بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

این CD Stop که همه اینجا تعریفشو میکردن
تا حالا چند تا بازی ازشون گرفتم ظرفیت 2 همشون مدام قفل میشن و دوباره باید برم Enable کنم!
یه بازی رو هم که بخوای بفروشی اصلا هیچ کاری برات نمیکنن فقط میگن بهت خبر میدیم !
خدا میدونه آینده کنسولم با این اکانتها که ازشون گرفتم چی میشه ....​
هزاران گفتیم از اینا اکانت نخرید. هرکیم تعریف کرده اشتباه کرده اینا کلاه بردارایی هستن دومی ندارن. اشتراکی به اسم اختصاصی میفروشن گردنم نمیگیرن. اکانت شمام اشتراکیه.
برا کنسولت اتفاقی نمیفته نگران نباش. بابت فروشم خودت برو مشتری پیدا کن منتظر اونا نشین. گروه خرید و فروش زیاده.

تا حالا چند تا بازی ازشون گرفتم ظرفیت 2 همشون مدام قفل میشن و دوباره باید برم Enable کنم!
یه بازی رو هم که بخوای بفروشی اصلا هیچ کاری برات نمیکنن فقط میگن بهت خبر میدیم !
کلا اکانت اشتراکی میفروشه. بپرسی هم بهت میگه که اشتراکیه
ولی پشتیبانی بدی نداره. و برا فروش هم خودت مشتری پیدا کنی ۵۰ تومن میگیره و راحت انتقال میده

• Like
Reactions: Arios 22
جای معتبر شما میشناسی خودت ؟ از کجا خرید میکنی ؟ الان چیکار کنم بازیها رو دیلیت کنم ؟؟ برا کنسول اتفاقی نیفته
دیلیت که نکن! صبر کن مشتری پیدا شه بعد. اتفاقی برای کنسولت نمیفته من ازشون یه زمانی حدود ۱۵ تا اکانت داشتم هیچی نشد.
ایدی تلتو برام پیوی بفرست هم کانال خوب میدم بهت هم گروه خرید و فروش. خودت برا اکانتات مشتری پیدا کن.

• Like
من کلا چندتا اکانت ظرفیت دو از اینا گرفتم
ازشون بپرس اشتراکی هست اکانت یا نه خودشون میگن
اما درباره فروش تایید میکنم واقعا کار خاصی نمی کنن تا مشتری بیاد
خودت اگه مشتری پیدا کنی خیلی بهتر و راحت تری
یک دفعه اینا به من گفتن آقا مشتری پیدا شده اکانت دیلیت کن منم کردم ولی گفتن واریز پول بعد ۷۲ ساعت انجام میشه ، در نهایت بعد ۶ روز پیگیری پولمو برگردوند با اینکه اکانت ۶ روز قبل از من تحویل گرفته بودن و فروخته بودن

هیچی بازی فیزیکی نمیشه واقعا

هیچی بازی فیزیکی نمیشه واقعا
کانال خوب باشه واقعا نیازی به دیسک نیست. من شاپ میشناسم هم مورد اعتماده هم اشتراکی نمیفروشه. پاش بیفته مشتری پیدا میکنه و درجام پولشو میزنه برات.
مهم شاپه. CDSTOP شاپ مزخرفیه که شما و مشتریاشو خسته کرده وگرنه من همه بازیام ظرفیتیه و با حداقل ضرر بدون اعصاب خوردی بازی میگیرم و میفروشم.

• Like
سلام و درود
هکی یعنی یه بنده خدایی تو یه جای دنیا بازی خریده، بعد ایمیل و پسورد طرف رو هک میکنم و ظرفیت ۲ اکانت طرف رو میفروشن به ما، خود طرف هم ظرفیت ۳ خودشو استفاده می‌کنه
دزدی حساب میشه، من خودم که گاهی استفاده میکنم ، احتمال خیلی خیلی پایینی ( تقریبا صفر) داره که بن بشی
در ضمن بری سایتشون اکانت قانونی دارن، تو کانال تلگرام هکی میفروشن
تشکر از پاسخت..
وضعیت انلاینش چه جوریه؟ممکنه بازی قفل بشه...؟؟مثل ظرفیت ۱ باید افلاینش کنی با توجه به هکی بودنش؟

تشکر از پاسخت..
وضعیت انلاینش چه جوریه؟ممکنه بازی قفل بشه...؟؟مثل ظرفیت ۱ باید افلاینش کنی با توجه به هکی بودنش؟
سلام
ممنون
من همیشه آنلاین هستم، و حتی وقتی اکانت هکی دارم ، و میتونم بگم شانسیه
شده یه اکانت بازی خریدم فرداش قفل شده
شده هم یه اکانت خریدم تا 6 سال مونده و هر بازی جدیدی خریده من هم بازی کردم ( واقعا شده ) الان از موقع لانچ استلار بلید اکانت هکیش رو خریدم، هنوز هم همون اکانت فعاله رو کنسولم و دارم بازیش میکنم.
شانسی هست ، ولی بخوای مطمعن باشی آفلاین بشی بهتره ، چون احتمال قفل شدنش از موندنش بیشتره.

• Like
Reactions: mohsen2019

رو آگهى بازياش اگه هشتگ اختصاصى زده بود يعنى اختصاصيه و واقعا هم اختصاصيه.
اگه نزده بود يعنى اشتراكيه.
از خودشم بپرسى بهت ميگه.
واسه همينم يكم قيمتاش كمتره.
فروش مجددى كه خودش بخواد بفروشه زياد جالب نيست ولى خودت مشترى داشته باشى در لحظه اوكى ميشه.

كلا من ازش راضيم،واسه من قفلى اينا پيش نيومده حقيقتا البته طولانى مدتم نگه نداشتم بازياشو معمولا.

آقا خب یک جا نیست از همه گنده تر و درست حسابی تر باشه ؟ یه 2 جا درست حسابی معرفی کنید .
شاپ زیاده و شاید یکی الان خوبه دو روزه دیگه مشکل بخوره. من از شاپ های زیر خیلی وقته خرید میکنم هم پشتیبانی خوب بود هم مشکلی نداشته اکانت ها
دو سه تا شاپ های دیگه هم هستن خرید داشتم با اینکه اکانت مشکل خورده یکی دو روزه اوکی کردن محض احتیاط نذاشتم اسمشون رو.
شاپ گیم پالس هم جدیده تو همین فروم هم تاپیک داره اونم خوبه خرید داشتم هیچ مشکلی نداشته
گیم پالس

دوستان دیگه شاپ معتبر زیاد معرفی کردن آخرش باید خودت جمع بندی کنی از یکیشون شروع به خرید کنی

• Like
Reactions: MO021 and Scαrface
آقا خب یک جا نیست از همه گنده تر و درست حسابی تر باشه ؟ یه 2 جا درست حسابی معرفی کنید .
بهترین شاپ بازیای PS در حال حاضر کوروشه
GameCity_Ps5Ps4
رو دستش نیست. شاید یه کمی گرونتر بده در حد خیلی کم ولی پشتیبانی و رفتار بیست. خودشم مشتری پیدا کنه اذیتت نمیکنه سر قیمت و اینا.

رو آگهى بازياش اگه هشتگ اختصاصى زده بود يعنى اختصاصيه و واقعا هم اختصاصيه.
اگه نزده بود يعنى اشتراكيه.
از خودشم بپرسى بهت ميگه.
واسه همينم يكم قيمتاش كمتره.
فروش مجددى كه خودش بخواد بفروشه زياد جالب نيست ولى خودت مشترى داشته باشى در لحظه اوكى ميشه.

كلا من ازش راضيم،واسه من قفلى اينا پيش نيومده حقيقتا البته طولانى مدتم نگه نداشتم بازياشو معمولا.
همه موارد تاییدمیشه دقیقا به همین سیستم هست
من هم بیشتر از 1 سال هست که تمام بازی ها رو از ایشون میگیرم و جای دیگه نرفتم
پشتیبانی به لحاظ ادب و انلاین شدن سریع و چواب دادن سریع و پیگیری امور عالی هست

با توجه به افزایش نجومی قیمت بازیا که یه بخشیش به خاطره افزایش دلاره و یه بخشیش هم سواستفاده برخی عزیزان!
به نظرم تنها راه حل موجود خرید بازی به صورت اجاره ای هست.
در حال حاضر از Bloodgrand میخرم و خوبه. ولی بازیاش محدوده
کسی اگر جایی سراغ داره که بازی اجاره ای بده ممنون میشم برام بفرسته. یه جا که قیمتاش خوب باشه و پشتیبانی خوبی بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or