شایعه ریمیک بازی Devil May Cry 1 در دست ساخت است.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000006077.jpg

شخصی در ردیت این ادعای ریمیک DMC را بیان کرده و در توضیح این حرف‌ش گفته است:
«یکی از آشنایان من که خبرنگار حوزه‌ی بازی‌های ویدیویی است، دیروز در یک سرور خصوصی دیسکورد که من در آن عضو هستم ظاهر شد و گفت که شنیده است کپکام در حال کار روی یک ریمیک از Devil May Cry 1 است و همچنین الکترونیک آرتز (EA) قصد دارد این هفته خبری درباره‌ی Need for Speed منتشر کند.
چون او قبلاً چیزی لو نداده بود، من هم گفتم «آره، باشه، حتماً!». ولی معلوم شد که واقعاً راست می‌گفت و EA امروز خبری درباره‌ی NFS منتشر کرد.»

حالا بیشتر مایلم باور کنم که او درست می‌گوید و یک ریمیک از Devil May Cry 1 در دست ساخت است؛

«با موتور RE Engine»

«گرافیک بهبودیافته»

«داستان بازسازی‌شده، مشابه بازسازی‌های Resident Evil 2، Resident Evil 3 و Resident Evil 4»
«به نظر می‌رسد زاویه‌ی دوربین هم تغییر کرده است.»

البته هنوز ۱۰۰٪ به این اطلاعات اعتماد ندارم، چون گفته شده که یک کالکشن از بازی‌های قدیمی NFS هم امسال منتشر خواهد شد، و من منتظرم ببینم که آیا این هم درست از آب درمی‌آید یا نه.

نسخه اول یه چیز خاصی هست، بتونن درست و حسابی ریمیک کنن واقعا می‌ترکونه 😁 چیزی که هنوز و بعد از سال‌ها هنوز برام جالبه اینه تو سال ۲۰۲۵ هم طراحی دشمن‌ها تو این بازی خیلی خفنه!
من خیلی بعید میدونم نسخه 1 باشه.
چون صداپیشه ورجیل رو برگردوندند و محبوب ترین نسخه هم همیشه نسخه سوم بوده.

من خیلی بعید میدونم نسخه 1 باشه.
چون صداپیشه ورجیل رو برگردوندند و محبوب ترین نسخه هم همیشه نسخه سوم بوده.
آره نسخه سوم منطقی‌تر هست، اگر چه باز نسخه سوم رو الان هم میشه بازی کرد. ولی نسخه اول دیگه خیلی از چیزهاش قدیمی شده و سخته باهاش کنار اومدن 😁

یک نکته دیگه هم اینکه بعد رفتن ایتسونو این تهیه کننده های کپکام شاید بخاطر اینکه صداپیشه دانته Anti Woke است نزارن برگرده. که همین احمقانه ترین حرکت ممکنه!
همین الان روبن رو به SF6 برای کرکتر کن و انیمه DMC برنگردوندن.

آخرین ویرایش:
من اولین نسخه ای که از این سری بازی کردم همین DMC 3 بود.
اونموقع فکر کنم تو بازیرایانه خبر تاییدش برای PC رو خونده بودم و روش چک کردنم از اینکه بالاخره منتشر شده یا نه این بود که هفته ای چندبار برم کلوپ نزدیک خونمون که CD/DVD بازیها رو میفروخت.
اونروزی که سر زدم و کاورش رو روی دیوار دیدم بال در آوردم.

اومدم خونه گیم پد هم نداشتم ، کل بازی رو با کیبورد بازی کردم چون موس هم ساپورت نمیکرد.

تقریبا همین داستان رو با RE4 هم داشتم ولی فرقی که داشت کاری باهام کرد که مجبور شدم برم گیم پد بخرم.

عجب دورانی بود.
الان خیلی شکل بازی کردنها ، پیگیری خبر ، خرید بازی و... متفاوت شده و پیشرفت عجیبی کرده.
انگار دارم در مورد 50 سال پیش صحبت میکنم.

کپکام مگه چند تا استدیو داره که همزمان evil 9 ، evil ramake ، onimusha ، okami ، dmc remake و ... داره میسازه ؟
زیاد.
همینکه فقط 5-4 تا ایول رو همزمان میسازه ببین که چقدر بزرگه.
مانتسر هانتر ، داگما ، بازیهای حاشیه ای و... بماند.
okami هم که کامیا اضافه شده و تیم براش جمع کردن.

ایتسونو رفته ولی استاد کامیا و تیمش که برگشتن.
همچنان برای آینده سری DMC با نظارت ایشون امید هست.

اتمسفری که نسخه 3 داشت واقعا بی نظیر بود
مخصوصا اولین برخوردمون با ورجیل

اون موقع خیلی خنده بود علی اصحابی گوش میدادم بک گراند مبارزه با ورجیل اونو میذاشتم با مدیا پلیر خود pc و با صدای خود بازی قاطی میشد فکر میکردم اوه عجب حرکتی زدم و حس سیگمایی سنگین به عنوان یک پسر بچه 15 ساله مستقل رو داشتم

من اولین نسخه ای که از این سری بازی کردم همین DMC 3 بود.
اونموقع فکر کنم تو بازیرایانه خبر تاییدش برای PC رو خونده بودم و روش چک کردنم از اینکه بالاخره منتشر شده یا نه این بود که هفته ای چندبار برم کلوپ نزدیک خونمون که CD/DVD بازیها رو میفروخت.
اونروزی که سر زدم و کاورش رو روی دیوار دیدم بال در آوردم.

اومدم خونه گیم پد هم نداشتم ، کل بازی رو با کیبورد بازی کردم چون موس هم ساپورت نمیکرد.

تقریبا همین داستان رو با RE4 هم داشتم ولی فرقی که داشت کاری باهام کرد که مجبور شدم برم گیم پد بخرم.

عجب دورانی بود.
الان خیلی شکل بازی کردنها ، پیگیری خبر ، خرید بازی و... متفاوت شده و پیشرفت عجیبی کرده.
انگار دارم در مورد 50 سال پیش صحبت میکنم.

زیاد.
همینکه فقط 5-4 تا ایول رو همزمان میسازه ببین که چقدر بزرگه.
مانتسر هانتر ، داگما ، بازیهای حاشیه ای و... بماند.
okami هم که کامیا اضافه شده و تیم براش جمع کردن.

ایتسونو رفته ولی استاد کامیا و تیمش که برگشتن.
همچنان برای آینده سری DMC با نظارت ایشون امید هست.
تیمی که از پلاتینیوم جدا شده و رفتن ور دست کامیا همشون گولاخ های پلاتینیوم بودند. من جای کپکام بودم همین الان هرچی پول بود بهشون میدادم.

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or