mohsen2019 کاربر سایت Jan 10, 2025 #9,466 دوستان در رابطه با اکانتهای ظرفیتی این پرت شدن از بازی و این این عبارت: این برنامه روی کنسول دیگه ای فعاله: مربوط به چه ظرفیتی میشه؟؟
دوستان در رابطه با اکانتهای ظرفیتی این پرت شدن از بازی و این این عبارت: این برنامه روی کنسول دیگه ای فعاله: مربوط به چه ظرفیتی میشه؟؟
RedShift کاربر سایت Jan 11, 2025 #9,467 نوشته شده توسط mohsen2019: دوستان در رابطه با اکانتهای ظرفیتی این پرت شدن از بازی و این این عبارت: این برنامه روی کنسول دیگه ای فعاله: مربوط به چه ظرفیتی میشه؟؟ بیشتر... نشونه ظرفیت ۳ که همزمان انلاین هستی تو خود اکانت و یه نفر دیگه هم میاد بازی رو بازی میکنه فروشنده به چند نفر فروخته ظرفیت ۳ رو Reactions: mohsen2019
نوشته شده توسط mohsen2019: دوستان در رابطه با اکانتهای ظرفیتی این پرت شدن از بازی و این این عبارت: این برنامه روی کنسول دیگه ای فعاله: مربوط به چه ظرفیتی میشه؟؟ بیشتر... نشونه ظرفیت ۳ که همزمان انلاین هستی تو خود اکانت و یه نفر دیگه هم میاد بازی رو بازی میکنه فروشنده به چند نفر فروخته ظرفیت ۳ رو
AMIN-PASHA کاربر سایت Jan 11, 2025 #9,468 نوشته شده توسط RedShift: نشونه ظرفیت ۳ که همزمان انلاین هستی تو خود اکانت و یه نفر دیگه هم میاد بازی رو بازی میکنه فروشنده به چند نفر فروخته ظرفیت ۳ رو بیشتر... حالا یا فروشنده ظرفیت ۳ رو به چند نفر فروخته یا هم ظ۲ خواسته وارد اکانت بشه و بازی بزاره دانلود حالا اگه زیاد این اتفاق میوفته قطعا به چند نفر فروخته، چون اگه ظرفیت دو وارد اکانت بشه یه بار فقط وارد میشه برا دانلود بازی Reactions: jdepp and mohsen2019
نوشته شده توسط RedShift: نشونه ظرفیت ۳ که همزمان انلاین هستی تو خود اکانت و یه نفر دیگه هم میاد بازی رو بازی میکنه فروشنده به چند نفر فروخته ظرفیت ۳ رو بیشتر... حالا یا فروشنده ظرفیت ۳ رو به چند نفر فروخته یا هم ظ۲ خواسته وارد اکانت بشه و بازی بزاره دانلود حالا اگه زیاد این اتفاق میوفته قطعا به چند نفر فروخته، چون اگه ظرفیت دو وارد اکانت بشه یه بار فقط وارد میشه برا دانلود بازی
H HellGuard کاربر سایت Jan 30, 2025 #9,469 سلام از طریق ps5 میشه به سرورهای ea وصل شد؟ من nfs گرفتم میخوام وصلم به سرورهای ea همش ارور میده!
porfesor کاربر سایت Jan 30, 2025 #9,470 نوشته شده توسط HellGuard: سلام از طریق ps5 میشه به سرورهای ea وصل شد؟ من nfs گرفتم میخوام وصلم به سرورهای ea همش ارور میده! بیشتر... دی ان اس الکترو یا رادار امتحان کن Reactions: amir7 and capitan milan
نوشته شده توسط HellGuard: سلام از طریق ps5 میشه به سرورهای ea وصل شد؟ من nfs گرفتم میخوام وصلم به سرورهای ea همش ارور میده! بیشتر... دی ان اس الکترو یا رادار امتحان کن
H HellGuard کاربر سایت Jan 30, 2025 #9,471 نوشته شده توسط porfesor: دی ان اس الکترو یا رادار امتحان کن View attachment 365569 بیشتر... والا همه این dns هارو امتحان کردم نشد باز!
نوشته شده توسط porfesor: دی ان اس الکترو یا رادار امتحان کن View attachment 365569 بیشتر... والا همه این dns هارو امتحان کردم نشد باز!
AMIN-PASHA کاربر سایت Jan 30, 2025 #9,472 نوشته شده توسط HellGuard: سلام از طریق ps5 میشه به سرورهای ea وصل شد؟ من nfs گرفتم میخوام وصلم به سرورهای ea همش ارور میده! بیشتر... سلام من تابستون NFS unbound رو بازی میکردم و با دی ان اس (77.88.8.1 دومی خالی) به راحتی بازی میکردم
نوشته شده توسط HellGuard: سلام از طریق ps5 میشه به سرورهای ea وصل شد؟ من nfs گرفتم میخوام وصلم به سرورهای ea همش ارور میده! بیشتر... سلام من تابستون NFS unbound رو بازی میکردم و با دی ان اس (77.88.8.1 دومی خالی) به راحتی بازی میکردم