Next Battlefield

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
@the batman
در مورد مقایسه 2042 با یکی از DLCهای BF1 منظورم از لحاظ کیفی بود.
حالا بماند که نزدیک به دوسال برای 2042 طول کشید که بتونه 5تا مپ برای بازی منتشر کنه ولی ما با هر دی ال سی BF1 حدود 4 یا 5تا مپ ، کلی اسلحه ، مود جدید ، operataion و... میگرفتیم.
اصلا قابل مقایسه نیستن.
جدا هاردلاین رو جزو سری حساب کردی؟
مشخصه که وقتی میگم ضعیفترین نسخه سری منظور بازیهای خود دایسه.
وگرنه دایس برای مدال افتخار هم بخش مولتی ساخته بود ، نمیشه که اونها رو هم جزو سری به حساب آورد.

اتمسفر بتلفیلد رو اگه میخوای من برات معنی کنم باید بری BF1 رو دوباره بازی کنی که متوجه بشی چی میگم.
اگه بازی کردی که میدونی و اگر نه که خب توضیح من فایده ای نداره.

من تا صبح متن بنویسم خب آخرش میای میگی به نظر من نکته منفی نبود و من دوست داشتم.
هیچ اشکالی هم نداره ، شما دوست داشتی.

من فقط خواستم بگم نگاه باقی کمیونیتی به 2042 چطوره.
اگه اینهایی رو که لیست کردم به چشمت نمیاد خب خوش به حالت ، مطمئنا بیشتر از من از بازی لذت بردی.
ولی این رو بدون اگه همه این مواردی که لیست کردم یا نکردم اگر محلی از اعراب نداشتن الان وضعیت پلیرهای بازی این نبود که دلتافورسی که روی ستونهای 2042 ساخته شده چندین برابر بیشتر ازش پلیر داشته باشه.
Screenshot 2025-02-05 231724.png Screenshot 2025-02-05 231735.png

اتمسفر بتلفیلد رو اگه میخوای من برات معنی کنم باید بری BF1 رو دوباره بازی کنی که متوجه بشی چی میگم.
اگه بازی کردی که میدونی و اگر نه که خب توضیح من فایده ای نداره.
اتمسفر بتل 1 خاص و بهترین سری بود, والا بشکنه کمر کسی که انکار کنه, 2042 که از لحاظ اتمسفر قابل قیاس با 1 نیست ولی فاصله انچنان با 3 و 4 نداره
ولی این رو بدون اگه همه این مواردی که لیست کردم یا نکردم اگر محلی از اعراب نداشتن الان وضعیت پلیرهای بازی این نبود که دلتافورسی که روی ستونهای 2042 ساخته شده چندین برابر بیشتر ازش پلیر داشته باشه.
دلتا فورس رو بازی نکردم نظری راجبش بدم, 5000 هزار پلیر هم بله واسه اخرین بتلفیلد بازار فاجعست و کامیونیتی راضی نیست ازش, منتهی بنظرم این مقایسه یکم ناعادلانس با توجه به تاریخ عرضه جفتشون

اتمسفر بتل 1 خاص و بهترین سری بود, والا بشکنه کمر کسی که انکار کنه, 2042 که از لحاظ اتمسفر قابل قیاس با 1 نیست ولی فاصله انچنان با 3 و 4 نداره

دلتا فورس رو بازی نکردم نظری راجبش بدم, 5000 هزار پلیر هم بله واسه اخرین بتلفیلد بازار فاجعست و کامیونیتی راضی نیست ازش, منتهی بنظرم این مقایسه یکم ناعادلانس با توجه به تاریخ عرضه جفتشون
بتل ۲۰۴۲ طراحی مپ و انیمیشناش به شدت زباله هست!
مپ الکی بزرگه و اصلا جایی برای کاور گرفتن نداره!
یارو مثلا تانک میاره توی یه آبجکتیو و دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد مگر اینکه کلاس Assult انتخاب کنی و بترکونیش
توی بتل ۱ کلی راه واسه ترکوندن تانک بود
نارنجک، گلوله ضد تانک اسنایپر، توپ زمینی و ....
اینا همه جذابیت میداد به بازی.
بتل ۲۰۴۲ هیچکدوم از اینارو نداره. فقط یه اسلحه بگیر و بکش.
مکته مسخره اینه که اتچمنتای اسلحه رو وسط بازی باید بزاری روی اسلحه!

----------------------------------------------------

آقا بتلفیلد ۱ ، ۹۵ درصد تخفیف خورده و سرورها هم پر هستن!
بگیرید و بازی کنید تا بفهمید بتلفیلد خوب چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or