اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
View attachment 366461
asus که سهله ماسک ادیشنشم بود 3 برابر قیمت پایه اونم جای 36 ماه ' 36 سال هم گارانتی داشت بازم نمیارزیدبیشتر حکم تجاوز به آدم دست میده تا خرید کالا
تو نوبر بودن رقابت تنگاتنگی با چاقاله بادوم عید داره
با این عددا کارتای سری 3 مون رو دو دستی بچسبیم که همینم گیرمون دیگه نمیاد !
من که خودم با این dlss 4 همه گیما دارم 4k perfomance میرم و هیچ فرقی ندارن بخدااقا چقدر این ورژن جدید DLSS خوبه !! سایبرپانک رو 1080 مد Performance عملا (Sub HD 960 x 540) به جد میتونم بگم از مد Quality ورژن قبلی بهتره !!با 4060ti تا فیها خالدون Path Tracing راحت بالا 60 فریم میگیرم با فریم جن عملا روی 120 قفل میشه .
دقیقا همینطوره و منم خودم از این تست ها خیلی انجام دادم و واقعا تفاوتی بین مود پرفورمنس و کوالیتی نیست و اتفاقا جفتشون از 4k native هم بهترن.من که خودم با این dlss 4 همه گیما دارم 4k perfomance میرم و هیچ فرقی ندارن بخدا
مثلا الن ویک 2 گرفتم مثلا در حال بازی کردن بعضی جاها یه اسکرین شات از کوالیتی و یکی از پرفومنس میگیرم و بعد میرم روشون 2 تا عکس مقایسه میکنم خیلی تفاوت کمه مثلا در حد 90% با 100% یه همچین چیزی ولی فرق فریم 30 تا فریم بیشتره اون 30 تا فریم خیلی بهتره تا یه 10% تصویر بهتر اونم روی یه صحنه های خاص
اینو کسی نمی دونم من می گم اینجا که اصلا کارت قیمت اولیه ش 160م بود که براش تصمیم گرفتنView attachment 366461
asus که سهله ماسک ادیشنشم بود 3 برابر قیمت پایه اونم جای 36 ماه ' 36 سال هم گارانتی داشت بازم نمیارزیدبیشتر حکم تجاوز به آدم دست میده تا خرید کالا
تو نوبر بودن رقابت تنگاتنگی با چاقاله بادوم عید داره
با این عددا کارتای سری 3 مون رو دو دستی بچسبیم که همینم گیرمون دیگه نمیاد !
آقـــا، آقــــــا، مام 4090 داریم! این حرفا چــــیه؟! دستمونو رو نکن پیش بچهها!!!!اینو کسی نمی دونم من می گم اینجا که اصلا کارت قیمت اولیه ش 160م بود که براش تصمیم گرفتن
اما در نهایت با قیمت 175م انلاینش کردن که به سرعت کردنش 200م بعدشم 250
اینم برای پولدارها نیست چون پولدارها اتفاقا خیلی حساب گر هستن امکان نداره جنسی بخرن که می دونن فردا ارزون می شه اصلا همین شکلی پولدار شدن و می دونن کی باید چی بخرنش با اینکه پولش دارن
این ایفون خریدن یا گرافیک خریدن هم براشون پز دادن یا لاکچری نیست الان کسایی 4090 دارن یا ایفون 16 که نون شبم محتاجن دیدم که می گم اصلا این چیزا لاکچری حساب نمی شه طرف ماشین زیر پاش 50 میلیارد می ارزه ساعت دستش 10 میلیارده خونه ش 300 میلیارده اصلا براش معنی نداره این چیزا
پولدار به اینا می گن بقیه اداشون در میارن چون اصلا یکی از کارهای اونا نمی تونن بکنن
که اتفاقا این افراد خیلیم اقتصادی هستن و حتی یک شام شب با دوستاشون حساب کتاب می کنن
این قیمتا فقط برای یک عده یوتیوبری هست که سریع بخرن کلیپ درست کنن پولش از بازدیدش در بیاد که الان اکثرا خارجی هاشم می بینن دیگه بازگشتی هم برای اونا نداره
در نهایت این قیمتا صرفا یک جوسازی هست برای اینکه بعدا که شد 150 م حمله کنید
همیشه یادتون باشه کالا به قیمت دلاریش بخرید این کارت 1500 دلاره که تازه همون قیمتم نمی صرفه هر موقع همین قیمت شد ارزش خرید داره
شما اگه 4090 داری که من 2 تا داشتم ازش جفتشم اکبند خریدمآقـــا، آقــــــا، مام 4090 داریم! این حرفا چــــیه؟! دستمونو رو نکن پیش بچهها!!!!ما اینقدرهام نَدار و به درد نخور نیستیم!!!
نمیگم شما اشتباه میگی، اما درست هم نمیگی!خیلیها رو میشناسم وضع مالیشون عالیه، ولی به تکنولوژی علاقه دارن، دستشون به دهنشون میرسه و بهترین سیستم رو میبندن!
چون عشقش رو دارن! این طیف از افراد رو در نظر نمیگیرید؟؟ تا دلت بخواد دیدم! قیمت براشون مهم نیست!
منم که میبینید، دیگه نزدیک دهه چهل زندگیمه!این کارت رو هم با 90 تومن خریدم! یکی از دلایلش، استفاده برای رندر و هوشمصنوعی بود! گیم هم که همیشه رَدیفه!
برای اطمینان 4090 خریدم. خیلی هم کار درستی کردم
، چون الان قیمت ها فضائی شده!
کسی که هزینه کارت گرافیک و سیستم میکنه، هیـــــــــچکس غیر خودش و اون رفیق فابِش که به این چیزا علاقه داره، از کانفیگ PC ـش اطلاعی نداره!مطمئن باش!
چون 99 درصد اطرافیان وقتی بهشون بگی "رَم" چیه، میگن همون چیزیه که اسب میکنه!
پس یکی مثل من، بخواد هم توانشو نداره با این چیزا پُز بده!
کارت رو که دَستم نمیگیرم تو خیابون قَدم بزنم یا سَوارش بشم بوق بزنم برای عباس کروکودیل قصاب محل!
اونی که پول سخت افزار میده، فقط عشقشو داره! اصلا مارو با آیفون بازها مقایسه نکنید خواهشا!!!
اینو خوندم کَهیر زدم!
والا، گوشی دستم اندروید 4 سال پیشه!چون اعتقاد دارم گوشی خریدن پول حروم کردنه!
داشته باشم، میدم برای PC.
خلاصه که، آره داداش...
مارو دور ننداز!![]()
شما فرمودی اونی که پول داره، اینقدر هزینه نمیکنه. بنده عرض کردم، خیر، اینطور نیست. اونی passion شخصی و در کنارش پول هم داره، براش 100 میلیون با 300 میلیون تفاوتی نمیکنه. بخواد بخره، میخره! همون شخص شاید از گرون شدن یک شونه تخمه مُرغ بناله، اما برای چیزی که ذوقشو داره و سرگرمی و علاقه ـش هست هزینه میکنه.شما اگه 4090 داری که من 2 تا داشتم ازش جفتشم اکبند خریدم
شما مطلب درست نگرفتی چی شد کلا می گم کارت گرافیک 200 300 میلیونی چیزی برای ارائه نداره درسته که پول زیادیه اما اصلا پز دادنی نیست تا وقتی خیلی چیزهای گرون تر هست و البته پز دادن یه جور مشکل روانیم هست
اما خوب من رفیق داشتم هنرش این بود می گفت همیشه اولین نفر توی ایران من ایفون می خرم
ما فقط باید یاد بگیریم جنس به قیمت بخریم به قیمت دلاریش و الا با هر جنس محبوبی این کار می کنن
شما که از بیرون داری نگاه می کنی اینطور به نظر میاد اما از دید علم روانشناسصی اینطور نیستشما فرمودی اونی که پول داره، اینقدر هزینه نمیکنه. بنده عرض کردم، خیر، اینطور نیست. اونی passion شخصی و در کنارش پول هم داره، براش 100 میلیون با 300 میلیون تفاوتی نمیکنه. بخواد بخره، میخره! همون شخص شاید از گرون شدن یک شونه تخمه مُرغ بناله، اما برای چیزی که ذوقشو داره و سرگرمی و علاقه ـش هست هزینه میکنه.
یه آشنائی داریم تو کار فروش لوازم یدکی و دستگاه و پخش و باند ماشینه. میگه بازار ما با نبود مشتریهای متوسط و رو به پائین خراب میشه! وگرنه اونی که پول داره، براش اهمیتی نداره دو برابر بشه سه برابر! وقتی هدفش داشتن اون کالاست، قطعا میخره! با هر قیمتی!
قطعات کامپیوتر هم همینه. کسی که عشق این کارو داره و در کنارش پـــــول هم داره، آنچنان براش مهم نیست یک کالا 500 دلاری تو ایران 1500 دلار بفروشن! اون هدفش داشتن اون محصوله و چاره ای دیگه ای هم نداره، قطــــعــــا میخره، قطعا!
صحبت بنده در مورد اشخاصیه که عشق و ذوق یک کاری رو دارن! ماشین باز، موتور باز، قطعات باز... اگر کسی پولش از پارو بالا بره، آیا اهمیتی داره چقدر می خواد برای علاقه ش هزینه کنه؟ خیر.
من و شمائیم که باید دو دو تا چهارتا کنیم! متاسفانه...
همون چیزی که انتظار میرفت!RTX 5090 Connector Melting Issue
![]()
![]()
![]()
RTX 5070 Ti to Launch on February 20: Major Retailer Confirms
RTX 5090 Connector Melting Issue
![]()
![]()
![]()
RTX 5070 Ti to Launch on February 20: Major Retailer Confirms