PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من قبل لیست دادم الان یادم نیست چیا بودن ولی الان آپدیتم اینه:

۱-بلادبورن/ دارک سولز ۱ ( واقعا نمیتونم یکی رو انتخاب کنم)
۲-الدن رینگ
۳-دارک سولز ۲
۴-سکیرو
۵-دارک سولز ۳
۶-دیمنز سولز

قبلا دیمنز سولز خیلی برام بالاتر بود ولی ریمیک ps5 رو که زدم دیدم دیگه مثل قدیم برش نداره و کهنه شده. ممکنه الانم دوباره برگردم به دارک سولز ۱ چنین اتفاقی بیوفته:دی

کلا راحتترینش کدومه واسه من که یکی‌ از اینا رو برم.
کلا نتیجه ای که من بهش رسیدم با هرچی شروع کنی اولش فقط عذابه بعد که دستت بیاد تمومه، حالا معمولا دیمنز سولزو میزارن راحت ترین اما واسه بقیه لیست اینقد نظرات مخالفه که بنظرم میشه گفت خیلی به خود طرف برمیگرده که چه چیزایی بیشتر رو اعصابش باشه.

خیلیا میگن سکیرو سخت ترینه درصورتی که چون گیمپلی سریعی داره و محیط کلا بازه واسه گرپل و ... میشه گفت راحت ترین بازیشون هست از نظر سختی محیطی (بماند که یه جون اضافه داری، تو دره میوفته مستقیم نمیمیری و ...) اما باساش چون بشدت Parry محور هستن اگه طرف اهل یادگیری Parry نباشه عذاب خالص خواهد بود واسش.
یه سری میگن دارک سولز دو خیلی عذابه که اون باز برعکس سختی محیطیش بخاطر انمی های زیاد و پلیسمنت بدش زیاده اما باساش جوکی بیش نیستن :دی حتی باسای DLC هاش هم اونقد سخت نیستن.
یا مثلا الدن رینگ اگه بخوای بصورت خام بدون استفاده از بیلدا و Ash of war های مختلف بری بنظرم سخت ترین بازیشون هست بصورت کلی اما کافیه یه سرچ بزنی یه بیلد Broken پیدا کنی، تبدیل میشه به Easy mode :دی

خلاصه با هرکدوم شروع کنی بدون شک اولش اذیتت میکنه چون سیستم کامبت با بقیه بازیا فرق داره، کلی آیتم داره که نمیدونی چیکار میکنه گیجت میکنه و ... اما از اینا که عبور کنی دیگه خودت میوفتی به جون بازیا میازاکی :دی

---
چقد خوبه دارک سولز 2 رو در رده های بالای لیست بعضی از دوستان میبینم، بسی لذت میبرم :x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• xuser

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or