من شاید با نظرات شخصی اسکیل آپ مخالف باشم. اما بنظرم در مورد نقدای چنلش کامل ترین و بهترین نقد ها رو داره. خیلی خیلی کانتنتی که درست میکنه بهتر از امثال الاناه پیرس است.یکی از بزرگترین حماقتا این بود که چرا اینو به استودیو راه دادن اصلا! یه ادم به شدت مزخرف و حال به هم زن که سعی داشته همیشه جلو دوربین خودشو کول و مهربون و خاص جلوه بده. همون موقعم مشخص بود با چسبیدن کنار اسم استودیو فقط میخواد خودشو بزرگ جلوه کنه و عملا هیچی در بساطش نداشته و نداره جز موج سواری.
-----
یه چیزیم شخصا بگم که البته هیت زیاد میگیره. از لحاظ ۲رویی و موج سواری هم ورژن مردونه ایشون، اسکیل آپ هست که جالبه برام منبع و ملاک یه عده برای نقد و انتخاب بازیاس. هرموقع جو بر علیه یه بازی بود (حتی ناعادلانه)، اسکیل آپ کوبوندنش و هر موقع به سودش بود، یه بازی رو برد بالا. حالم از شخصیت امثال این ۲ نفر بهم میخوره و همیشه سوال بوده برام که اینا چجوری دنبال کننده و فن دارن!
من خودم اولین ویدیویی هست که ازش دیدم.جدای از اینکه این مورد درسته یا نه ولی وضعیت خود این یارو صاحاب کاناله خیلی داغونه.
کلا از کاه کوه میسازه ، من یه مدت دنبالش میکردم بعد دیدم نه اینم از اون ور بوم افتاده و دری وری زیاد میگه.
رفت تو لیست سیاه.
کانالهایی مثل این رو به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم.
متاسفانه از اون مدل یوتیوبرا هست که مردم رو تخریب میکنه. اما با حداقل مدارکی توی این ویدیو میاورد حداقل برای من قانع کننده بودن.
آخرین ویرایش: