Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
فردا عرضه میشه و بهترین زمان ممکن نسخه ی اولش رو تموم کردم. مشکلاتی داشت ولی قطعا یکی از بهترین بازی های در دوران قرون وسطی هست. این همه جزییات توی داستان نویسی و شهر های کشور چک واقعا عالی بود.امیدوارم مبارزات رو بهتر کنن.

1738631642013.png

1738610100543.png

پریلود بازی هم شروع شد.

1738610028837.png

آخرین ویرایش:
با اینکه خیلی طرفداره rpg ام اما موقعی که نسخه اول اومد به نظرم یه rpg عمیق ولی یه بازی متوسط میومد و خیلی ها هم می گفتن باگ هاش زیاده و دیگه بیش از حد بازی به واقعیت نزدیکه که همین سختش می کنه بعضی مواقع....ولی سر این نسخه 2 دلم منتظرم review هاش بیاد ببینم چجوریه بعد تصمیم بگیرم
خب تصمیمم گرفتم و قطعی بازی بعدیم همین بازیه :D
واقعاً دست خوش دیگه انتظار این تعداد نمرات عالی رو کمتر کسی داشت
هایپ :Arrowu:🔥

من شماره اول رو Royal Edition ش رو دانلود کردم که همه DLC ها رو داشت. یکم بازی کردم که چندتا بازی دیگه اومدن و مجبور شدم پاکش کنم چون هاردم جا نداشت.
از شماره اول خیلی خوشم اومد. الانم میخوام Dino Crisis 1 2 رو دوباره بازی کنم. بعد میرم سراغ شماره اول دوباره.
شماره 2 رو هم وقتی همه DLC هاش وآپدیت هاش اومد میرمش ولی خیلی خوبه که نمره های بالایی گرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or