Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
از انیمه‌‌های این فصل Hana wa Saku Shura no Gotoku خیلی کار جالب و باب میلی بوده واسم. انیمه در مورد یه کلاب شعرخوانی/گویندگی/دکلمه داخل دبیرستان هستش. خصوصا بخش شعرخوانی و دکلمه رو خیلی دوس دارم. توی بازی Rise of the Ronin هم یکی از npcها کارش شعرخوانی بود. هر بار میرفتم پیشش عشق میکردم. واقعا دوس داشتنین شعرهای جاپونی. ساکاموتو دیز و تاسوکاره هتل هم کارای خوبین. بقیه انیمه‌های فصلم طبق معمول عشقولانه و ایسکای بودن که بیخیالشون شدم کلا.

من متاسفانه ۹ سال پیش اسپویل های این آرک ریزرو رو خونده بودم. از چیزایی که رمان ها یادم مونده یک تیکه هایی مخصوصا این قسمت رو میدونستم.
اما خدایی توی خوابم نمیدیدم اینقدر عالی درش بیارند، دمشون گرم چون با توجه به اینکه حجم رمان های ریزیرو خیلی سنگین است. بدون اینکه محتوای اساسی رو حذف کنند، تونستند بین تمام کارکترا بالانس ایجاد کنند‌:
Strongest and Immortal vs Invincible
>:)
این صحنه مرگ راینهارد و فعال کردن قدرت ققنوس رو خیلی ها من جمله خودم دوست داشتند ببینند. میتونستند خشن تر در بیارند، اما خب به ابهت راینهارد یکم خدشه وارد میکرد. خود طراحی فایت و انیمیشن ها رو خیلی دوست داشتم امیدوارم نقطه اوج فایت از اینم بهتر بشه. خود رگولوس هم خیلی خوبه، هرکاری رو میکنه بقیه رو مقصر میدونه.:))
GjCYBm9WgAA45oA.jpeg
مبارزه گارفیلد و ویلهم هم خیلی خوب بود‌.
GjCYBm-WIAAsfTT.jpeg
اما سوپرایز قسمت بدون شک رکب زدن شهوت بود. چقدرم ورود کریپی داشت.
GjCYBnAWMAAbBNi.jpeg
قسمت های اوتو هم خیلی دوست داشتم، پرسیلا خیلی هات است.:دی
پی نوشت: اون شات لای هم زیر نور ماه هم عالی بود.
واقعا برای قسمت های بعدی دارم لحظه شماری میکنم.

آخرین ویرایش:
من متاسفانه ۹ سال پیش اسپویل های این آرک ریزرو رو خونده بودم. از چیزایی که رمان ها یادم مونده یک تیکه هایی مخصوصا این قسمت رو میدونستم.
اما خدایی توی خوابم نمیدیدم اینقدر عالی درش بیارند، دمشون گرم چون با توجه به اینکه حجم رمان های ریزیرو خیلی سنگین است. بدون اینکه محتوای اساسی رو حذف کنند، تونستند بین تمام کارکترا بالانس ایجاد کنند‌:
Strongest and Immortal vs Invincible
>:)
این صحنه مرگ راینهارد و فعال کردن قدرت ققنوس رو خیلی ها من جمله خودم دوست داشتند ببینند. میتونستند خشن تر در بیارند، اما خب به ابهت راینهارد یکم خدشه وارد میکرد. خود طراحی فایت و انیمیشن ها رو خیلی دوست داشتم امیدوارم نقطه اوج فایت از اینم بهتر بشه. خود رگولوس هم خیلی خوبه، هرکاری رو میکنه بقیه رو مقصر میدونه.:))
View attachment 366598
مبارزه گارفیلد و ویلهم هم خیلی خوب بود‌.
View attachment 366600
اما سوپرایز قسمت بدون شک رکب زدن شهوت بود. چقدرم ورود کریپی داشت.
View attachment 366599
قسمت های اوتو هم خیلی دوست داشتم، پرسیلا خیلی هات است.:دی
پی نوشت: اون شات لای هم زیر نور ماه هم عالی بود.
واقعا برای قسمت های بعدی دارم لحظه شماری میکنم.
نه سال پیش اسپویل این ارک خوندی و همچنانم داستان ادامه داره پس این انیمه زمان نوه نتیجمون تموم میشه با این حساب😂

نه سال پیش اسپویل این ارک خوندی و همچنانم داستان ادامه داره پس این انیمه زمان نوه نتیجمون تموم میشه با این حساب😂
اینا توی انیمه تازه به نصفه های داستان رمان هم هنوز نرسیدن.
حتی هنوز نصف این فصل هم نیستیم.:دی
مشکل اینجاست وقتی اینا فصل اول انیمه رو تموم کردن دیگه کتابی برای اقتباس وجود نداشت اینا هم مجبور شدن کلی صبر کنند.(در فرمت وب نوول وجود داشت ولی بصورت لایت نوول یا کتاب وجود نداشت)برای فصل سوم هم مشکل یکی تغییرات وایت فاکس و دیگری هم این بود که خیلی حجم محتوایات این فصل بود. که احتمالا تا 30 و خورده ایی قسمت طول بکشه. برای فصل آینده کارشون یکی راحت تره چون محتوای زیادی وجود داره. هرچند فصل آینده هم مثل این فصل دو تا آرک بزرگ هستند که با هم دیگه باید انیمه بشن. برای همین فصل چهارم هم احتمالا بیوفته چهار سال دیگه...:(
رمان ها 40 کتاب اومده و احتمالا داستان رمان نزدیکای کتاب 60 و اینا تموم بشه.
اگر هر سال 4 تا کتاب بده شاید بتونه 2029 داستان رو تموم کنه.

آخرین ویرایش:
چرا انیمه سولو لولینگ یهو همه اسما رو ژاپنی کردن :)):))
خب حداقل از اول این کار رو می کردین من الان نمی دونم این اسما که می گن اصلا کی هستن :|
یه تیکه کاراکتر اصلی بدون اینکه قدرت واقعیش رو نشون بده جایی رفته بود بعد اسمش رو پرسیدن یه اسم ژاپنی گفت فکر کردم داره وانمود می کنه ژاپنیه و از ژاپن اومده تا نفهمن کیه:D

ادیت: الان چک کردم دیدم رو آمازون همه قسمتا ژاپنیه اسما. رو یه سایت مفتی که میبینم اسما همه کره ایه :| جریان چیه؟ ولی یادم میاد قبلا هم چند قسمت رو آمازون دیده بودم کره ای بود :-? تو همین یکی دو روز اخیر همه رو ژاپنیش رو گزاشتن؟ یا کلا همزمان دو نسخه صدای مختلف داره پخش می شه؟

آخرین ویرایش:
خیلی رندوم یاد Gundam Witch from the Mercury افتادم و دلم سوخت
چه انیمه خوبی بود
چه کاراکتر دیزاین محشری داشت
چه موسیقی خدایی داشت
چه فایت های خفنی داشت
چه دنیا و زمینه سازی سیاسی عمیقی داشت
چه شخصیت های اصلی و فرعی دوست داشتنی ای داشت

و چه پایان زباله ای داشت
قشنگ انگار یه فصل محتوا نداشت اون انیمه.
بد دوره ای هستیم.
واقعا یه سری اصلی از گاندام نمیتونه تو 25 قسمت خودشو جمع کنه.
حالا نمیگم برگردن به روال 50 قسمتی قدیم. واقعا مشکله
ولی امیدوارم گاندام اصلی بعدی هر چی هست 36 قسمت باشه لااقل

چرا انیمه سولو لولینگ یهو همه اسما رو ژاپنی کردن :)):))
خب حداقل از اول این کار رو می کردین من الان نمی دونم این اسما که می گن اصلا کی هستن :|
یه تیکه کاراکتر اصلی بدون اینکه قدرت واقعیش رو نشون بده جایی رفته بود بعد اسمش رو پرسیدن یه اسم ژاپنی گفت فکر کردم داره وانمود می کنه ژاپنیه و از ژاپن اومده تا نفهمن کیه:D

ادیت: الان چک کردم دیدم رو آمازون همه قسمتا ژاپنیه اسما. رو یه سایت مفتی که میبینم اسما همه کره ایه :| جریان چیه؟ ولی یادم میاد قبلا هم چند قسمت رو آمازون دیده بودم کره ای بود :-? تو همین یکی دو روز اخیر همه رو ژاپنیش رو گزاشتن؟ یا کلا همزمان دو نسخه صدای مختلف داره پخش می شه؟
دوتا نسخه مختلفه فکر کنم.
اونی که توی ژاپن برای شما پخش میشه اسم ها ژاپنی شده. اما در نسخه کرانچیرول دوبله ژاپنی ولی اسم و ستینگ هنوز در کره جنوبی جریان داره.

دوتا نسخه مختلفه فکر کنم.
اونی که توی ژاپن برای شما پخش میشه اسم ها ژاپنی شده. اما در نسخه کرانچیرول دوبله ژاپنی ولی اسم و ستینگ هنوز در کره جنوبی جریان داره.
یعنی انقدر صدا پیشه مفته که همه دیالوگ هایی که اسم داخلش هست رو دو بار ضبط می کنن؟ :-?

یعنی انقدر صدا پیشه مفته که همه دیالوگ هایی که اسم داخلش هست رو دو بار ضبط می کنن؟ :-?
والا فکر نکنم در همه خط های فیلمنامه اسم همدیکه رو فریاد بزنند.:دی احتمالا فقط وقتی به اسم ها میرسه دوبار ضبط میکنند.

• Like
Reactions: soltanmasoud
سلام.
@Police _ 110 تو این پست که در مورد ترجمه AI توضیح دادی ، روش پات پلیر جدیدا جواب نمیده ، روش جدید وجود داره یا دیگه نمیشه استفادش کرد؟

سلام ببخشید که دیر جواب دادم تازه پست ـت رو دیدم...1 ماهی نبودم و به شدت سرم شلوغ بودش

میتونی از روش دوم توی همون پست استفاده کنی...و API Key رو بدست بیاری و فایل آماده زیر (SubtitleTranslate - chatGPT APIv1.as) رو با Notepad باز کنی و API Keyـت رو جای گذاری کنی تو خط string api_key و مثل روش اول پات پلیر ازش استفاده کنی.

و از اونجا که API Key ای که از روش دوم بدست میاری Free هستش و محدودیت استفاده روزانه داره..میتونی API Key رو از هوش مصنوعی گوگل Gemini بگیری و استفاده کنی.

برای این کار با یه فیلترشکن خوب وارد سایت Google AI Studio میشی و بعدش تو بخش Get API key یه API درست میکنی، بعد فایل آماده زیر (SubtitleTranslate - Gemini AI.as) رو با Notepad باز میکنی و API Keyـت رو جای گذاری میکنی تو خط string api_key و مثل روش اول پات پلیر ازش استفاده کن.

P.S
برای استفاده از روش Gemini AI موقعه پخش تو PotPlayer هم باید فیلترشکن خوب ـی بالا باشه که جواب بده.
P.SS
از همین API Gemini هم میتونی توی برنامه subtitleedit برای Auto translate هم استفاده کنی (پیشنهاد من نسبت به روش بالا)

------------------ویرایش------------------------

روش DeepSeek

میتونی انیمه ـت رو توی برنامه subtitleedit اضافه کنی، بعدش از منوی Tools بزن روی Split subtitle و فایل زیرنویس رو به دو یا سه تا فایل که هر فایل نهایت 200 خط داره تقسیم کن...بعدش فایل ها رو با Format ـه subrip .srt ذخیره کن....بعدش به صورت دستی پسوند srt فایل ها رو به txt تغییر بده...و فایل ها رو به deepseek بده و بهش بگی که فایل رو ترجمه فارسی کن...خواستی توضیحات بیشتری بهش بدی که ترجمه رو بهتر کنه بهش بگو

بعدش ترجمه ها رو کپی کن و قرار بده توی فایل ها Split شده...و دوباره برگرد به Subtitle edit و از منوی Tools بزن روی join subtitle و فایل ها رو به ترتیب اضافه کن و Join کن و ذخیره کن.

P.S
موقعه ترجمه هر 1 دقیقه DeepSeek گزینه ی continue رو میاره برای ادامه ترجمه اون رو بزن که ادامه بده.
P.SS
اینکه فایل رو باید Split کنی...برای این هستش که DeepSeek اگه فایل های خیلی بزرگ بهش بدی وسط راه، ممکنه ترجمه رو ول کنه و دیگه گزینه ی continue نیاره
P.SSS
روش API DeepSeek هم میشه و کارها رو ساده میکنه ولی باید Payment کنی

Attachments

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or