D Deliverer کاربر سایت سه شنبه at 7:17 PM #36,601 این sweetpea عجب سم نازل و سطح پایینی بود فمینیستی اونم از نوع تینیجری و کرینجی! Reactions: vet.miladh
VICE Gold User سه شنبه at 7:59 PM #36,602 مگه سوپرانو پایان داره ؟ حتی الان هم میشه ادامه شو ساخت یک سری اتفاقات جدید دیالوگ های جدید و ادامه داستان با شخصیت جدید عملا همون روزمرگی Reactions: ClaP TraP
مگه سوپرانو پایان داره ؟ حتی الان هم میشه ادامه شو ساخت یک سری اتفاقات جدید دیالوگ های جدید و ادامه داستان با شخصیت جدید عملا همون روزمرگی
AlphaVerg کاربر سایت سه شنبه at 10:19 PM #36,604 درود دوستان ۲ قسمت آخر فصل ۲۲ فمیلی گای (قسمت ۱۶ و ۱۷) جایی برای دانلود هست ؟ psa نداره سایتها هم نزاشتن
درود دوستان ۲ قسمت آخر فصل ۲۲ فمیلی گای (قسمت ۱۶ و ۱۷) جایی برای دانلود هست ؟ psa نداره سایتها هم نزاشتن
SΛDrA-HhH Loyal Member چهارشنبه at 12:20 AM #36,605 نوشته شده توسط VICE: مگه سوپرانو پایان داره ؟ حتی الان هم میشه ادامه شو ساخت یک سری اتفاقات جدید دیالوگ های جدید و ادامه داستان با شخصیت جدید عملا همون روزمرگی بیشتر... Reactions: Augustus, Empyrium, VICE و 3 کاربر دیگر
نوشته شده توسط VICE: مگه سوپرانو پایان داره ؟ حتی الان هم میشه ادامه شو ساخت یک سری اتفاقات جدید دیالوگ های جدید و ادامه داستان با شخصیت جدید عملا همون روزمرگی بیشتر...
NaRiiMaN Equality is a Utopian Fantasy ناظم انجمن پنج شنبه at 1:29 PM #36,606 Reactions: bayern_vahid, majidred2011, Augustus و 3 کاربر دیگر
Rohshen کاربر سایت پنج شنبه at 2:11 PM #36,607 فردا severance دیدن داره. آخر قسمت قبل نوید شروع اتفاق های خوبی رو میداد. Reactions: FERYGAMER, soltanmasoud, Price_One و 2 کاربر دیگر
yr1isone کاربر سایت پنج شنبه at 8:37 PM #36,608 نوشته شده توسط Rohshen: فردا severance دیدن داره. آخر قسمت قبل نوید شروع اتفاق های خوبی رو میداد. بیشتر... اون دختر کی بود اخر اون قسمت ؟چرا یادم نمیادش من Reactions: FERYGAMER
نوشته شده توسط Rohshen: فردا severance دیدن داره. آخر قسمت قبل نوید شروع اتفاق های خوبی رو میداد. بیشتر... اون دختر کی بود اخر اون قسمت ؟چرا یادم نمیادش من
Rohshen کاربر سایت پنج شنبه at 10:15 PM #36,609 نوشته شده توسط yr1isone: اون دختر کی بود اخر اون قسمت ؟چرا یادم نمیادش من بیشتر... Spoiler منم یادم نیومد ولی آخرای فصل قبل بود.انقدر فاصله انداختن بین دوتا فصل یادمون رفته یه سری چیزارو. Reactions: FERYGAMER
نوشته شده توسط yr1isone: اون دختر کی بود اخر اون قسمت ؟چرا یادم نمیادش من بیشتر... Spoiler منم یادم نیومد ولی آخرای فصل قبل بود.انقدر فاصله انداختن بین دوتا فصل یادمون رفته یه سری چیزارو.
*Black Roze* کاربر سایت دیروز در 2:53 PM #36,610 سریال Severance هم اسکلمون کرده ها! قسمت سه یه جای دیگه تموم میشه ، قسمت چهارش یه چیز دیگه شروع میشه. اه این همه انتظار کشیدیم تا ببینیم بعد از قسمت سه چی میشه دیگه Reactions: Rohshen
سریال Severance هم اسکلمون کرده ها! قسمت سه یه جای دیگه تموم میشه ، قسمت چهارش یه چیز دیگه شروع میشه. اه این همه انتظار کشیدیم تا ببینیم بعد از قسمت سه چی میشه دیگه
Price_One کاربر سایت دیروز در 5:27 PM #36,611 نوشته شده توسط yr1isone: اون دختر کی بود اخر اون قسمت ؟چرا یادم نمیادش من بیشتر... Spoiler یکی کارکنان سابق لومنه. فصل پیش به Petey(دوست و همکار مارک) کمک کرده بود که ذهنش رو Reintegrate کنه. قسمت 4 ام واقعا عجیب بود. پایان پشم ریزونی هم داشت Reactions: Mammadkherad
نوشته شده توسط yr1isone: اون دختر کی بود اخر اون قسمت ؟چرا یادم نمیادش من بیشتر... Spoiler یکی کارکنان سابق لومنه. فصل پیش به Petey(دوست و همکار مارک) کمک کرده بود که ذهنش رو Reintegrate کنه. قسمت 4 ام واقعا عجیب بود. پایان پشم ریزونی هم داشت
yr1isone کاربر سایت دیروز در 6:39 PM #36,612 نوشته شده توسط Price_One: Spoiler یکی کارکنان سابق لومنه. فصل پیش به Petey(دوست و همکار مارک) کمک کرده بود که ذهنش رو Reintegrate کنه. قسمت 4 ام واقعا عجیب بود. پایان پشم ریزونی هم داشت بیشتر... قسمت 4 رو ندیدم هنوز.هایپ شدم
نوشته شده توسط Price_One: Spoiler یکی کارکنان سابق لومنه. فصل پیش به Petey(دوست و همکار مارک) کمک کرده بود که ذهنش رو Reintegrate کنه. قسمت 4 ام واقعا عجیب بود. پایان پشم ریزونی هم داشت بیشتر... قسمت 4 رو ندیدم هنوز.هایپ شدم
Rohshen کاربر سایت دیروز در 7:24 PM #36,613 این severance معلومه این سیزن کلا نمیدونن میخوان چیکار کنن.هیچ موضوع خاصی رو دنبال نمیکنه.این قسمت هم اصلا به قسمت قبل ربط نداشت. Reactions: soltanmasoud
این severance معلومه این سیزن کلا نمیدونن میخوان چیکار کنن.هیچ موضوع خاصی رو دنبال نمیکنه.این قسمت هم اصلا به قسمت قبل ربط نداشت.