Last edited by a moderator:
سونی با تمام وجود داره تلاشش رو میکنه که برینه به ۳ دهه دستاورد پلی استیشن! چنین سطحی از پشتکاری برای نابود کردن اعتبارت واقعا ستودنیه اون از مسخره بازی های گس که هنوز معلوم نیست تا کجا میخواد پیش بره، اینم از جوگیری های DEI پسند اونم بعد از پیروزی ترامپ! حقا که لیاقت سونی همون پرتاگونیست کچل کریه المنظره...دو نویسنده بازی Dragon Age: The Veilguard، نویسندگی بازی Ghost Of Yotei را برعهده دارند
با اعلام رسمی، آقای John Dombrow و خانم Courtney Wood که نویسندگی عناوینی همچون Dragon Age: The Veilguard و Anthem را برعهده داشتند، اکنون مشغول کار بر روی Ghost of Yoei هستند.
نه داداش. شما داری هیت میدی. خیلی هم جذابه.سونی با تمام وجود داره تلاشش رو میکنه که برینه به ۳ دهه دستاورد پلی استیشن! چنین سطحی از پشتکاری برای نابود کردن اعتبارت واقعا ستودنیه اون از مسخره بازی های گس که هنوز معلوم نیست تا کجا میخواد پیش بره، اینم از جوگیری های DEI پسند اونم بعد از پیروزی ترامپ! حقا که لیاقت سونی همون پرتاگونیست کچل کریه المنظره...
سونی با تمام وجود داره تلاشش رو میکنه که برینه به ۳ دهه دستاورد پلی استیشن! چنین سطحی از پشتکاری برای نابود کردن اعتبارت واقعا ستودنیه اون از مسخره بازی های گس که هنوز معلوم نیست تا کجا میخواد پیش بره، اینم از جوگیری های DEI پسند اونم بعد از پیروزی ترامپ! حقا که لیاقت سونی همون پرتاگونیست کچل کریه المنظره...
الان یکی میاد اون شات جردن رو برات میذاره که نی تو دهنشه که مثلا چون سازندش خیلی خفنه داری فشار میخوریسونی با تمام وجود داره تلاشش رو میکنه که برینه به ۳ دهه دستاورد پلی استیشن! چنین سطحی از پشتکاری برای نابود کردن اعتبارت واقعا ستودنیه اون از مسخره بازی های گس که هنوز معلوم نیست تا کجا میخواد پیش بره، اینم از جوگیری های DEI پسند اونم بعد از پیروزی ترامپ! حقا که لیاقت سونی همون پرتاگونیست کچل کریه المنظره...
دو نویسنده بازی Dragon Age: The Veilguard، نویسندگی بازی Ghost Of Yotei را برعهده دارند
با اعلام رسمی، آقای John Dombrow و خانم Courtney Wood که نویسندگی عناوینی همچون Dragon Age: The Veilguard و Anthem را برعهده داشتند، اکنون مشغول کار بر روی Ghost of Yoei هستند.
سلام و درودحالا ... لق ما، خود سازنده و کارگردان و تهیه کننده و کلا تیمی که پدرش در امد تا این بازی رو بسازه و به این حد از محبوبیت برسونه چطور راضی شد آینده و سرنوشت بچه ای که خلق کرده رو بسپره دست اینا؟ اونم وقتی همین دوستان کلا بایوور رو به خاک سیاه کشوندن و ریدن به عصمت فرنچایزد DA و نتیجه هنرنمایی هاشون عملا تعطیلی استدیو شده؟ در حدی که کلا ده نفر نشستن دارن رو ایده ME بعدی کار میکنن، بلکه یه بازی خوب باشه و استدیو دوباره بتونه کمر راست کنه! یعنی واقعا میخوان این بلا رو سر ساکر پانچ هم بیارن؟
من خیلی سعی دارم خوشبین باشم، اما نمیشه واقعا! بعد معرفی GoY گفتم مادامی که داستانش خفن و به کیفیت شماره قبل باشه و کلا بازی خوبی بسازن برام مهم نیست شخصیت اصلیش کیه و استقبال هم میکنم از یه دختر بداس، به شرطی که واقعا یه داستان برای یه دختر بداس نوشته باشن و یه چیز نمایشی محض خوردن از ترندهای روز نباشه... اما الان که این حضرات رو میبینم به نظرم خیلی نباید خوشبینی بود و دقیقا همون چیزی که امیدواریم اتفاق نیفته داره میفته!
حالا باز همون خوشبینی ذاتی داره میگه شاید بیان تو محیط ساکر پانچ آدم بشن ولی خوب عمرا نمیشن که هیچ، اونجا رو هم به گه میکشن کل داستان یحتمل میشه مردهای عوضی بیشرفی که نذاشتن یه دختر به موفقیت برسه و اون داره با نهایت تلاش به اهدافش میرسه و مردها هم فشار میخورن