اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
امیدوارم این در ادامه روند تغییرات مدیریتی سونی و قدرت گرفتن بیشتر توتوکی باشه.
چه کاری بود خب؟
فقط یه مدت برند پلی استیشن رو برای یکسری از پلیرها تلخ کرد.
هیچ منفعتی هم براش نداشت.

این چند ساله آخر رو باید از تاریخ پلی استیشن حذف کنن.
از درد بی رقیبی در حال خودتخریبی بودن.

بنظر من این اتفاق حتی میتونه برای helldivers 2 هم بیوفته . تو اینمدت بارها بازیایی رو انجام دادم که کنسول پلیرها و استیمی ها تو یه لابی مشترک بودن . اگه رو xbox بودن با لوگو x و من رو هم بسته به بازیای مختلف با آیکون استیم و کامپیوتر نشون میدادن . بنظرم میشه در ادامه برای همه ی بازیا به یکپارچگی بهتری برسن و اکانتای جانبی رو برای همیشه حذف کنن . کاری که bethesda کرد و بنظرم نتیجه مثبتی براشون داشت . همه چیشون رو سوییچ کردن تو استیم ' کرکره لانچرشونم کشیدن پایینو خودشونو خلاص کردن :D

بلانسبت ولی هاپو روی اپیک نمیخره
ماهم که همه ریجنمون اوکراینه 8-|
بعد الان فاز جایزه پیش خرید برای چیه؟
پری لود چی میشه؟
بازی پری اوردر داشت که انجام نشد و الان به هر کی بخره، این پری اوردرها رو میدن
هنوز فرئوش باز نشدهف کدوم پریلود. امروز باز میشه

❌ گیمرهای PC منتظر بازی‌های Demon’s Souls و Gran Turismo 7 نباشند

منابع نزدیک به ادمین انجمن IconEra گفته‌اند که شرکت Sony Interactive Entertainment برنامه‌ای جهت عرضه بازی‌های Demon’s Souls و Gran Turismo 7 روی پلتفرم کامپیوترهای شخصی ندارد.

رسانه‌های خبری ادعا می‌کنند که نسخه PC بازی شبیه‌ساز رانندگی Gran Turismo 7 (محصول استودیو Polyphony Digital) در دست ساخت قرار داشته بود؛ اما در نهایت فرایند توسعه به طور کامل متوقف شد. از سوی دیگر، «#سونی» اصلاً تمایلی به توسعه پورت کامپیوتر بازی نقش‌آفرینی سولزلایک Demon’s Souls نداشته است.

کپی از:

🟣 ‌ SakhtAfzar_Mag

منابع نزدیک به ادمین انجمن IconEra گفته‌اند که شرکت Sony Interactive Entertainment برنامه‌ای جهت عرضه بازی‌های Demon’s Souls و Gran Turismo 7 روی پلتفرم کامپیوترهای شخصی ندارد.

رسانه‌های خبری ادعا می‌کنند که نسخه PC بازی شبیه‌ساز رانندگی Gran Turismo 7 (محصول استودیو Polyphony Digital) در دست ساخت قرار داشته بود؛ اما در نهایت فرایند توسعه به طور کامل متوقف شد. از سوی دیگر، «#سونی» اصلاً تمایلی به توسعه پورت کامپیوتر بازی نقش‌آفرینی سولزلایک Demon’s Souls نداشته است.

کپی از:

🟣 ‌ SakhtAfzar_Mag
یعنی باید خیلی احمق باشن که حداقل دیمن سولز رو ندن برای PC .اونجا من مطمئمنم بازیش مثل چی میترکونه از نظر فروش

کپی از:

🟣 ‌ SakhtAfzar_Mag
فاز سونی چیه GOW رو منتشر میکنه که پرستیژ و اعتبار ps هست اصلا یکی مثه من شاید به خاطر همین ی فقره کنسول بخره یا لست رو میده اونوقت گرن توریسمو رو نمیده.
حدسم اینه طبق همیشه دگم اندیشی ژاپنی مانع این قضیه است. گرن توریسمو فک کنم جزو آیپی هایی باشه که خود ژاپن میسازه

ندادن گرن توریسمو اصلا عجیب نیست یه بازی گسه که امکانش رو نداره استودیوش، هم ساپورت ps5 کنه هم pc و هم نسخه بعدی بده. نمیتونه هم یه استودیو بگیره و بگه بشین تو ساپورت pc کن، چون وقتی نسخه pc ریلیز بشه، نمیتونه بگه آپدیت pc چند ماه بعد میاد.
بعدم خیلی فورزا موتوراسپورت رو pc مورد استقبال واقع شده که این بیاد میترکونه.
_____
اما دیمن سولز اوج بی سلیقگی سونیه. تو زمان معرفیش حتی pc هم زدن و میتونستن تو اوج الدن رینگ بدن و خوبم میفروخت.

فاز سونی چیه GOW رو منتشر میکنه که پرستیژ و اعتبار ps هست اصلا یکی مثه من شاید به خاطر همین ی فقره کنسول بخره یا لست رو میده اونوقت گرن توریسمو رو نمیده.
حدسم اینه طبق همیشه دگم اندیشی ژاپنی مانع این قضیه است. گرن توریسمو فک کنم جزو آیپی هایی باشه که خود ژاپن میسازه
اگه این شایعه درست باشه و اواسط کار پورت GT رو بیخیال شدن میشه حدس زد که احتمالا سوییچ کردن روی نسخه بعدی.
اگر موثق باشه باید گفت که حیف که نیومد ولی قابل درکه.

گرن توریسمو روی PC برخلاف موتوراسپورت که تو انتشار ضعیف و الان نهایتا یه بازی متوسطه خیلی میتونست موفق باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or