Last edited by a moderator:
چیشد؟ از دستشون در رفت تاریخش؟
چیشد؟ از دستشون در رفت تاریخش؟
واقعا استودیوی عجیب و غیرقابل پیش بینی ای هستن کاملا Hit & Miss عمل می کنن
استودیوی مرکوریاستیم (سازندگان Metroid Dread و Castlevania: Lords of Shadow) از بازی بعدی خود با اسم رمز "پروژه آیرون" خبر داد.
این بازی، یک اکشن نقشآفرینی سوم شخص تکنفره در دنیای فانتزی تاریک است. انریک آلوارز، کارگردان بازی، در سال ۲۰۲۳ گفت: "فکر میکنم این بازی شما را شگفتزده خواهد کرد."
Tomb Raider (new AAA main title)
Fire Emblem Remake
Nier Automata sequel
Castlevania (AAA)
EA FC 26 ()
ببینید، من یک مدیر عامل نیستم، اما این رو میدونم که اگر روزی کسی به من میگفت که کلید موفقیت یک عنوان تک نفره این است که به یک عنوان چند نفره تبدیلش کنیم و DNA آن عنوان که مردم دوست دارند کامل تغییر داده شود، از اون شغل استعفا میدادم.
چه ربطی داره مگه این همه بازیه موفق بدون این چرت و پرتای سرویس محور نداریم؟همه چرا برت و پلا مصاحبه میکنن جدیدا.واکنش Mike Laidlaw کارگردان سابق استودیوی بایوور به صحبت های Andrew Wilson مدیرعامل EA در ارتباط با شکست تجاری Dragon Age The Veilguard
![]()
اندرو ویلسون به تازگی صحبت های در ارتباط با دلیل شکست تجاری Dragon Age The Veilguard داشته که در صحبت خودش به صورت غیر مستقیم دلیل شکست تجاری این عنوان رو نبود المانهای سرویس محور و آنلاین در Dragon Age The Veilguard در بازار رقابتی فعلی اظهار کرده بود.
در همین جهت آقای مایک لیدلاو به سخنان اندرو ویلسون واکنش نشان داده.