حواشی بازی ها

یکی از بزرگترین حماقتا این بود که چرا اینو به استودیو راه دادن اصلا! یه ادم به شدت مزخرف و حال به هم زن که سعی داشته همیشه جلو دوربین خودشو کول و مهربون و خاص جلوه بده. همون موقعم مشخص بود با چسبیدن کنار اسم استودیو فقط میخواد خودشو بزرگ جلوه کنه و عملا هیچی در بساطش نداشته و نداره جز موج سواری.
-----
یه چیزیم شخصا بگم که البته هیت زیاد میگیره. از لحاظ ۲رویی و موج سواری هم ورژن مردونه ایشون، اسکیل آپ هست که جالبه برام منبع و ملاک یه عده برای نقد و انتخاب بازیاس. هرموقع جو بر علیه یه بازی بود (حتی ناعادلانه)، اسکیل آپ کوبوندنش و هر موقع به سودش بود، یه بازی رو برد بالا. حالم از شخصیت امثال این ۲ نفر بهم میخوره و همیشه سوال بوده برام که اینا چجوری دنبال کننده و فن دارن!
من شاید با نظرات شخصی اسکیل آپ مخالف باشم. اما بنظرم در مورد نقدای چنلش کامل ترین و بهترین نقد ها رو داره. خیلی خیلی کانتنتی که درست میکنه بهتر از امثال الاناه پیرس است.
جدای از اینکه این مورد درسته یا نه ولی وضعیت خود این یارو صاحاب کاناله خیلی داغونه.
کلا از کاه کوه میسازه ، من یه مدت دنبالش میکردم بعد دیدم نه اینم از اون ور بوم افتاده و دری وری زیاد میگه.
رفت تو لیست سیاه.
کانالهایی مثل این رو به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم.
من خودم اولین ویدیویی هست که ازش دیدم.
متاسفانه از اون مدل یوتیوبرا هست که مردم رو تخریب میکنه. اما با حداقل مدارکی توی این ویدیو میاورد حداقل برای من قانع کننده بودن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
من خودم اول ویدیو هست که ازش دیدم.
متاسفانه از اون مدل یوتیوبرا هست که مردم رو تخریب میکنه. با حداقل مدارکی توی این ویدیو میاورد حداقل برای من قانع کننده بودن.
دقیقا همون حرفی که دوستمون در مورد اسکیل آپ زد به نظرم روی همچین کانالی کاملا میشینه.
یه مو پیدا میکنه و از چپ و راست اینقدری کنار هم ردیف میکنه که بتونه یه ویدئو از توش در بیاره و بیننده بگیره.
حالا اسکیل آپ و... کارشون نقد بازیهاست و درآمد اونطوری دارن ولی یکی مثل ایشون هرچی ویدئوهایی که میسازه جنجالی تر باشه(بین هم فکرهاش) ویو بیشتر میگیره و خب پول بیشتر.

من از ویدئوهایی که برای ایندی درست کرد کاملا گذاشتمش تو لیست سیاه.
خب حتما این وسط یکسری ویدئوهاش هم میتونه درست از آب در بیاد.
اما کلیت رو ببینی بیشتر نقش مسموم کردن شرایط رو بازی میکنه تا روشنگری ، خب هدف فقط پوله و بس.
اگه حواسمون به این مورد باشه نوع نگاهمون به این نوع کانالها میتونه متفاوت باشه و هرچیزی که میگن رو به راحتی باور نکنیم.

موج سوار اصلی اینهان که چندین کانال دارن از این موج آنتی ووک تغذیه میکنن و پول در میارن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or