جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2025.02.03 - 19.36.54.66.jpg

اگه به وسیله DLSS Swapper فایلهای dll بازی RDR2 رو به آخرین ورژن بروزرسانی کنید و همچنین از داخل اپ انودیا اون رو در حالت DLAA قرار بدید در منوی خود بازی تو تنظیمات DLSS حالت Ultra Quality اضافه میشه که باعث میشه کیفیت تصویر بشدت بالا بره

آخرین ویرایش:
اگه به وسیله DLSS Swapper فایلهای dll بازی RDR2 رو به آخرین ورژن بروزرسانی کنید و همچنین از داخل اپ انودیا اون رو در حالت DLAA قرار بدید در منوی خود بازی تو تنظیمات DLSS حالت Ultra Quality اضافه میشه که باعث میشه کیفیت تصویر بشدت بالا بره
فیلتر شارپ زدی؟ یا بخاطر dlaa?

• Like
Reactions: Vice City FM
با توجه به BestBuy Canada به نظر نسل ۵۰۰۰ هم discontinue شده.
نسل بدی نبود به هر شکل. کمی زودتر از چیژی که انتظار داشتم محصولات رو جمع کردن این سری…‌ :D

(یک آپدیت» البته بیشتر به صورت جوک هست و فعلا BestBuy این کار رو کرده برای همه مدل گرافیکا و بعد از 21 فوریه و حتی شاید زودتر دوباره باز میشن، ولی فعلا سال نو چینی ها حساب میشه و خروجی خاصی نداریم. شاید این وسط چندتا MSI بیرون بیاد چون از قبل به خصوص سر 5090 ها MSI گفته بوده کمی عقب تر هست و از 6 فوریه شروع به پخششون میکنه.)

(دو آپدیت» سایتشون رو درست کردن و دیگه Discontinued نیست).

IMG_2384.jpeg

در مرود قیمت گرافیکا هم به نظر تو ایران فروشگاها خودشون در نقش scalper جنس میفروشن ۲۰۰ میلیون تومن برای جنس ۱۵۰۰ دلاری قیمت جالبیه به هر شکل.
گرافیک هم خیلی خیلی سخت پیدا میشه!
۵۰۹۰ من شک دارم کلا بیش ۵۰-۶۰ کلا تو کانادا تا الان وجود داشته باشه، نصفش هم احتمالا فرستادن دست Linus Tech Tip.
۵۰۸۰ یک مقدار وضعیتش بهتره، ولی اونم خیلی خیلی بد دست گیر میاد. تو اوتاوا که خیر سرش پایتخت هست کلا تا الان ۴ تا دونه حضوری موجود بوده تو ۵ تا شعبه Canada Computers تا الان. یک بابایی هم که این روزا که دنبال گرافیک هستم دیدم خیلی شیک Scalper هست و همین‌ الان آگهی ۵۰۸۰ با دو برابر قیمت آنلاین داره، ولی در به در هم دنبال خرید ۵۰۸۰-۵۰۹۰ هست تو همین شهری که من هستم.
پیش خرید های آنلاین (مثل اونی که خودم چند صفحه قبل داشتم) کنسل شدن و فقط حضوریا رو دارن کم کم دونه دونه انجام میدن.

آخرین ویرایش:
با توجه به BestBuy Canada به نظر نسل ۵۰۰۰ هم discontinue شده.
نسل بدی نبود به هر شکل. کمی زودتر از چیژی که انتظار داشتم محصولات رو جمع کردن این سری…‌ :D

View attachment 366273

در مرود قیمت گرافیکا هم به نظر تو ایران فروشگاها خودشون در نقش scalper جنس میفروشن ۲۰۰ میلیون تومن برای جنس ۱۵۰۰ دلاری قیمت جالبیه به هر شکل.
گرافیک هم خیلی خیلی سخت پیدا میشه!
۵۰۹۰ من شک دارم کلا بیش ۵۰-۶۰ کلا تو کانادا تا الان وجود داشته باشه، نصفش هم احتمالا فرستادن دست Linus Tech Tip.
۵۰۸۰ یک مقدار وضعیتش بهتره، ولی اونم خیلی خیلی بد دست گیر میاد. تو اوتاوا که خیر سرش پایتخت هست کلا تا الان ۴ تا دونه حضوری موجود بوده تو ۵ تا شعبه Canada Computers تا الان. یک بابایی هم که این روزا که دنبال گرافیک هستم دیدم خیلی شیک Scalper هست و همین‌ الان آگهی ۵۰۸۰ با دو برابر قیمت آنلاین داره، ولی در به در هم دنبال خرید ۵۰۸۰-۵۰۹۰ هست تو همین شهری که من هستم.
پیش خرید های آنلاین (مثل اونی که خودم چند صفحه قبل داشتم) کنسل شدن و فقط حضوریا رو دارن کم کم دونه دونه انجام میدن.
به هر حال دست انویدیا درد نکنه باعث می شه پول توی جیبمون بمونه چون هیچ احمقی با این قیمتا اونم این نسل بیخود نمی خره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or