Next Battlefield

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
واقعیتش هم میتونیم امیدوار باشیم هم ناامید
امیدوار برای اینکه از بس سر بازی قبلی گند عظیمی زدن که باید برای بقاشون هرطور شده درستش کنن! وگرنه به نظرم اگه این بتلفیلدم خراب کنن سرنوشتش میشه مثل Medal of Honor

نا امید برای اینکه دیگه اون تیم سابق نیستن و بتل طوریه که معمولا تریلر هاش همیشه جذابه

در کل من صبر میکنم نمره هاش و نقد هاش بیاد بعد تصمیم بگیرم

بچه ها دوباره شما دارین میفتین تو چاله pre oder ؟

شما الان جز یه تیزر چیز دیگه ای دیدین؟
حالا که EA میخواد بازی رو با کمک پلیرها توسعه بده چرا دوباره به میخواین بهش آدرس اشتباه بدین؟

اگه بحث حمایته یا اصلا جواب دادن به سطح بالای هایپی که ایجاد شده پس تو آلفا/بتاهای پیش رو شرکت کنین و فیدبک بدین.

اشتباه پری اوردر رو دوباره انجام ندین.
این هیت دادن نیست، اتفاقا یه طرفدار دلسوز مجموعه باید اینطور رفتار کنه.

اون صحنه زیبا آخر تریلر هست یادآور بازی Black
صحنه ای که آرپی جی میزنه کل دیوار و پنجره ها میان پایین، بعد دیدم تهش اسم criterion هم تو سازنده ها هستش دیگه مطمئن شدم :D

تو ماموریت اول Black هم در تقریبا انتهای ماموریت کنار یه ساختمون بزرگ با شیشه های فراوان یه آرپی جی گذاشته بودن که شلیک کنی داخل ساختمون، هر کی اون زمان اینکارو کرده میدونه لحظه خرد شدن شیشه ها چه صحنه پشم افکنی ایجاد میشه :D

کسایی که بتل بازن و فصلا اخیر 2042 رو بازی کردن میدونن تبدیل شده به یه بتلفیلد خوب و قابل قبول
نمیدونم به بعضیا چه سودی میرسه الکی هیت کنن بازیو تا یه خبری میشه منفی پراکنی کنن
عرضه بازی خیلی بد بود واسه اسم بزرگی مثل بتلفیلد, طول کشید بازیو راستو ریست کنن در خور اسمش باشه ایرادش اینه, به قول خودت نداشتن سرور بروزر بزرگ ترین ایرادشه که اصلا قابل قبول نیست, بازم این فاجعه ای که دوستان تلاش میکنن نشونش بدن نیست
۲۰۴۲ هیچوقت ی بتل خوب نیست و نمیتونست بشه
شاید ی بازی نرمال شده باشه ولی ی بتلفلید نه :دی
مشکلات بازی عمیق تر از اون بود که با آپدیت فصلی بخواد فیکس بشه
بارها در موردش صحبت کردیم...
بتلفلید همیشه به خاطر گیمپلی جدی تر و اتمسفر بی نظیرش خودشو از باقی شوترها جدا کرده بود
چیزی که توی ۲۰۴۲ عملا نابودش کردن تمام چیزایی که نقطه قوت بتل و نمادش بود رو ترکوندن...

باور کن منم عاشق این سری هستم هزاران ساعت در خط مقدم نسخه های مختلف رو با رفقا بازی کردم خیلی هم تلاش کردم با ۲۰۴۲ ارتباط برقرار کنم هر فصل ی سری بهش زدم ولی نشد که نشد

این تغییر رویکرد و توجه شون به کامیونیتی هم دقیقا به همین دلیل هست که نا امیدی کامیونیتی رو دیدن
من قصدم هیت دادن نیست ولی دلیلی هم نمیبینم بیخود هایپ بدم درجا بپرم پیش خرید کنم
امیدوارم ea فهمیده باشه بتل بازا با کاد بازا و ایپکس بازا خیلی فرق دارن و دوباره سعی نکنه فرمول اینارو زوری به خوردمون بده

صبر میکنم تلکیف تست و ریلیز نهایی مشخص بشه بعد میخرم اشتباه ۲۰۲۴ رو تکرار نمیکنم

۲۰۴۲ هیچوقت ی بتل خوب نیست و نمیتونست بشه
الان هست بدون نیاز به تایید شما
بتلفلید همیشه به خاطر گیمپلی جدی تر و اتمسفر بی نظیرش خودشو از باقی شوترها جدا کرده بود
چیزی که توی ۲۰۴۲ عملا نابودش کردن تمام چیزایی که نقطه قوت بتل و نمادش بود رو ترکوندن...
دقیقا کجا گیمپلی جدی تر و اتمسفر بتلفیلد رو نابود کردن ؟ دیگه "نابود کردن تمام چیزایی که نقطه قوت بتل و نمادش بود رو ترکوندن" اگه نهایت اغراق کردن نیست پس چیه ؟
کاش توضیح میدادی مشکلت رو دقیقا
خودم بخام حدس بزنم لابد اوپراتور ها دلقک بازی بودن و اصلا به اسم بتلفیلد نمیخوردن ؟
ما خودمون وقتی بازی اومد شاشیدیم بهش طراحی مپا واسه پیاده نظام داغون بود سلاحا مورد استفاده خیلی کم و مضحک بود وسیله ها نقلیه هوایی و زمینی گیمپلی و فیزیکشون داونگرید شدیدی نسبت به 4 بود, سرور بروزر نداشت و هنوز نداره, موزیک متن اشغال که هنوزم اشغاله, انیمیشن حال بهم زن نایف کردن هم دیگه نگو
الان داستان فرق میکنه مپا رو برا اینفنتری بازسازی کردن تعداد سلاحا بدک نیست قابل قبوله, وسیله های نقلیه مختلف و متعددی رو اد کردن که حقیقتا جالب هستن در نوع خودشون مثل بمبر غیب شونده ای که پارسال اد کردن, 3 تا مپ پیاده نظام هم اد کردن که هر 3 تاش از اوپریشن لاکر بهترن, الان با بچه ها حوس بتل کنیم میریم 2042 تجربه کلیش از 3 و 4 بیشتر حال میده به ما, بهتر بودن وسیله های 4 یا بهتر بودن مپای بتل 3 دلیلی نیست که ما ول کنیم بریم اونجا, حالا من کاری ندارم نمیخام بگم ازون 2 تا بهتره, شاید یکی ترجیح داد 4 بازی کنه اصلا, میخام بگم دیگه جوری اغراق نکن انگار با اشغال غیر قابل تجربه طرفیم
من قصدم هیت دادن نیست ولی دلیلی هم نمیبینم بیخود هایپ بدم درجا بپرم پیش خرید کنم
کسی اینجا بیخود هایپ نکرد هرکیم خواست پیش خرید کنه نوش جونش ما به کسی نمیگیم با پولش چیکار کنه

دقیقا کجا گیمپلی جدی تر و اتمسفر بتلفیلد رو نابود کردن ؟ دیگه "نابود کردن تمام چیزایی که نقطه قوت بتل و نمادش بود رو ترکوندن" اگه نهایت اغراق کردن نیست پس چیه ؟
کاش توضیح میدادی مشکلت رو دقیقا
من باهات موافقم که بازی خیلی پیشرفت داشته و اصلا خیلی با زمان انتشارش متفاوته.
میشه گفت الان واقعا یه شوتر خیلی خوب و با ارزشه ، مخصوصا اگه تو حراجی های 80 یا 90 درصدی خریده باشیم که اصلا دزدیه کامله اونهم با این محتوا و کیفیت!
نمیدونم EA چطور همچین تخفیفهایی تو حراجی ها میزنه و بقیه حتی نزدیکش هم نمیشن.(همین الان هم تو تخفیه :D )

ولی باید قبول کنیم 2042 به همون اندازه که یه شوتر خیلی خوبه ولی یک بتلفیلد خوب به هیچ وجه نیست و ضعیف ترین نسخه مجموعست.
برای خود من اگه بخوام کلی بگم مهمترینش اینه که اتمسفر یه نسخه از بتلفیلد رو اصلا نداره.
واقعا انگار کار دایس و اعضای قدیمیش نبوده که خب همینطور هم هست.

تو 2025 همچنان ضعیفترین نسخه بتلفیلده.
به نسبت عناوین قدیمی کمترین مقدار محتوا رو داره ، مقایسه کن با BF1 که 2042 با تمام محتواش حتی با یکی از dlcهای عظیم BF1 قابل مقایسه نیست.
طراحی وسایل نقلیه ضعیفه.
تیرها همچنان بعضی خوب رجیستر نمیشه.
با اون همه تبلیغ که میخوایم کلاسها رو برگردونیم ولی همچنان گیم پلی بازی بر پایهه اسپشالیست هاست.
بخش زیادی از بودجه خرج مودهایی شد که الان اصلا پلیر نداره مثل Hazard zone و...
حتی پورتال که خیلی جذاب به نظر میرسید و میتونست نجات دهنده بازی باش ولی خود دایس از ترس اینکه پلیرها بخوان بخش پورتال 2042 رو جایی برسونن که مودهای اصلی رو نخوان بازی کنن رسما با محدود کردن سطح تغییراتی که میتونن بدن زد و پرتال رو ترکوندتش.
واقعا عجیبه این سطح از حماقت EA و تهیه کننده های دایس.

دایس با این اعضای جدیدش واقعا بعد از انتشار 2042 زحمت کشیدن ولی این باعث شده که بگیم 2042 الان میتونه جزو 4-3 تا بتلفیلد برتر باشه؟
به هیچ وجه ، فقط بازی ناقصی رو که منتشر کرده بودن رو تونستن تا حدی فیکس کنن ، همین.

منم همچنان هم عقیدم که گول تیم مارکتینگ دایس رو نباید خورد.
اینها برای ضعیف ترین نسخه بازی یک تریلر دادن که اشک هممون رو درآورد. (همون تریلر Rendezook)
اگه دروغ نگم فقط چندمیلیون فقط بعد دیدن اون تریلر رفتن بازی رو پیش خرید کردن.
مطمئنا تیم ساخت تریلر و مارکتینگ ایندفعه هم چندتا سورپرایز تو آستینش خواهد داشت که بتونه کلی از پلیرها رو متقاعد کنه.

خلاصه اینکه بهترین و درست ترین کار اینه که صبر کنیم که دوره های مختلف آلفا/بتای بازی پیش بره و ببینیم این دایس (Battlefield Studios) چه مسیری رو برای بازی پیش گرفتن.
البته حتما هرکسی مسئول تصمیمهای خودشه و میتونه هر طور که دوست داره پولش رو خرج کنه ولی میخوام بگم حتی اگه برای برخی رقم ناچیزی باشه ولی بالاخره باید منطقی هم پشت خریدهایی که انجام میدیم باشه!

ولی باید قبول کنیم 2042 به همون اندازه که یه شوتر خیلی خوبه ولی یک بتلفیلد خوب به هیچ وجه نیست و ضعیف ترین نسخه مجموعست.
دیگه من نمیدونم شاید ما خیلی فرق میکنیم
نمیدونم چجوری وقتی هاردلاین هست با چنین قاطعیت میگی 2042 ضعیف ترین نسخه مجموعست, گیمپلیشو به 5 ترجیح میدم, حتی به 1 و تو بحث پیاده نظام خالص به 3 و 4 هم ترجیح میدم
به نسبت عناوین قدیمی کمترین مقدار محتوا رو داره ، مقایسه کن با BF1 که 2042 با تمام محتواش حتی با یکی از dlcهای عظیم BF1 قابل مقایسه نیست.
الان که مپ کم نداره, ولی در قیاس با بتل 1 4 و 3 بله کمتر محتوا داره, ولی کم نیست
حالا "2042 با تمام محتواش حتی با یکی از dlcهای عظیم BF1 قابل مقایسه نیست." قراره چه معنی بده ؟ منظورت اینه محتوا همه فصلایی که داشت از یه dlc عظیم bf1 کمتر بود ؟ این که کذب محضه کلیت 2042 هم حساب کنیم اغراق ماورایی حساب میشه, الان شوخی کردی یا واقعا منطقت اینه ؟
با اون همه تبلیغ که میخوایم کلاسها رو برگردونیم ولی همچنان گیم پلی بازی بر پایهه اسپشالیست هاست.
تنها فرقی واقعی که میکنه با قبلا اینه میتونی هر سلاحی برداری با هر کلاسی
درسته حالا یه سری مهارت و گجت جدید اظاف کردن برا هر سرباز, مثلا اگه سیستم اوپراتور نداشت همه این گجتا و مهارت هارو میتونستی با یه سرباز بیاری, حالا خودشون از قبل تو سربازا گوناگون تعبیه شدن بهشون شخصیت داده شده, که اینجا باید گفت خب که چی ؟ تو لوپ گیمپلی همیشگی بتلفیلد جز تنوع و مهارت های جدید هیچ تغییری ایجاد نکرده, اما اینکه هر کلاسی هر سلاحی برمیداره چرا, تغییر ایجاد کرده, که برای من نکته منفی نبود
بخش زیادی از بودجه خرج مودهایی شد که الان اصلا پلیر نداره مثل Hazard zone و...
والا هازارد زون بی کیفیت بود و بد ساخته شده بود در کل
یه الگو برداری و پیاده سازی زشت از یه بازی دیگه بود, خب حالا راجبش چیکار کنم ؟ برم زوری بازی کنم ایراد بگیرم ؟ جلو مارم نگرفت بریم مودا اصلی
پورتال هم یه بخش اظافی بود که در کل ساخته نمیشد بهتر بود, جای هازارد زون و پورتال میتونستن 5 تا نقشه اظافه بسازن با 30 تا گان بیشتر موقع ریلیز اون موقع خیلی بهتر میشد
دایس با این اعضای جدیدش واقعا بعد از انتشار 2042 زحمت کشیدن ولی این باعث شده که بگیم 2042 الان میتونه جزو 4-3 تا بتلفیلد برتر باشه؟
بله, البته فقط از نظر مولتی پلیر
پکیج کلی هیچوقت نمیزارمش بالاتر 3 و 4
به هیچ عنوان, هرچند ملت به بخش داستانی این 2 تا بازی ایراد میگیرن که باید گفت مردم ** زیاد میخورن بخش داستانی 3 خدا بود.
در کل بحث اخر شما اینه اتمسفر بتلفیلد رو نداره, والا باید گفت اتمسفر بتلفیلد رو چی میبینید مگه ؟ برام سواله

آخرین ویرایش:
دوستان من بجز نسخه V بقیه نسخه هارو بازی نکردم حقیقت امر
ولی خب فارغ از اون شت شویی که تو ریلیز بوده و بعدا به مرور زمان تونستن فیکسش کنن(که خب دمشون گرم ولی اشتباه بود . باید بازی از همون اول درست درمون میبود) ولی خب منظورتون از اینکه فاز بتل ۳-۴ رو نمیده متوجه نمیشم حقیقتا . نه اینکه تیکه بندازم . نه سواله واسم چون میگم تجربه زیادی ندارم از بتلفیلد
هم cod هم بتلفیلد هر نسخه با نسخه قبلی مگه چقد فرق میکنه ؟
داستان اینه یه سری پلیر ول میده اینوره مپ یه سری اونوره مپ . میری هرکی جلوت در اومد رو میزنی میکشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• VICE

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or