PlayStation Rise of the Ronin

1.jpg
بازی جدید تیم نینجا به صورت انحصاری برای PS5 State of Play معرفی شد.
--------------------------------------------
سازنده: Team Ninja
ناشر: PlayStation Studios
تاریخ عرضه: 22 مارس 2024 (دوم فروردین 1403)
پلتفرم: PS5
--------------------​
اطلاعات
  • حوادث بازی در ژاپن و در دوران ادو (1867-1603) اتفاق میافتد.​
  • شما در نقش یک رونین بازی میکنید، جنگجویی که به هیچ کس وفاداری ندارد و خود تصمیم میگیرد.​
  • سلاحهای سرد و گرم، از کاتانا تا Revolver و Musket در دسترس پلیر میباشد.​
  • سبک بازی Open Word Action-RPG عنوان شده.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
سلام و درود
یکی از خاص ترین بازی های تمام عمرم هست این
اینطوریه که من الان بیشتر از یک ساله این بازی رو خریدم و تو این یک سال بیشتر از 15 بار بازی رو دانلود و حذف کردم
یعنی الان که نصب ندارم ، خیلی دلم برا مبارزات عالی بازی تنگ میشه، بعد میرم دانلود میکنم و بعد چند روز سیستم open world بازی اعصابم رو خورد می‌کنه و پاکش میکنم، و.... این اتفاق حدودا 15 بار تکرار شده،
بخدا الان هم شدیداً وسوسه شدم که باز دانلودش کنم، و خواهم کرد و مطمعنم بعد چند روز درآپ میشه
واقعا چرا به زور جهان بازش کردن ( اونم جهان باز نسل هفتمی) ، مگه ساخته های قبلیشون چه مشکلی داشتن،
واقعا حیف کامبت و مبارزات ۱۰ از ۱۰
جهان باز و اکسپلوریشن دنیا ۱ از ۱۰
( البته اینه نظر شخصی منه که اصلا از بازی جهان باز چپون خوشم نمیاد)
چپون : چپوندن جهان باز به بازی های که اصلا نیازی بهش ندارن

( البته اینه نظر شخصی منه که اصلا از بازی جهان باز چپون خوشم نمیاد)
چپون : چپوندن جهان باز به بازی های که اصلا نیازی بهش ندارن
در تکمیل حرفت:
چپوندن جهان باز به بازی هایی که اصلا نیازی بهش ندارن و اینکه خود استودیو اصلا توان ساخت یه بازی جهان باز رو نداره.

البته منم بازی نکردم چون نیومده روی PC ولی از روی ویدئوها کاملا مشخصه که حتی در حد جهان بازهای یوبیسافتی هم نیست و کلا پر از خالیه.
یعنی الان که نصب ندارم ، خیلی دلم برا مبارزات عالی بازی تنگ میشه، بعد میرم دانلود میکنم و بعد چند روز سیستم open world بازی اعصابم رو خورد می‌کنه و پاکش میکنم، و.... این اتفاق حدودا 15 بار تکرار شده،
بخدا الان هم شدیداً وسوسه شدم که باز دانلودش کنم، و خواهم کرد و مطمعنم بعد چند روز درآپ میشه
تو TGA قراره که DLC براش معرفی بشه ، اونموقع دیگه حتما میری دانلود میکنی :D

تو TGA قراره که DLC براش معرفی بشه ، اونموقع دیگه حتما میری دانلود میکنی :D
خب اکسپنشن/DLC براش معرفی نشد.
عجیبه.
تا حالا باید براش معرفی میشد:Thinking:

یا بازی اینقدری بد کار کرده که بیخیال شدن یا صبر کردن به همراه معرفی و انتشار نسخه PC براش کاری کنن.

خب اکسپنشن/DLC براش معرفی نشد.
عجیبه.
تا حالا باید براش معرفی میشد:Thinking:

یا بازی اینقدری بد کار کرده که بیخیال شدن یا صبر کردن به همراه معرفی و انتشار نسخه PC براش کاری کنن.

نسخه pc هم معرفى شد و خبرى از dlc نيست.
بيا بازيو بگير شروع كن منم هوس كردم برم يه دور ديگه :D

• Smile
Reactions: m.d.makan
نسخه pc هم معرفى شد و خبرى از dlc نيست.
بيا بازيو بگير شروع كن منم هوس كردم برم يه دور ديگه :D
حتما بازی میکنم.
بازیهای تیم نینجا حتی ضعیف ترین هاشون هم واقعا سرگرم کنندن.
اینکه واقعا ضعیف ترینشون نیست.

حتما بازی میکنم.
بازیهای تیم نینجا حتی ضعیف ترین هاشون هم واقعا سرگرم کنندن.
اینکه واقعا ضعیف ترینشون نیست.

خيلى خوب بود واقعا.
منهاى قضيه اسب و اينا واقعا فان بود.
من رو ٨٨٪؜ تروفيام مونده منتظرم يكى شروع كنه منم برم پلاتش كنم :D

• Like
Reactions: m.d.makan
خيلى خوب بود واقعا.
منهاى قضيه اسب و اينا واقعا فان بود.
من رو ٨٨٪؜ تروفيام مونده منتظرم يكى شروع كنه منم برم پلاتش كنم :D
من حتما میگیرمش ولی باید تخفیف داشته باشه.
بازی خوبی که حتما هست ولی قیمت کامل نمی ارزه.
گزینه های دیگه ای موجوده که این میره برای بعد.

کرکی هم که دلم نمیاد اصلا بازی کنم.

روی این حساب :
رو این دام بر مرغ دگر نه :D

دوستان اونایی که الان دارن بازی میکنن بیان نظراتشون رو بدن . بازی با اپدیت های اخیر بسیاری از باگاش بر طرف شده . گرافیکش هم اونطوری که دوستان میگفتن اصلا نا خوشایند نیست .گرافیک چند لول از نیوه 2 بالاتره برای کسی که نیوه 2 رو بازی کردن قطعا دلچسبه . چند لول هم از بهترین بازی که من تو این سبک کردم یعنی HFW پایین تره . وسعت جهان باز بازی و المان های توش باز از HFW پایین تره . ولی نقطه قوت اصلی بازی فایت و نبرداشه . هیچموقع تکراری نمیشه . نبردا یکی از یکی جذاب تر و نیاز به مهارت بیشتر مخصوصا اگه رو درجه سختیای بالا بازی کنین با چند تا ضربه میمیرین .

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
دوستان اونایی که الان دارن بازی میکنن بیان نظراتشون رو بدن . بازی با اپدیت های اخیر بسیاری از باگاش بر طرف شده . گرافیکش هم اونطوری که دوستان میگفتن اصلا نا خوشایند نیست .گرافیک چند لول از نیوه 2 بالاتره برای کسی که نیوه 2 رو بازی کردن قطعا دلچسبه . چند لول هم از بهترین بازی که من تو این سبک کردم یعنی HFW پایین تره . وسعت جهان باز بازی و المان های توش باز از HFW پایین تره . ولی نقطه قوت اصلی بازی فایت و نبرداشه . هیچموقع تکراری نمیشه . نبردا یکی از یکی جذاب تر و نیاز به مهارت بیشتر مخصوصا اگه رو درجه سختیای بالا بازی کنین با چند تا ضربه میمیرین .
سلام و درود،
مبارزات بازی خیلی عالیه و انتظار پایین تر از این رو هم از تیم نینجا نداشتیم.
گرافیک بازی معمولیه
برا من بزرگترین مشکلش جهان باز بودن بازیه، جهان بازش هم شدیداً افتضاح هست، و این نکته بسیار منفی باعث شد منی که ساخته های تیم نینجا رو میپرستم، بازی رو بزارم کنار
من از open world خوشم نمیاد، اینم در بدترین حالت استاندارد های اوپن ورد هست.

• Like
Reactions: paybrig23
من حدود 5 ماه پیش پلات کردم باگ خاصی ندیدم. گرافیکش هم درسته از نسل عقبه ولی نمی زنه دل آدم رو اما انیمیشن هاش.... :D

سلام و درود،
گرافیک بازی معمولیه
برا من بزرگترین مشکلش جهان باز بودن بازیه، جهان بازش هم شدیداً افتضاح هست، و این نکته بسیار منفی باعث شد منی که ساخته های تیم نینجا رو میپرستم، بازی رو بزارم کنار
امین اتفاقاً اوپن ورلد بازی از نظر من یکی از نقاط قوتش بود و برخلاف بازی های یوبیسافت شلوغ و گیج کننده نبود و می شد بالانس ایجاد کرد بین مأموریت های اصلی و کار های جانبی. مشکل بولد بازی برای من، بیش از حد طولانی بودنش بود!

گرافیکش هم درسته از نسل عقبه ولی نمی زنه دل آدم رو اما انیمیشن هاش.... :D
دقیقا
یعنی نمیدونم بقیه چرا درباره گرافیکش صحبت میکنن وقتی انیمیشن های بازی افتضاحه
گرافیکش شاید یک نسل عقب باشه ولی انیمیشن بازی راحت دو نسل عقبه

• Like
Reactions: shayan7
سلام و درود،
گرافیک بازی معمولیه
امین جان پیشنهاد میکنم اگه بازی رو هنوز داری حتما دوباره یه سر بهش بزن. من جز اون دسته ایم که وقتی یه بازی جدید مخصوصا اپن ورلد میاد صبر میکنم چند ماه باگاش گرفته شه کویستا روون شن اپدیتا و امکانات ایزی لایفی بهش اضافه شه یکمم از هایپش گرفته شه چند ماه بگذره یه تخفیف ریز بخوره بعد برم سراغش . اپن ورلده ولی مثل ساخته های یوبی سافت خیلی وسیع و تکراری و بی درو پیکر نیست ...
من حدود 5 ماه پیش پلات کردم باگ خاصی ندیدم. گرافیکش هم درسته از نسل عقبه ولی نمی زنه دل آدم رو اما انیمیشن هاش.... :D

امین اتفاقاً اوپن ورلد بازی از نظر من یکی از نقاط قوتش بود و برخلاف بازی های یوبیسافت شلوغ و گیج کننده نبود و می شد بالانس ایجاد کرد بین مأموریت های اصلی و کار های جانبی. مشکل بولد بازی برای من، بیش از حد طولانی بودنش بود!
دقیقا همینه . اگه یادت باشه فار کرای 6 که اولش اومد یکی از مشکلاتش که همه پلیرا بهش گیر داده بودن این بود که هر گان 5-6 مدل تایپ ammo داشت و هر دشمن هم به یکی از این تایپ ها ضعف داشت حالا شما باید برای هر fnd میرفتی اسلحه هاتو تایپ امو رو تغییر میدادی تو یه سری جاهای خاص که تو بازی مشخص بود ولی از طرفی بازی اپن ورلد بود یهو یه جا یه گله میریختن سرت که ضعفشون با امو تایپ شما یکی نبود خلاصه یوبی سافت بعد یه مدت این قابلیت رو گذاشت که امو تایپ هر گان رو تو لحضه عوض میکردی ...
خلاصه بازی اپن ورلد ساختن سخته .حالا من برعکس بخاطر فایت های فوق العاده اکشن بازی با طولانی بودنش مشکلی ندارم.
انیمیشن های بازی رو راستش من تمام بازی های انحصاری ps5 رو تا اینجا بجز deathloop بازی کردم مشکلی حداقل تو انیمیشن فایت های این بازی نداشتم . اتفاقا برعکس انیمیشن های حرکات کاتانا رو مخصوصا تو یک سری فایت استایل ها دوست دارم . یه فایت استایل هست اگه درست یادم باشه اسمش ten هست که انیمیشن یکی از کامبت ارتاش مال حرکات یه سری دشمنای سکیرو بود واقعا برام لذت بخشه ..

• Like
Reactions: milad3d and shayan7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or