود.
بازی توسط استدیو داخلی کونامی به همراه استدیو سنگاپوری Virtuos به عنوان استدیو پشتیبان در دست ساخت قرار دارد.

ss_02.jpg ss_09.jpg

یوجی کارکادو کارگردان خلاق The Phantom Pain به عنوان کارگردان این عنوان معرفی شده است و بر پروسه ساخت بازی نظارت دارد.
David Hyter به عنوان صداگذار اسنیک باز‌می‌گردد؛ نقشی که Kiefer Sutherland در Ground Zero و The Phantom Pain عهده‌دار آن بود.

ss_12.jpg ss_17.jpg

زخم‌هایی که اسنیک در طول بازی برمی‌دارد به صورت دائم بر روی بدن او باقی خواهد ماند.
این دائمی بودن اثرات دنیای اطراف بر روی اسنیک برای لباس وی نیز صدق می‌کند، برگ درختان، گل و لای باتلاق‌ها و جای گلوله اثری دائمی بر روی پوشش وی خواهد داشت.

ss_mt_01.jpg ss_mt_02.jpg

دوربین سوم شخص بازی حالتی شبیه فانتوم پین دارد. سازندگان همچنین برای بازیکنان قدیمی دوربین Legacy Style را در نظر گرفته‌اند. آن‌ها پا را از این هم فراتر گذاشته و فیلتر رنگی متعلق به عنوان اصلی را هم برای این اثر بازسازی کرده‌اند که بازیکنان به راحتی می‌توانند در بخش تنظیمات آن را تغییر دهند.
کونامی تأیید کرده است هیدئو کوجیما (خالق سری متال گیر) و یوجی شینکاوا (کانسپ آرتیست سری) هیچ نقشی در ساخت این بازسازی ندارند، با این حال سازندگان تمام تلاش خود را برای وفادار ماندن به عنوان اصلی به کار خواهند گرفت.

ss_mt_04.jpg ss_mt_03.jpg

آخرین ویرایش:
مستر کالکشن 2
MGS 4
MGS PW
MGS V
چند وقت پیش هم شایعه اومده بود بیرون بعد دلتا میرن سراغ ریمیک PW
ریمیک PW از اوجب واجبات هست. هر کاری کردم با نسخه ریمسترشم نتونستم به لحاظ گرافیکی کنار بیام.
به لیستی که دادی باید MG1 و MG2 قدیمی هم اضافه کرد

ولی در کل حیف که نمیشه آینده ای برای ادامه سری دست کونامی متصور بود. تمام جلز ولز من سر این و سایلنت هیلم همین بود.
ریمیکم اگه میکنن دیگه خب هر چی شماره های اصلی بوده بازسازی میکنن و قرار نیست خراب کنن سر چنین مواردی. خیلی پایین بخواد بیاد همون اوایل لیگ 80 میگیره.
اگه مثل کپکام دولوپرهای جوان بومی! پرورش میدادن جذب میکردن شانسی داشتن این و بازیهای مشابه که نمیکنن. تنها راه اینه از خر شیطون بیان پایین و استاد رو برگردونن، همون نظارت کنه کافیه.
یا لاقل یکی از این آی پیها رو در راه رضای خدا بفروشن به کسی که بتونه احیاش کنه. جان خودم بازیهایی که زیادم فنشون نیستم مثل کسلوانیا هم باشه راضیم.

ای کاش در یک کشور با شرایط عادی زندگی میکردم و میتونستم کالکتور این بازی رو بخرم. ولی..............

View attachment 366618
من برعکس تو برای اولین بار ادین رو شاکرم که ایران زندگی میکنم و یه وقت حماقت نمیکنم با خرید این نسخه پول به کونامی بدم :))

• Like
Reactions: Dante _Sparda
من فانتزيم اينه كوجيما خودش اين دو تا رو ريميك كنه.
اگه بشه که نور علی نوره
ولی با این روندی که در پیش گرفته میگه پیر شدم و فشار رومه و فلان و بیسار و اینکه حق و حقوق این بازیام دست کونامیه خیلی بعید میدونم همون بهتر یه ریمیک کپی برابر اصل بزنن متاشم مهم نیست حتی 40! هم گرفت به شخصه ابتیاع میکنم. دقیقا تو همون فاز نوستالوژیک دهه نود میلادی باشه و ریبوت و این حرفام بیخیال شن.

خیلی هایپم برای این ریمیک
نسخه 3 خیلی تکمیل بود: وجود شخصیت های خفن سری مثل بیگ باس به عنوان پروتاگونیست و ویلین خفنی مثل ولگین، داستان فوق العاده، پر از سکانس های به یاد موندنی و خاطر انگیز، طراحی مراحل عالی، باس فایت های خوب، گیم پلی پخته و....
امیدوارم کونامی نسخه 4 هم ریمستر یا حتی پورت کنه بده یه روزی :D

نسخه 4 روی pc یک جوری میشه بازی کرد روی 4k و ماد که انگار ریمستر شده لامصب

View attachment 366755
چیزی بیشتر از پیشرفت گرافیکی نیاز داره
نمیگم بده یا زیر سوال نمیبرمش ، ستینگ کنترولر ها و مکانیزم های گیم‌پلی باید یه خورده امروزی تر بشه.

عجب چیزی شده \m/ :دی فقط حیف خیلی دیر میاد :دی یادمه اون موقع‌ها نسخه Subsistence رو که گرفته بودم یه دیسک جداگانه داشت که یه سری مراحل اضافه و عجیب غریب داشت، انگار تو ریمیک هم اینا رو گذاشتن، دمشون گرم :دی
یه ترافیک عجیب و غریب بازی خواهیم داشت تو سال ۲۰۲۵:دی

• Like
Reactions: AlexRRR
نسخه 4 روی pc یک جوری میشه بازی کرد روی 4k و ماد که انگار ریمستر شده لامصب

View attachment 366755

این نسخه ۴ متالگیر عجیب ترینه، به طور مثال امروزه جلوه های ویژه فیلمها خیلی پیشرفت کرده، ولی مثلن هنوزم مثل ماتریکس ما همچین فیلمی با اون جلوه های ویژه نداریم حتی در همین سالهای اخیر!

این نسخه چهارم متال گیر هم دقیقن حکم ماتریکس رو داره، هرچی بیشتر میگذره بیشتر مشخص میشه این بازی چقدر از زمان خودش جلو بود.

البته به قول اون دوستمون قبول دارم مکانیزم های گیم پلیش خیلی خشکه نسبت به الان

وار هز چینج.. به به، یادش بخیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or